Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja znam : [COLOR=Red][SIZE=7][I]Nie w kij pierdział![/I][/SIZE][/COLOR] Quote
Hebulka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Viris']Ja znam : [COLOR=red][SIZE=7][I]Nie w kij pierdział![/I][/SIZE][/COLOR][/quote] Dziewczyny,ja przez Was dziś pękne ze smiechu:haha: :haha: :haha: Ja osobiscie znałam do tej pory,podobnie jak [B]JOSS[/B] "...nie nadmuchał..." ale te są swietne :megagrin: :megagrin: Quote
Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dzisiaj Klare pozarl potwor. Moj Arek wchodzac do domu zobaczyl najedzona Klaryske ( dostala pyszny obiadek ). I powiedzial: - Gdzie jest moja kochana Malutka Klarcia? - Co Ty potworze wielki z nia zrobiles??? Klara najedzona wyglada jak dwie Klary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hebulka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Viris']Dzisiaj Klare pozarl potwor. Moj Arek wchodzac do domu zobaczyl najedzona Klaryske ( dostala pyszny obiadek ). I powiedzial: - Gdzie jest moja kochana Malutka Klarcia? - Co Ty potworze wielki z nia zrobiles??? Klara najedzona wyglada jak dwie Klary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To ładny łakomczuszek z niej :multi: Quote
kinia_w Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A najedzony Muszkietor wygląda jak pół Muszkietora - zwija się w kłębek i idzie spać, żeby tłuszczyk się odłożył :) Quote
misiaczek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Viris']Ja znam : [COLOR=Red][SIZE=7][I]Nie w kij pierdział![/I][/SIZE][/COLOR][/quote] Bo to tak miało być.Ale wydawało mi się,że na forum nie powinnam tak pisać,więc wybrałam wersję lżejszą "prykał".:lol: No ale skoro Viris napisała to wielkimi czerwonymi literami,to niech będzie pierdział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 O kurnia. Ja zawsze cos palne :ices_bla::B-fly: Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Znowu mi nie dziala ta zoolandia, glupi komputer!!! [IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/6240.gif[/IMG] Zaraz go wywale przez okno!!! [IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/6236.gif[/IMG] Quote
Hebulka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [B]Viris[/B] - oszczędz komputer :lol: To z ich stroną coś nie tak,mi się zacina,ale nie ma obawy,ile się da głosuje na Klarę,Gacka,Safi,Hebe nawet mi się pojawia,a Emi w z misiem ani razu:shake: Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mi komputer siada i tak. ALe nie mam kasy na nowy a staremu nic nie pomoze. A jak tylko dziala mi stronka to tez klikam ale cos malo mi sie pojawiaja. Hebe najczesciej i czasem Emi z misiem. Safi coraz mniej a Gacka chyba tylko pare razy widzialam. No nic trza klikac - [IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/4410.gif[/IMG] Quote
misiaczek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Napewno coś z ich stronką,bo mi się udało tam wejść zaledwie 2 razy i 2 razy pojawiła mi się Emisia dzidzia malutka ;):buzi:. Quote
JustynaJK Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Patrzcie co znalazłam dla miłośników bf [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83875015"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83875015[/URL] Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Justyna - staraja sie juz bardzo dlugo sprzedac te figurke, ale nie wiem czy ktos za ta cene sie zdecyduje. Szczerze wydaje mi sie ze nawet nie do konca jest to figurka udana. Ale milo nam ze o nas pamietasz i zagladasz!! Quote
Joss Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Viris, ja tez nie mialam kasy na kompa:) A kupiłam:))))))))))))))) Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ale ja nie mam takich kochanych znajomych ;) Quote
Viris Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ha! Maluska Emi w 1 dziesiatce. Chyba z 10 razy pod rzad mi sie wylosowala. I pozniej oczywiscie strona przestala dzialac. Pozdrawiam i lece spaciu :evil_lol: Quote
Atenka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jak długo czekaliście w zoolandi na zatwierdzenie zdjęcia??Wysłałam Dore i Figę.Ja czekam od wczoraj i nic. Najczęściej pojawiała mi się Klara i Emi:loveu: Quote
Viris Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dzisiaj powinno zostac zatwierdzone! Powodzenia i uwazaj to klikanie strasznie wciaga!! Quote
Atenka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 No właśnie się pojawiły, oj wciąga, wciąga! Quote
Atenka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Viris']Wlasnie kliknelam na Dore :loveu:[/quote] :multi: :jumpie: Quote
Hebulka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [B]Emi [/B]bardzo dziękuje za kliknięcia:loveu: :loveu: Quote
Joss Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Faktiko to wciąga:) Mnie sie trafiła Safi i Ufolek (Emisia) Quote
Viris Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hebe i drugie zdjecie Emi tez sie udalo trafic kilka razy co mam nadzieje widzialas Hebulko w top ten :> Quote
Recommended Posts