Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris']Ja znam : [COLOR=red][SIZE=7][I]Nie w kij pierdział![/I][/SIZE][/COLOR][/quote]

Dziewczyny,ja przez Was dziś pękne ze smiechu:haha: :haha: :haha:
Ja osobiscie znałam do tej pory,podobnie jak [B]JOSS[/B] "...nie nadmuchał..." ale te są swietne :megagrin: :megagrin:

Posted

Dzisiaj Klare pozarl potwor.
Moj Arek wchodzac do domu zobaczyl najedzona Klaryske ( dostala pyszny obiadek ). I powiedzial:

- Gdzie jest moja kochana Malutka Klarcia?
- Co Ty potworze wielki z nia zrobiles???

Klara najedzona wyglada jak dwie Klary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Viris']Dzisiaj Klare pozarl potwor.
Moj Arek wchodzac do domu zobaczyl najedzona Klaryske ( dostala pyszny obiadek ). I powiedzial:

- Gdzie jest moja kochana Malutka Klarcia?
- Co Ty potworze wielki z nia zrobiles???

Klara najedzona wyglada jak dwie Klary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

To ładny łakomczuszek z niej :multi:

Posted

[quote name='Viris']Ja znam : [COLOR=Red][SIZE=7][I]Nie w kij pierdział![/I][/SIZE][/COLOR][/quote] Bo to tak miało być.Ale wydawało mi się,że na forum nie powinnam tak pisać,więc wybrałam wersję lżejszą "prykał".:lol:
No ale skoro Viris napisała to wielkimi czerwonymi literami,to niech będzie
pierdział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Znowu mi nie dziala ta zoolandia, glupi komputer!!!

[IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/6240.gif[/IMG]

Zaraz go wywale przez okno!!! [IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/6236.gif[/IMG]

Posted

[B]Viris[/B] - oszczędz komputer :lol: To z ich stroną coś nie tak,mi się zacina,ale nie ma obawy,ile się da głosuje na Klarę,Gacka,Safi,Hebe nawet mi się pojawia,a Emi w z misiem ani razu:shake:

Posted

Mi komputer siada i tak. ALe nie mam kasy na nowy a staremu nic nie pomoze.
A jak tylko dziala mi stronka to tez klikam ale cos malo mi sie pojawiaja. Hebe najczesciej i czasem Emi z misiem. Safi coraz mniej a Gacka chyba tylko pare razy widzialam.

No nic trza klikac - [IMG]http://www.caboing.com.br/img/emoticons/4410.gif[/IMG]

Posted

Justyna - staraja sie juz bardzo dlugo sprzedac te figurke, ale nie wiem czy ktos za ta cene sie zdecyduje. Szczerze wydaje mi sie ze nawet nie do konca jest to figurka udana.
Ale milo nam ze o nas pamietasz i zagladasz!!

Posted

Ha! Maluska Emi w 1 dziesiatce. Chyba z 10 razy pod rzad mi sie wylosowala. I pozniej oczywiscie strona przestala dzialac. Pozdrawiam i lece spaciu :evil_lol:

Posted

Jak długo czekaliście w zoolandi na zatwierdzenie zdjęcia??Wysłałam Dore i Figę.Ja czekam od wczoraj i nic.
Najczęściej pojawiała mi się Klara i Emi:loveu: