Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Draczyn szto z taboj? Wracaj tu szybko. Ino mig. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nie wiem czy o tą galerię Tobie chodzi. Jak wchodzisz na forom przed grupami jest galeria znajdujesz tam topik BF i masz dużo fotek. Mama Wioli Quote
lapiovra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Draczyn szto z taboj? Wracaj tu szybko. Ino mig. Mama Wioli[/quote] :lol: :oops: Jestem takiego samego zdania Draczyn. Jak było by tu w tych znaczkach takie rozpromienione słoneczko, to bym ci wkleiła, a tak to tylko takie jakie znalazłam:popcorn: . Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Zaprosiła gości i się ulotniła, oj Draczyn . Dziewczyny rade wpadły tu, a tu Draczyn cosik niema. Mam nadzieję , że tu niebawem się zjawi i nie da na siebie długo czekać. Mama Wioli Quote
Re-a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Jak było by tu w tych znaczkach takie rozpromienione słoneczko, to bym ci wkleiła, a tak to tylko takie jakie znalazłam:popcorn: ---- Lapiovra - cudowny srodek zastępczy :rolleyes: . teraz powinna sie tu zjawic .. Draczyn , dla Ciebie:Rose: ..... Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Draczyn babo jedna kwiaty dla Ciebie. Jeśli nie masz większych problemów to zaglądnij do Nas. Mama Wioli Quote
Basia&Safi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 uuuuullalala ale puski gdzie was wszystkich wywialo :( Quote
Lulka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Re-a']Dziękuje za powitanie i zyczonka , i jako przyszła byc moze posiadaczka takiego psionka ... mysle ze wolno mi byc tu z Wami , buldozkowymi rodzinkami...:Cool!: ...bo jesli niiii :shake: to przykro mi , zaraz tu zamknę za sobą drzwi ... mysle ze jednak Wasz Mod mi pozwoli a reszta troszkę jeszcze podszkoli ... bo cudne psiaczki te buldonie , do całowania tylko stworzone :grins: ...Draczyn mi o nich opowiadała i chyba tez bym takiego chciała:p ....:iloveyou:[/quote] Ja też chcę buldożka!!! Ale nie wiem jak z rottkiem, słyszałam od weta, że to niezbyt udane połączenie? Co wy na to? Jak wygląda to u Ciebie Lapiovra? Quote
darektr Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dawno mnie tu nie było, ale przeczytałem kilka ostatnich postów, i wydaje mi się, że ktoś tu się na kogoś obraził. Szanowni dogomaniacy(czki), tak nie można! proszę sprawę wyprostować bo nie o to tutaj chodzi. Można mieć odmienne zdanie na pewne kwestie, ale osobiste wycieczki są niedopuszczalne. Proszę o pojednanie, i powrót dobrej atmosfery.:mad: :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tak tu było ciepło. Swojskie klimaty, ale diabeł kopie ludzką nogą. Coś się pokopsało. Tyle pięknych życzeń świątecznych, noworocznych. Czar prysł i chwilowo powstał marazm. Ja tam jestem dobrej myśli, że niebawem będzie po staremu i wróci cała stara paczka w dobrych nastrojach, pełna nowych pomysłow. Tylko tak. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Tak tu było ciepło. Swojskie klimaty, ale diabeł kopie ludzką nogą. Coś się pokopsało. Tyle pięknych życzeń świątecznych, noworocznych. Czar prysł i chwilowo powstał marazm. Ja tam jestem dobrej myśli, że niebawem będzie po staremu i wróci cała stara paczka w dobrych nastrojach, pełna nowych pomysłow. Tylko tak. Mama Wioli[/quote]Miałam sobie zrobić dłuższy urlop na przemyślenia, ale jak przypomniałam sobie ile pracy i czasu poświęciłyśmy z Anutką, aby stworzyć ten nasz buldożkowy temacik ile pracy przyspożyłyśmy modom, aby to wszystko tu poukładać, to zrobiło mi się żal. To odejście , to nie była przemyślana decyzja. Byłabym nie fair wobec osob , które tu ściągnęłam i wobec modów, którzy sie nieżle napracowali. Masz racje Mamo Wioli, nie dajmy sie i trzymajmy się w kupie, to napewno wszystko będzie ok. Wracam do Was po tej krotkiej przerwie Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Brawo.!!!!!!!!!!! O to szło. Wiara czyni cuda, Nauczyłam się tego na dogo od Ciebie. Taki fachowiec i chciałaś sobie zniknąć? Dobrze, że w porę ci się odmieniło. Bardzo mi miło, że jesteś i już nie rób takich hopsztasów. Nie znikaj. Pozdrawiam Mama Wioli Quote
lapiovra Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Lulka']Ja też chcę buldożka!!! Ale nie wiem jak z rottkiem, słyszałam od weta, że to niezbyt udane połączenie? Co wy na to? Jak wygląda to u Ciebie Lapiovra?[/quote]:lol: :lol: Do chwili obecnej to świetnie. Z tyn że ja kupiłam obie suczki właściwie razem. Rotka jest starsza od bulgotki o 1 miesiąc. Wychowywały sie razem, razem się bawiły. Teraz też tak jest, ale rotka jak chce cos odebrać BF, to poprostu warknie i zabierze. Obie dorastają i jak będzie dalej to nie wiem. Napewno trzeba to towarzystwo obserwowac. Dotąd dopuki Tina /tez rotka, ale już 10-letnia/ była zdrowa to sama regulowała ruchem, miedzy malymi, zdecydowanie faworyzując buldożkę. Przy Tinie Margot mogła sobie pozwolic na bardzo dużo. :lol: Swojego psiaka musisz poobserwowć jaki ma stosunek do innych psów. :lol: Czy zawsze jest ktoś w domu, zeby w razie czego mógł zareagować. Bulgotek przy rotku, to maleńki piesek, ale posziadający dość zadziorny charakter. Trzeba by się zastanowić nad płcią. Wiadomo, ze suczka z psem się zgodzą, ale dwa dorosłe psy, może być różnie, Zanim zrobisz ten krok musisz sobie odpowiedzieć na zadane przezemnie pytania. Chodż sama nie wiem ,czy już wszystkie wątki ci podsunęłam. :lol: Margotka jak jedzie na wystawę z Romą, to w ogóle się nie stresuje, a jak jedzie sama to taka przygaszona. Narazie u mnie same plusy.:buzi: Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja miałam kiedyś jednocześnie 3 samce buldożka, sznaucera obrzyma i bloodhounda. Uwage trzeba tylko było bacznie zwracać, aby nie jadły w jednym pomieszczeniu, bo jedyne konflikty, jakie były, to włąsnie przy misce. Ale potem jak mialam suki sznaucerki i buldozki w większej ilosci, to baby , kiedy tak sie pokłuciły, ze trzeba je było izoloać. Tylko z jedną najłagodniejszą sznaucerka się zgadzały Quote
darektr Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Draczyn']Miałam sobie zrobić dłuższy urlop na przemyślenia, ale jak przypomniałam sobie ile pracy i czasu poświęciłyśmy z Anutką, aby stworzyć ten nasz buldożkowy temacik ile pracy przyspożyłyśmy modom, aby to wszystko tu poukładać, to zrobiło mi się żal. To odejście , to nie była przemyślana decyzja. Byłabym nie fair wobec osob , które tu ściągnęłam i wobec modów, którzy sie nieżle napracowali. Masz racje Mamo Wioli, nie dajmy sie i trzymajmy się w kupie, to napewno wszystko będzie ok. Wracam do Was po tej krotkiej przerwie[/quote] Nigdy tego więcej nie rób. Chwilkę Cie nie było i całość się zaczęła się sypać. Trzymaj kobieto to forum w garści, bo tragedia gotowa.:placz: :placz: :placz: Pzdr.:lol: :lol: :lol: Quote
lapiovra Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Draczyn']Ja miałam kiedyś jednocześnie 3 samce buldożka, sznaucera obrzyma i bloodhounda. Uwage trzeba tylko było bacznie zwracać, aby nie jadły w jednym pomieszczeniu, bo jedyne konflikty, jakie były, to włąsnie przy misce. Ale potem jak mialam suki sznaucerki i buldozki w większej ilosci, to baby , kiedy tak sie pokłuciły, ze trzeba je było izoloać. Tylko z jedną najłagodniejszą sznaucerka się zgadzały[/quote] :lol: Bywa różnie.Nie ma na to patentu. Fajnie że wróciłaś.:popcorn: Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Poprostu zateskniłam za Wami. Milo mi ,że Wy za mna też:multi::multi::multi::multi: Quote
Hebulka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Draczyn']Poprostu zateskniłam za Wami. Milo mi ,że Wy za mna też:multi::multi::multi::multi:[/quote] No pewnie,że też,jak można za Tobą nie tęsknić ??:multi: Niemożliwe. Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Hebulka']No pewnie,że też,jak można za Tobą nie tęsknić ??:multi: Niemożliwe.[/quote]Oj Hebulka, bo stane się okropnie zarozumiala, a za takimi, to juz trudno tęsknić:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Hebulka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Draczyn']Oj Hebulka, bo stane się okropnie zarozumiala, a za takimi, to juz trudno tęsknić:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Nie wierze,ze Ci to grozi :shake: :shake: A nawet ,to trudno i tak tęsknilismy :lol: Quote
Recommended Posts