Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anutko,a jak Mati znosi tę dietę psychicznie.Nie jest rozdrażniona?
Ja miałam iść w tym tygodniu do weta po tego odchudzacza,ale nie miałam czasu.Boję się tylko,że mój grubas będzie niezadowolony.Bo głodny pies,to zły pies :wink: :D .

Posted

[quote name='Hebulka']Brawa dla Matyldy :):)
Obie nasze dziewczyny zrzuciły prazktycznie tyle samo,dzis ważyłam Hebe - [b]12,4kg[/b] :D :D :D :D
0,8 kg mniej Hebuni.. :lol:[/quote]To brawo dziewczyny . Faktycznie świetne efekty. Muszę zważyć swojego grubasa, tylko jak go podniosę, to kregosłup m wysiądzie, a ona przecież sama na wadze nie ustoi

Posted

[quote name='anutka']Hebulką, w takim razie Hebe osiągnęła już naszą wymarzoną wagę ;) Zazdrościmy :lol:[/quote]

Też myslę,że to optymalna waga dla Hebe.Co prawda przed ciążą ważyła 11,5 kg,ale teraz się bardziej rozbudowała i chyba waga w granicach 12 kg jest ok.
A ile Aniu,Mati normalnie ważyła ??

Posted

Misiaczku, jakoś nie zaobserwowałam złości Matyldy. Wręcz przeciwnie. Szaleje na spacerach, w domu bawi się sama albo z Arrigo. Jedynie przed każdym posiłkiem siedzi przy misce i czeka. Przestała też wybrzydzać :)
Hebulko, Mati zawsze ważyła 11,8kg, a potem 12,4 i do takiej wagi będziemy ją odchudzać.

Posted

[quote name='misiaczek']Ha ha ha Hebulka....przecież z Ciebie szczypior istny :wink: .Na fotkach grubo nie wyglądasz :D .[/quote]Hebulka nie grzesz. Taka zgrabna dziewczyna i narzeka na wagę. Chyba nie chciałabyś wyglądać jak kij od szczotki, bo wtedy ani biustu, ani cialka. Takie same kośći to nic pięknego

Posted

[quote name='Joss']Dziń dybry:) Siedze sobie w pracy wiec tylko na chwile wpadłam. Teraz troche przed kompem urzęduję wiec moge zajrzec do Was. Udanej soboty![/quote]Fajnie, że jesteś. Może znajdziesz jeszcze chwilkę, aby trochę pobyć z nami. A czemu pracujesz w sobotę - przecież to weekend?

Posted

Mamy w Plocku Mistrzostwa Województw Pływaniu. Pracuje przy ich organizacji:) Więc nie mam tym razem wikendu:) Więc tak jestesm z doskoku trochę. teraz przerwa techniczna:)

Posted

[quote name='Joss']Mamy w Plocku Mistrzostwa Województw Pływaniu. Pracuje przy ich organizacji:) Więc nie mam tym razem wikendu:) Więc tak jestesm z doskoku trochę. teraz przerwa techniczna:)[/quote]To Ty w sporcie pracujesz? to musi być ciekawa praca

Posted

W sporcie, w rzeczy samej:) Ale od tej nieco nudniejszej podatkowo-finansowo-ksiegowej strony:):):) Nie mniej jednak w imprezach uczestniczę. Pooglądam sobie pływaków:)...i trenerów;) A propos...wystwa psów w naszym miescie ostatnio była na stadionie miejskim...to jeden z naszych obiektów:)

Posted

[quote name='Joss']W sporcie, w rzeczy samej:) Ale od tej nieco nudniejszej podatkowo-finansowo-ksiegowej strony:):):) Nie mniej jednak w imprezach uczestniczę. Pooglądam sobie pływaków:)...i trenerów;) A propos...wystwa psów w naszym miescie ostatnio była na stadionie miejskim...to jeden z naszych obiektów:)[/quote]Byłam tam parę razy na wystawie

Posted

Witam wszystkich, a mój Jocker znów ma chore oczko :( Robił mu się taki jakby pęcherzyk, guzek na oczku i po jakimś czasie znikał (około kilka minut było po czym znikało, na początku myśleliśmy że sobie o coś uszkodził, i się bardzo przestraszyliśmy. Bylismy u weta i się okazało że to woreczek łzowy mu puchnie, powieksza się, jeżeli bedzie tak dalej bedzie miał operacje. Dostał lek Dicortineff-Vet i antybiotyk, zobaczymy może nie potrzeba będzie operacji.

Posted

[quote name='marzena&pako']Witam wszystkich, a mój Jocker znów ma chore oczko :( Robił mu się taki jakby pęcherzyk, guzek na oczku i po jakimś czasie znikał (około kilka minut było po czym znikało, na początku myśleliśmy że sobie o coś uszkodził, i się bardzo przestraszyliśmy. Bylismy u weta i się okazało że to woreczek łzowy mu puchnie, powieksza się, jeżeli bedzie tak dalej bedzie miał operacje. Dostał lek Dicortineff-Vet i antybiotyk, zobaczymy może nie potrzeba będzie operacji.[/quote]Od tych spraw okulistycznych jest w Wwie dwóch b.dobrych lekarzy , a mianowicie dr Garncarz i dr Ratajska, która przyjmuje w lecznicy na Różanej. Jeśli konieczna będzie operacja to radziła bym obić ją o któregoś z nich. Ale może wszystko będzie ok i operacja nie będzie konieczna

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Joss']Na bank!:) Tym czasem odmeldowuję się na jakichs czas. Miłego wieczoru.[/quote]To do jutra Joss, a może zajrzysz do nas jeszcze wieczorem?[/quote]
Jak nie padnę na twarz to z miła chęcią.

Posted

[quote name='Hebulka']A ja muszę się z Wami podzielic moją radością.:):)
Mamy dziś pod opieką synusia Hebulki Rokusia i własnie napawam się urokami posiadania 3 piesków w domu :D :D[/quote]No to czuję, że niedługo będzie ich u Ciebie więcej. Ciekawe, czy będzie to buldożek

Anutko - widzę , ze znów musę poruszyć, jakiś kontoesyjny tema , abyś się odezwala, bo siedzisz cicchutko jak myszka. Powiedz kiedy Arigo pójdzzie na pierwszy spacerek?