Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TO jak jedno zdjecie ci sie wyswietli (link jego) to bierzesz "wstecz" na górze tam przy adresie na której stronce jesteć. cofasz sie na główna imageshack i kolejne zdjecie wybierasz i tak dalej ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marzena&pako']TO jak jedno zdjecie ci sie wyswietli (link jego) to bierzesz "wstecz" na górze tam przy adresie na której stronce jesteć. cofasz sie na główna imageshack i kolejne zdjecie wybierasz i tak dalej ;)[/quote]Muszę zanotować,stronę na której to piszesz i jak tylko mi łacze naprawią to potrenuję. Dzięki

Posted

Draczyn,

Ja sie wcale nie denerwuje. Po prostu Justynka potrafi juz wklejac wiele fotografii do jednego posta, wiec bardzo Ja prosze aby ta umiejetnosc wykorzystywala :-)

Posted

[quote name='Wind']Draczyn,

Ja sie wcale nie denerwuje. Po prostu Justynka potrafi juz wklejac wiele fotografii do jednego posta, wiec bardzo Ja prosze aby ta umiejetnosc wykorzystywala :-)[/quote]Ale ona twierdzi, że jej się umysł skurczył i że już nie potrafi, ale może sobie przypomni

Misiaczek odpowiadam Ci na off-ie, a więc córka powiedziała, że należy stosować preparat z jak największą ilością biotyny. We Wrocławiu jest sklep ZOO Biały Pudel. Dziewczyna, która go prowadzi ma pudle ekstra klasy od ielu lat. Ona ma stoisko na każdej wystawie i stałe jeżdzi zagranic. Myślę, że ona by Ci coś doradziła i coś dobrego sprowadziła. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Soto będzie też potrzebował różnych odżywek. Ona napewno wszystko będzie wiedziała. Myślę , że w kontaktach z nią będzie mogła Ci pomóc Hebulka, bo ona jest z Wroławia. Ja mam krótkowłose, więc nie mogę nic radzić, a weterynarze nie znają najlepszych zachodnich środków. Pozdrawiam

Posted

Draczyn,dzięki serdeczne.Podziękuj również córce za info.
Jak Misia liniała,to podawałam jej właśnie witaminki z biotyną,po których ma teraz piękną lśniącą sierść.Myślę,że narazie nie będę Hebulce zawracać głowy,tylko skontaktuję się z moim wetem i zobaczę co on mi zaproponuje.Jeszcze czekam na odpowiedź Agamy co to za preparat ten Sheenum 2000,tylko nie wiem czy ona regularnie zagląda na buldożki.Jak nie odpisze tu,to wyślę jej pv.

Posted

[quote name='misiaczek']Draczyn,dzięki serdeczne.Podziękuj również córce za info.
Jak Misia liniała,to podawałam jej właśnie witaminki z biotyną,po których ma teraz piękną lśniącą sierść.Myślę,że narazie nie będę Hebulce zawracać głowy,tylko skontaktuję się z moim wetem i zobaczę co on mi zaproponuje.Jeszcze czekam na odpowiedź Agamy co to za preparat ten Sheenum 2000,tylko nie wiem czy ona regularnie zagląda na buldożki.Jak nie odpisze tu,to wyślę jej pv.[/quote]Hodowcy niechętnie zdradzają swoje tajemnice, co do pielęgnacji sierści. Skontaktuj się jeszcze z Angelem. Widzę, że on chętnie udziela takich porad, a jego psy są nz wystawach zawsze w czołówce, a ma papillony, to chyba podobny rodzaj włosa. On Ci najlepiej poradzi czym kąpać i jakie odżywki zewnętrzne na sierść stosować

Posted

[quote name='Wind']Draczyn,

Ja sie wcale nie denerwuje. Po prostu Justynka potrafi juz wklejac wiele fotografii do jednego posta, wiec bardzo Ja prosze aby ta umiejetnosc wykorzystywala :-)[/quote]

Po prostu wszystko zależy skąd te foty wklejam,jak mam je w kompie to oki,ale jak szukam w necie to bezpośrednio wklejam i szukam dalej i stąd te pojedyncze zdjęcia,jest mi tak zdecydowanie łatwiej,nieraz jeszcze w międzyczasie coś innego robie,a fotę wysyłam :o

Posted

widzę, że off został zdominowany przez żądnych wiedzy osobników z zacięciem techniczno-informatycznym....
tymczasem ja chce tylko zapytać - gdzie sie wszyscy podziali??? Rano jeszcze coś się dzialo, a teraz - ?? cisza w eterze... :(

Posted

[quote name='ats']widzę, że off został zdominowany przez żądnych wiedzy osobników z zacięciem techniczno-informatycznym....
tymczasem ja chce tylko zapytać - gdzie sie wszyscy podziali??? Rano jeszcze coś się dzialo, a teraz - ?? cisza w eterze... :([/quote]Tutaj jest zawsze falami. Nikt nie ma tyle czasu, niestety, aby cały dzień siedzieć przy kompie. A wogóle to przyganiał kocioł garnkowi. Przecież Ty ATS opuszczasz nas nieraz na całe tygodnie. Cieszę się , że wróciłaś, oby na dłużej

Posted

raczej tak - na dłużej, bo znowu musze siedziec godzinami przy kompie, więc będę sobie robila dogomaniackie przerywniki.
Co do falowej struktury offu - to bardzo dobrze, bo widac całe spektrum zainteresowań dogomaniaków.

Posted

[quote name='Joss']JA sem tutaj:)
Zapracowana, wkurzona, głodna:)
Sie musze odstresować:) Wszystko dziś idzie nie tak jak potrzeba:([/quote]A co sie stało Joss - to pewnie ta paskudna szaruga jesienna żle wplywa na samopoczucie. Głowa do góry - jutro ędzie lepiej

Posted

to fajnie, że tak mówisz, Draczyn, ale dla mnie jutro nie będzie lepsze... znowu nic nie napiszę, bo zosia ma bilans dwulatka, a ja się zdenerwuję, bo ona sie zdenerwuje, w dodatku znowu się okaże, że jeszcze nie przekroczyła 10 kg i ma niedowagę... po wizytach z zosia u lekarza zawsze jestem do końca dnia chora (a zosia szybko się pociesza... ;) )

Posted

[quote name='ats']to fajnie, że tak mówisz, Draczyn, ale dla mnie jutro nie będzie lepsze... znowu nic nie napiszę, bo zosia ma bilans dwulatka, a ja się zdenerwuję, bo ona sie zdenerwuje, w dodatku znowu się okaże, że jeszcze nie przekroczyła 10 kg i ma niedowagę... po wizytach z zosia u lekarza zawsze jestem do końca dnia chora (a zosia szybko się pociesza... ;) )[/quote]Lepsza niedowaga, niż nadwaga. Najmniej zdrowe są dzieci z nadwaga. Lekarze zawsze wolą dzieci z niedowagą, bo one przeważnie są zdrowsze

Posted

[quote name='JustynaJK']niedowagą nie ma się co przejmować,grunt,że jest zdrowa![/quote]Czy Ty Justyna jesteś lekarzem? Przepraszam za to wścibstwo, ale jestem z natury ciekawska, a z Twoich postów tak wynika

Posted

[quote name='malgosia78']Witam !!!
Jak tam Lizunia Draczyn??? Czy coś już wiadomo??? Jak ona znosi chemioterapię??
Pozdrawiam.[/quote]Jakoś nadzwyczaj dobrze. Chyba niepotrzebnie tak się tego bałam. Właśnie Marek dziś na 8mą z nią pojechał na wlewy. Wrócą około 22ej. Nic nie mówię, bo nie chcę zapeszać

Posted

wysłało mi się 2x

Draczyn
Wysłany: 16 Lis, 2005 - 18:14

--------------------------------------------------------------------------------

JustynaJK napisał:
niedowagą nie ma się co przejmować,grunt,że jest zdrowa!
Czy Ty Justyna jesteś lekarzem? Przepraszam za to wścibstwo, ale jestem z natury ciekawska, a z Twoich postów tak wynika

trafiony zatopiony :)[/quote]