Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='ats']Ja, jak na razie, do Poznania sie wybieram. Mam nadzieję, że spotkam tam wielu znajomych![/quote]Mapewno Ats - Poznań to największa wystawa w Polsce, gdzie przyznawany jest tytuł Zwycięzca Polski[/quote]

też wybieram się do Poznania!

Posted

[quote name='JustynaJK'][quote name='Draczyn'][quote name='ats']Ja, jak na razie, do Poznania sie wybieram. Mam nadzieję, że spotkam tam wielu znajomych![/quote]Mapewno Ats - Poznań to największa wystawa w Polsce, gdzie przyznawany jest tytuł Zwycięzca Polski[/quote]

też wybieram się do Poznania![/quote]My też się wybieramy. Mam nadzieję, że wpadnisz na buldożki

Posted

Ej mam sprawe tak calkiem of topic.

Wiecie moze gdzie jest taki zegar? Na pewno to jakas stolica panstwa w Europie.

[img]http://img461.imageshack.us/img461/3108/coto6xe.jpg[/img]

Posted

[quote name='_beatka_']:D dostałas zagadke i szukałas podpowiedzi? 8) a zegar fajny strasznie, szkoda że u nas takich nie ma[/quote]U nas też Beatko jest dużżo ładnych zegarów. Trzeba tylko pojeżdzić i popatrzyć

Posted

[quote name='_beatka_']hmmm a póki co znasz cos w warszawie?bo w roku szkolnym to raczej nigdzie nie wyjadę :-?[/quote]Warszawę, to chyba znasz. Napisz, gdzie byłaś, to Ci napiszę, co jeszcze warto zobaczyć

Posted

dziewczyny a znacie jakąś fajną miejscowość w górach na wypad weekendowy?Draczyn mi dogo chodzi szybko, jak cos jest u Ciebie nie tak to może warto zeskanować sobie dysk tym skanerem na którego link podała viris?