misiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono'][quote name='Draczyn'][quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona[/quote]Witam Was!!Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem![/quote] Burbono,czemu twierdzisz,że tu cytat Ci nie wyszedł?Jest akurat tak jak powinno być.Zacytowałaś prawidłowo wypowiedź 3 osób,które wcześniej używały cytatu. Ale domyślam się,że chciałaś odpowiedzieć tylko Draczyn i zacytować to co ona napisała.Wtedy zostawiasz quote="Draczyn" w nawiasie kwadratowym i TO CO ONA NAPISAŁA i zamykasz /quote też w nawiasie kwadratowym. I TERAZ PISZESZ SWOJĄ TREŚĆ.A resztę innych wypowiedzi miedzy tymi znacznikami quote="Draczyn" /quote poprostu wykasowujesz :D. Nie zapomnij tylko o nawiasach kwadratowych,ja nie mogłam ich użyć tłumacząc Tobie,bo gdybym je wstawiła,to wyszedł by mi właśnie cytat :D . Pomyślności w cytowaniu :wink: :D . Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='misiaczek'][quote name='burbono'][quote name='Draczyn'][quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona[/quote]Witam Was!!Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem![/quote] Burbono,czemu twierdzisz,że tu cytat Ci nie wyszedł?Jest akurat tak jak powinno być.Zacytowałaś prawidłowo wypowiedź 3 osób,które wcześniej używały cytatu. Ale domyślam się,że chciałaś odpowiedzieć tylko Draczyn i zacytować to co ona napisała.Wtedy zostawiasz quote="Draczyn" w nawiasie kwadratowym i TO CO ONA NAPISAŁA i zamykasz /quote też w nawiasie kwadratowym. I TERAZ PISZESZ SWOJĄ TREŚĆ.A resztę innych wypowiedzi miedzy tymi znacznikami quote="Draczyn" /quote poprostu wykasowujesz :D. Nie zapomnij tylko o nawiasach kwadratowych,ja nie mogłam ich użyć tłumacząc Tobie,bo gdybym je wstawiła,to wyszedł by mi właśnie cytat :D . Pomyślności w cytowaniu :wink: :D .[/quote]A jak naciśniesz cytuj przy jakiejkolwiek wypowiedzi z cytatem, to zobaczysz w wyświetlonym w ramce tekście, gdzie te nawiasy z Quote powinny być Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witamy Cię Marzena Pako. Miło, że z nami jesteś Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 . O ile dobrze pamiętam,to Ty Burbono miałaś przed Burbonkiem rotwaillera?[/quote]Witam wszystkich :D Draczyn przed Burbonem miałam sukę bullterierra o imieniu Walduś(to od Kiepskich).Zresztą zawsze u nas były suczki a tu nagle i niespodziewanie pojawił się psi facet.Długo nie mogłam przyzwyczaić się do tej piątej nogi pod brzusiem, do tego chrząkania ,chrapania i smarkania. Ale teraz jest juz spoko,kocham go miłością szczerą i wariacką.A wogóle kocham wszystkie zwierzęta , szczurzaste też ,boję się panicznie żab :lol: A wogóle to dziękuję bardzo Wam dziewczyny za lekcje i porady odnośnie cytatów.Będę się starać jak nie wiem co :D Znowu mi ociupinkę nie wyszło .zapomniałam zaznaczyć że cytowałam w pierwszym zdaniu Draczyn.Witam też Marzenkę i Pako :D Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Burbono :) Najwazniejsze w cytowaniu jest to zebys przed wyslaniemnapisanego z cytatem postu sprawdzila czy slowa ktore maja byc cytowane zaczynaja sie od quote i koncza /quote. Oba quote maja byc w nawiasach kwadratowych. Wtedy pojawic sie musi ta ramka z cytatem. Warto tez na poczatku pokombinowac. Umozliwia to opcja "PODGLAD" to obok wyslij ktore naciskasz by zakonczyc pisanie i zamiescic post. Powodzenia. Tez lubie szczurzaste :) A wlasnie Moje 3 male skoczki znalazly nowy dom. Zostalo mi tylko 10 :D Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No to Viris jesteśmy jedną drużyną bo ja aktyalnie mam dwa skoczki ale obydwie dziewczyny :D Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']No to Viris jesteśmy jedną drużyną bo ja aktyalnie mam dwa skoczki ale obydwie dziewczyny :D[/quote]cześć Burbono, jak idą cytaty. Burbono jeszcze nie skonsumował skoczków? Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']No to Viris jesteśmy jedną drużyną bo ja aktyalnie mam dwa skoczki ale obydwie dziewczyny :D[/quote] No wlasnie. Jak psiak znosi skoczki? Bo moja Klara bardzo kiepsko. A raczej skoczki kiepsko znosza Klare. Nie moga juz pobiegac jak kiedys... chyba ze prosto do paszczy Klary :D Straszna ma na nie ochote chyba :wink: Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Viris'][quote name='burbono']No to Viris jesteśmy jedną drużyną bo ja aktyalnie mam dwa skoczki ale obydwie dziewczyny :D[/quote] No wlasnie. Jak psiak znosi skoczki? Bo moja Klara bardzo kiepsko. A raczej skoczki kiepsko znosza Klare. Nie moga juz pobiegac jak kiedys... chyba ze prosto do paszczy Klary :D Straszna ma na nie ochote chyba :wink:[/quote]To całkowicie prawidłowe. Buldożki w dawnych czasach służyły w Paryżu do wyLapywania szczurów (pewnie o tym słyszałaś) i ten instynkt im pozostał. Wątpię, aby możliwa była przyjażń ze skoczkami Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No niestety nie ma szans. Tak slyszalam o tym Draczyn , ale to sie dalo zauwazyc od razu jak Klarcia zobaczyla skoczki. Dlatego w sumie chcialam wydac te maluchy co nam sie urodzily, nie jestem w stanie zapewnic im takiego zaangazowania jak ich rodzicom, kiedy Klarci nie bylo. Biegaly sobie przynajmniej godzinke dziennie po mieszkaniu i jak bylo cieplo biegaly tez po dworku. Wiem ze w sumie wiekszosc skoczkow zyjacych w hodowli domowej to zwierzaki ktore nie wychodza poza klatke. Ale jest malo piekniejszych widokow niz skoczki bawiace sie w piasku w lesie :> Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 U mnie panuje o dziwo zgoda.Burbon nie zwraca na nie wogóle uwagi nawet jak biegają luzem po kanapie.To samo z kotami.Starszy kocur jak one biegają to on leży obok i je podwąchuje.A na skoczkach nie robi to większego wrażenia.Młodszej kocicy nie wierzę jeszcze tak do końca bo to młodzik i ma pstro w głowie więc ich kontakty są pod kontrolą.Burbon jest osobnikiem bardzo spokojnym i łagodnym .Koty też jakoś nam się udały jeśli chodzi o charaktery :D P.S Miałam kłopoty z wysłaniem tego na forum bo ciągle się wylogowywałam.Komputer dla mnie to czarna magia :x Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Viris,a w tym lesie to jak biegają to tak luzem ,bez ogrodzenia?Nie uciekną?Moje biegają luzem ale tylko w domu.Zyczę Ci żeby Twoje maluchy znalazły odpowiedzialne domy Bo to takie sympatyczne zwierzątka z takimi wielgachnymi oczkami :D Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']U mnie panuje o dziwo zgoda.Burbon nie zwraca na nie wogóle uwagi nawet jak biegają luzem po kanapie.To samo z kotami.Starszy kocur jak one biegają to on leży obok i je podwąch***.A na skoczkach nie robi to większego wrażenia.Młodszej kocicy nie wierzę jeszcze tak do końca bo to młodzik i ma pstro w głowie więc ich kontakty są pod kontrolą.Burbon jest osobnikiem bardzo spokojnym i łagodnym .Koty też jakoś nam się udały jeśli chodzi o charaktery :D P.S Miałam kłopoty z wysłaniem tego na forum bo ciągle się wylogowywałam.Komputer dla mnie to czarna magia :x[/quote]To zupełnie tak jak dla mnie, ale jestem uparta i już trochę się nauczyłam. Z kotami, to u mnie też była zgoda - spały razem na posłaniu, ale z myszowatymi, to sobie nie wyobrażam zgody Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Z tym komputerem to mam sto światów.Nieraz mam ogromną ochotę tak go walnąć że hej!! :x Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Jedziecie drogi Draczynie do Poznania na wystawę??Bo ja mam ochotę ale tylko jako obserwator. Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']Jedziecie drogi Draczynie do Poznania na wystawę??Bo ja mam ochotę ale tylko jako obserwator.[/quote]Mamy opłacone, a czy pojedziemy, to jeszcze nie wiem. Nie lubię planować, bo zawsze coś wyskoczy nie w tą stronę i z wyjazdu nici. Jak narazie - wybieramy sie i miłoby nam było Cię poznać Quote
burbono Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Mnie też byłoby miło Was poznać :D Dzisiaj ja już znikam życzę wszystkim kolorowych snów.Idę spać bo żle się czuję ,chyba mnie coś bierze ,mam nadzieję że to nie ta ptasia grypa :D Aha,z góry dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']Mnie też byłoby miło Was poznać :D Dzisiaj ja już znikam życzę wszystkim kolorowych snów.Idę spać bo żle się czuję ,chyba mnie coś bierze ,mam nadzieję że to nie ta ptasia grypa :D Aha,z góry dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :lol: :lol:[/quote]Dobranoc Burbono. Ptasia grypa podobno do nas jeszcze nie dotarła. Dużo zdrówka życzę Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']Viris,a w tym lesie to jak biegają to tak luzem ,bez ogrodzenia?Nie uciekną?Moje biegają luzem ale tylko w domu.Zyczę Ci żeby Twoje maluchy znalazły odpowiedzialne domy Bo to takie sympatyczne zwierzątka z takimi wielgachnymi oczkami :D[/quote] Nie do konca na wolnosci. Zrobilismy z narzeczonym taka klateczke bez dna i sufitu i je wypuszczamy zmieniajac tez teren/podloze. Jak mielismy 4 skoczki to zabieralismy znajomych do lasu tak zeby kazdy obserwowal jednego zwierzaka i wtedy tez dalo sie pobiegac bardziej z nimi. Chodzily przy nogach i wszystko obwachwialy :) Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']Mnie też byłoby miło Was poznać :D Dzisiaj ja już znikam życzę wszystkim kolorowych snów.Idę spać bo żle się czuję ,chyba mnie coś bierze ,mam nadzieję że to nie ta ptasia grypa :D Aha,z góry dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :lol: :lol:[/quote] Herbatke z cytrynka i miodem na sen. Lub gorace mleko z maslem, miodem i czosnkiem. rano syrop z cebuli zasypanej cukrem i wszystko przeiminie! W razie ostrego bolu gardla polecam cytryne bez cukru i w calosci (nie soczek). Tylko uwaga wtedy na szkliwo, moga zabki pobolec, ale nawet angina ucieka :> Quote
ats Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ja, jak na razie, do Poznania sie wybieram. Mam nadzieję, że spotkam tam wielu znajomych! Quote
Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='ats']Ja, jak na razie, do Poznania sie wybieram. Mam nadzieję, że spotkam tam wielu znajomych![/quote]Mapewno Ats - Poznań to największa wystawa w Polsce, gdzie przyznawany jest tytuł Zwycięzca Polski Quote
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Eh zabralam sie za obrabianie zdjec ze zlotu. Juz mi rece wysiadaja. Nawet nie zrobilam jeszcze polowy ;/ Quote
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Draczyn,jak będziesz miała chwilkę,wejdź na chiny i mi odpisz. :D . Quote
Recommended Posts