Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']Bardzo chętnie Ci jej udzielimy. Możesz zawsze nanas liczyć[/quote]Dziękuję bardzo . :)

Chyba nie zasnę z wrażenia.A mój syn powiedział że takiego analfabety komputerowego jak ja to nie ma chyba na całym świecie!

Posted

[quote name='burbono'][quote name='Draczyn']Bardzo chętnie Ci jej udzielimy. Możesz zawsze nanas liczyć[/quote]Dziękuję bardzo . :)[/quote]No widzisz jak piękni wyszło. Radzę powtórzyć parę razy , abyś nie zapomniala, a potem już będziesz to robic automatycznie

Posted

Jeszcze raz dziękuję za lekcje :D :D Teraz muszę jeszcze wyjść z Burbonem na spacer bo kopci mi tu pod nosem niemiłosiernie -czuję że grozi mi niedotlenienie muszę natychmiast na powietrze :oops: Życzę wszystkim dobrej nocy!!!

Posted

[quote name='burbono']Jeszcze raz dziękuję za lekcje :D :D Teraz muszę jeszcze wyjść z Burbonem na spacer bo kopci mi tu pod nosem niemiłosiernie -czuję że grozi mi niedotlenienie muszę natychmiast na powietrze :oops: Życzę wszystkim dobrej nocy!!![/quote]My również zyczymy Ci dobrej nocy

Posted

[quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Dzieńdobry Beatko, ponawiam pytanie : dlaczego nie poszłaś na zlot i kiedy nam wkleisz fotki Bajtusia?

Posted

zaraz wysle fotki hebulce, a nie poszłam na zlot gdyz z przyczyn ode mnie nie zaleznych nie moglam poprostu :( cały ten tydzień był bardzo cięzki i weekend niestety jest taki sam :cry:

a Ty Draczyn byłas na zlocie?juz wrócilaś?jak było?opowiadaj :D

Posted

[quote name='_beatka_']a Ty Draczyn byłas na zlocie?juz wrócilaś?jak było?opowiadaj :D[/quote]Marek z Draczką pojechał i jeszcze nie wrócił. Ja musiałam zostać z Lizunią, bo nie chcę jej samaj zostawiać w domu. Ale szkoda, że Ty nie pojechałaś. Marek mógł Cię po drodze zabrać, to żaden problem

Posted

no własnie co z Lizą?lepiej juz?sa jakies postepy?dzieki Drczyn, ale nie codzilo o dojazd, poprostu mam strasznie duz spraw na głowie w tym tygodniu i dlatego nie dałam rady :( ale może za jakis czas zrobimy sobie takie małe spotkanie buldozkowe osob mieszkajacych w warszawie? :D

Posted

[quote name='_beatka_']no własnie co z Lizą?lepiej juz?sa jakies postepy?dzieki Drczyn, ale nie codzilo o dojazd, poprostu mam strasznie duz spraw na głowie w tym tygodniu i dlatego nie dałam rady :( ale może za jakis czas zrobimy sobie takie małe spotkanie buldozkowe osob mieszkajacych w warszawie? :D[/quote]A z Lizą narazie mimo intensywnego leczenia, narazie bez zmian, ale wolałabym nic na ten temat nie mówić, bo to mnie bardzo boli. Jęśli będzie wyrażna poprawa, to Was wszystkich poinformuję

Posted

[quote name='_beatka_']rozumiem, przepraszam, ze poruszyłam ten temat...poprostu miałam nadzieję, ze moze juz sie poprawiło...[/quote]Nie przepraszaj Beatko. Skąd mogłaś wiedzieć, że tak zareaguję. Dziękuję Ci za pamięć. Trzymajcie wszyscy mocno kciuki. Może to pomoże

Posted

[quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!!

Posted

[quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona

Posted

[quote name='misiaczek'][b]Viris[/b],rozprawiaj się z kompem szybciutko.Bo tylko my z Hebulką utrzymujemy galerię :D :D :D .[/quote]I całe szczęście, bo inaczej nic by tu nie było. Ja niestety już w pewnym momencie zaskoczyłam, a teraz muszę chyba coś omijać, bo wogóle mi to wklejanie zdjęćc nie wychodzi, czego bardzo żałuję. Po naciśnięciu host it nic mi się nie pojawia

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona[/quote]Witam Was!!Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem!

I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x

Posted

[quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote]Musisz parę razy poćwiczyć. Moim zdaniem musisz poświęci,ć trochę czasu i posiedzięć z godzinę na forum, cytując, a potem samo już pójdzie automatycznie

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote]Musisz parę razy poćwiczyć. Moim zdaniem musisz poświęci,ć trochę czasu i posiedzięć z godzinę na forum, cytując, a potem samo już pójdzie automatycznie[/quote]

Posted

[quote name='burbono']Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem![/quote]
Burbono,następne śmieszne porównanie.Chyba w żadnej innej rasie nie ma tylu porównań co u buldożków.Ale ja właśnie dlatego je kocham,bo wyglądają jak nietoperki,gacusie,gremliny,prosiaczki,zajączki,żabki i inne
:wink: :D .
O ile dobrze pamiętam,to Ty Burbono miałaś przed Burbonkiem rotwaillera?

Posted

[quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote] Nie przejmuj sie. Kiedys Ci sie uda :) Ja na poczatku bywania na forach w ogole nie probowalam i po roku dopiero zalapalam o co chodzi :>