Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Bardzo chętnie Ci jej udzielimy. Możesz zawsze nanas liczyć Quote
burbono Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='Draczyn']Bardzo chętnie Ci jej udzielimy. Możesz zawsze nanas liczyć[/quote]Dziękuję bardzo . :) Chyba nie zasnę z wrażenia.A mój syn powiedział że takiego analfabety komputerowego jak ja to nie ma chyba na całym świecie! Quote
Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='burbono'][quote name='Draczyn']Bardzo chętnie Ci jej udzielimy. Możesz zawsze nanas liczyć[/quote]Dziękuję bardzo . :)[/quote]No widzisz jak piękni wyszło. Radzę powtórzyć parę razy , abyś nie zapomniala, a potem już będziesz to robic automatycznie Quote
burbono Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Jeszcze raz dziękuję za lekcje :D :D Teraz muszę jeszcze wyjść z Burbonem na spacer bo kopci mi tu pod nosem niemiłosiernie -czuję że grozi mi niedotlenienie muszę natychmiast na powietrze :oops: Życzę wszystkim dobrej nocy!!! Quote
Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='burbono']Jeszcze raz dziękuję za lekcje :D :D Teraz muszę jeszcze wyjść z Burbonem na spacer bo kopci mi tu pod nosem niemiłosiernie -czuję że grozi mi niedotlenienie muszę natychmiast na powietrze :oops: Życzę wszystkim dobrej nocy!!![/quote]My również zyczymy Ci dobrej nocy Quote
_beatka_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D Quote
Draczyn Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Dzieńdobry Beatko, ponawiam pytanie : dlaczego nie poszłaś na zlot i kiedy nam wkleisz fotki Bajtusia? Quote
_beatka_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 zaraz wysle fotki hebulce, a nie poszłam na zlot gdyz z przyczyn ode mnie nie zaleznych nie moglam poprostu :( cały ten tydzień był bardzo cięzki i weekend niestety jest taki sam :cry: a Ty Draczyn byłas na zlocie?juz wrócilaś?jak było?opowiadaj :D Quote
Draczyn Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='_beatka_']a Ty Draczyn byłas na zlocie?juz wrócilaś?jak było?opowiadaj :D[/quote]Marek z Draczką pojechał i jeszcze nie wrócił. Ja musiałam zostać z Lizunią, bo nie chcę jej samaj zostawiać w domu. Ale szkoda, że Ty nie pojechałaś. Marek mógł Cię po drodze zabrać, to żaden problem Quote
_beatka_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 no własnie co z Lizą?lepiej juz?sa jakies postepy?dzieki Drczyn, ale nie codzilo o dojazd, poprostu mam strasznie duz spraw na głowie w tym tygodniu i dlatego nie dałam rady :( ale może za jakis czas zrobimy sobie takie małe spotkanie buldozkowe osob mieszkajacych w warszawie? :D Quote
Draczyn Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='_beatka_']no własnie co z Lizą?lepiej juz?sa jakies postepy?dzieki Drczyn, ale nie codzilo o dojazd, poprostu mam strasznie duz spraw na głowie w tym tygodniu i dlatego nie dałam rady :( ale może za jakis czas zrobimy sobie takie małe spotkanie buldozkowe osob mieszkajacych w warszawie? :D[/quote]A z Lizą narazie mimo intensywnego leczenia, narazie bez zmian, ale wolałabym nic na ten temat nie mówić, bo to mnie bardzo boli. Jęśli będzie wyrażna poprawa, to Was wszystkich poinformuję Quote
_beatka_ Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 rozumiem, przepraszam, ze poruszyłam ten temat...poprostu miałam nadzieję, ze moze juz sie poprawiło... Quote
Draczyn Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='_beatka_']rozumiem, przepraszam, ze poruszyłam ten temat...poprostu miałam nadzieję, ze moze juz sie poprawiło...[/quote]Nie przepraszaj Beatko. Skąd mogłaś wiedzieć, że tak zareaguję. Dziękuję Ci za pamięć. Trzymajcie wszyscy mocno kciuki. Może to pomoże Quote
burbono Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!! Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona Quote
misiaczek Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [b]Viris[/b],rozprawiaj się z kompem szybciutko.Bo tylko my z Hebulką utrzymujemy galerię :D :D :D . Quote
Viris Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Mam nadzieje ze sie uda jakos dzisiaj wystawic juz zdjecia. Przeszukam jeszcze teraz juz wystawione zdjecia Klary. Moze jakis nie wystawilam :P Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='misiaczek'][b]Viris[/b],rozprawiaj się z kompem szybciutko.Bo tylko my z Hebulką utrzymujemy galerię :D :D :D .[/quote]I całe szczęście, bo inaczej nic by tu nie było. Ja niestety już w pewnym momencie zaskoczyłam, a teraz muszę chyba coś omijać, bo wogóle mi to wklejanie zdjęćc nie wychodzi, czego bardzo żałuję. Po naciśnięciu host it nic mi się nie pojawia Quote
burbono Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='burbono'][quote name='_beatka_']dzien dobry wszystkim :D witaj burbono,jakiego masz pieknego buldozka w awatarze :D[/quote]Witajcie wszyscy :D Miło mi Beatko że podoba Ci się nasz Burbon w domu zwany Pokrakiem. :lol: Dzisiaj widzę każdy jest pod wrażeniem super udanego zlotu i napewno jezeli będzie następny to też przyjedziemy !!![/quote]Trudno chyba, aby Twój pies Burbono komuś mógł się nie podobać. Wprawdzie znam go tylko ze zdjęć, ale jestem nim zachwycona[/quote]Witam Was!!Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem! I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x Quote
Draczyn Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote]Musisz parę razy poćwiczyć. Moim zdaniem musisz poświęci,ć trochę czasu i posiedzięć z godzinę na forum, cytując, a potem samo już pójdzie automatycznie Quote
Agama Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote]Musisz parę razy poćwiczyć. Moim zdaniem musisz poświęci,ć trochę czasu i posiedzięć z godzinę na forum, cytując, a potem samo już pójdzie automatycznie[/quote] Quote
misiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']Draczyn jesteś bardzo miła ale mój Burbon owszem jak większość buldożków jest dość miluśny ale ja się tak znowu nim nie zachwycam. :D Takie skrzyżowanie świnki morskiej z rotweillerem![/quote] Burbono,następne śmieszne porównanie.Chyba w żadnej innej rasie nie ma tylu porównań co u buldożków.Ale ja właśnie dlatego je kocham,bo wyglądają jak nietoperki,gacusie,gremliny,prosiaczki,zajączki,żabki i inne :wink: :D . O ile dobrze pamiętam,to Ty Burbono miałaś przed Burbonkiem rotwaillera? Quote
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='burbono']I znowu cytowanie mi wyszło jak groch z kapustą!! :x[/quote] Nie przejmuj sie. Kiedys Ci sie uda :) Ja na poczatku bywania na forach w ogole nie probowalam i po roku dopiero zalapalam o co chodzi :> Quote
Recommended Posts