Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lagunka']Przepraszam, dopiero teraz przejrzałam topik.
Hebulka, to ja wklejałam równolegle z Tobą na molosach :)
Mam nadzieję, że psiaki są dobrze traktowane i są razem ... gdziekolwiek się nie podziewają :([/quote]

Też mam taką nadzieję [b]Lagunka[/b] :(
Okropna sytuacja :(

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwna jest ta sprawa, na maila, który podali nikt nie odpowiada. Tym ludziom pod telefonem w Polsce podalam namiary na pewne osoby, ktore maają w tej sprawie możliwości i wogóle tam nie dzwonili, numerów chipów nie hcą podać, a przecież to jedyny znak rozpoznawczy, a facet poprostu rzucił hasło, zaangażował w tą sprawę sporo osób i wogóle się nie odzywa. Dziwne to wszystko

Posted

[quote name='Hebulka']Nie rozumiem kompletnie tej sytuacji !![/quote]Nie chciałabym tego komentować, ale wydaje mi ię, że ktoś w obrzydliwy sposo sobie z nas zakpił

Nie wiem może się mylę, ale moim zdaniem, powodem tego komunikatu było wzbudzenie sensacji. Tylko pomysłodawca był na tyle niefrasobliwy, że nie zdawal sobie sprawy z tego, ile osób w to zaangażował i ile zmartwien nam przyspożył. Ale cóż - samo życie

Posted

Moze po prostu psiaki sie odnalazly i ich wlasciciele teraz ciesza sie z tego powodu.. i nie wpadli na pomysl poinformowania o odnalezieniu sie psiakow.

Zycie toczy sie dalej.

Jesli ktos po prostu zachowal sie tak piszecie teraz.. miejmy nadzieje ze nie zdarzy sie to nigdy wiecej.

Posted

Gdyby psiaki się odnalazły to przecież jaknajbardziej należałoby zawiadomić, tych, którzy braliudziął w poszukiwaniach. Nie wyobrażam sobie innej sytuacji

Chyba dziś pogoda nie sprzyja pogawędkom, bo na całym dogo okropne pustki. Nie było mnie parę godzin i nic się przez ten cas nie wydarzyło. Pozdrawiam wszystkich

Posted

Witam wszstkich, widze że sytuacjia z pieskami zrobiła sie napięta, ale w sumie to zeczywiście dziwne jest, że skoro podsuwa im się pomoc, która byc może posunie ich na przód w poszukiwaniach to ci jej nie chcą, dziwne naparawde.

Posted

[quote name='marzena&pako']Witam wszstkich, widze że sytuacjia z pieskami zrobiła sie napięta, ale w sumie to zeczywiście dziwne jest, że skoro podsuwa im się pomoc, która byc może posunie ich na przód w poszukiwaniach to ci jej nie chcą, dziwne naparawde.[/quote]Dziwne i zarazem okrutne. Każdy, komu nie jest obojętny los psów, w pewien sposób się w tą sprawę zaangazował przynajmniej emocjonalnie i jak się okazuje , niepotrzebnie

[quote name='Draczyn'][quote name='Draczyn'][quote name='JustynaJK']pewnie tak,ale są porażki i PORAZKI[/quote]W zupełności się Tobą zgadzam. tylko to co dla jednego jest porażką, dla innego może być PORAZKA i odwrotnie[/quote]c[/quote]Jeszcze raz się udało. Dziekuję Anutko. chyba już umiem

Dzisiaj, strasznie tu smutno i pusto. co z Wami się dzieje. No ale nic dziwnego - sobota wieczór, każdy ma jakieś zajęcia. Pozdrawiam Was wszystkich. Wpadnę tu jeszcze koło 10ej, może coś się w miedzyczasie wydarzy

Posted

[quote name='burbono']Faktycznie pusto :( A jak sobie pójdę to Wy będziecie a mnie nie będzie znowu.Idę uczyć się cytatów bo ponoć na naukę nigdy nie jest za pózno :D[/quote]Napisałam Ci dokładnie, jak z tymi cytatami. Poucz się tutaj, to jak będzie żle to Ci pomogę

Posted

[quote name='burbono']Ja się nigdy tego nie nauczę.Próbowałam i figa z makiem. :x[/quote]A co Ci nie wychodzi. Pokaż na tym przykładzie, to powiem Ci co żle robisz

Posted

[quote name='"Draczyn"'][quote name='burbono']Ja się nigdy tego nie nauczę.Próbowałam i figa z makiem. :x[/quote]A co Ci nie wychodzi. Pokaż na tym przykładzie, to powiem Ci co żle robisz[/quote Ja wiem że to strata czasu -Twoja oczywiście .Będę pisać jak potrafię najlepiej ale bez cytatów.

Posted

No widzisz, brawo - wyszło

Na razie naucz się całymi cytatami, nic przedtem nie kombinuj, tylko klikaj za ostatnim [quote] i to wszystko, tegon mojego tekstu nie bierz bo tu ja wpisałam [quote, we inny powyżej bez tego dopisku

Posted

Wyszło faktycznie ale tak jakoś dziwnie w cały świat .Ale może będzie lepiej kiedyś tam.Pytałaś o Burbona zdrowie.Daje mu teraz ten Citropepsin na apetyt i muszę powiedzieć że chyba jest taka troszkę zauważalna poprawa na plus z tym jego jedzeniem.A to już nas cieszy i to bardzo.

Posted

[quote name='burbono']Wyszło faktycznie ale tak jakoś dziwnie w cały świat .Ale może będzie lepiej kiedyś tam.Pytałaś o Burbona zdrowie.Daje mu teraz ten Citropepsin na apetyt i muszę powiedzieć że chyba jest taka troszkę zauważalna poprawa na plus z tym jego jedzeniem.A to już nas cieszy i to bardzo.[/quote]To ogromnie się ieszę, że na coś się przydałam. Myślę, że po pewnym czasie podwania tego powinien zaskoczyć

Posted

Ja też mam taką nadzieję że ten mój Pokrak zaskoczy.Cześć Hebulka :D Dzięki za ofiarowaną pomoc i mogę Wam dziewczyny obiecać że jeszcze nie raz będę potrzebowała Waszej pomocy :lol: