Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Werka758'][COLOR=royalblue]No widzisz, Black.... On jest.. tylko teraz rol się odwróciły.... Nie Ty czuwasz nad Nim tyko On nad Tobą... a to było świadectwo tego, że tak jest naprawdę....[/COLOR][/quote]
tak... czuje go gdzies tutaj... :-(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']tak... czuje go gdzies tutaj... :-([/QUOTE]
[COLOR=RoyalBlue]To dlaczego taka smutna minka? :) On zawsze będzie w Twoim sercu :) Więc uśmiechnij się! Wiem, że już nie słychać tego dreptania pazurkami, w ogóle nie możesz go zobaczyć... Ale przecież zawsze można włączyć komputer i poprzeglądać galerię :) Przypomnieć sobie wasze wspólne przygody, i spytać się Kleksia, czy jak się już spotkacie, powtórzycie to, czy tamto miłe zdarzenie :) [/COLOR]

Posted

wiem... jutro jade do schroniska... moze troche oderwe sie od tego smutnego domu... ale myslami bede z moim Fisiem...
DOBRANOC KLEKSIU :*
zawsze na dobranoc dostawales buziaka ... ale teraz nie mam jak ci go dac :( :*

Posted

[quote name='Werka758'][COLOR=royalblue]No widzisz, Black.... On jest.. tylko teraz rol się odwróciły.... Nie Ty czuwasz nad Nim tyko On nad Tobą... a to było świadectwo tego, że tak jest naprawdę....[/COLOR][/quote]

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]dokładnie piekne słowa.. ;)[/FONT][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]wysli mu całusa na dobranoc w strone nieba..on napewno go złapie ..;D[/FONT][/B]
[B]głowa do góry[/B]
[B][/B] [/CENTER]

Posted

no posmucic sie mozesz czasami:D
ale nawet wiekszego sensu nie mo poniewaz przeciesz nieodszedl sama mowilas ze czujesz go nadal obok siebie i to jest najwazniejsze prawda??
ze o nim pamietasz i powinnas sie rowniez cieszyc z tego ze przezylas z nim te 10 lat!! i prozba odemnie nie sutaj sie tak bardzo czesto bo Kleksio chyba niebedzie przez to szczesliwi ze jago panca sie smuci dobrze??
(*) dla Kleksika

Posted

chcialabym drugiego psa bo jest taka bida w schronie ktora mocno kocham... ale boje sie, ze Kleksiowi sie to podobac nie bedzie :( ze po jego smeirci mam juz nastepnego :( i rodzice tzn mama niezbyt chce psa :(

Posted

[quote name='BlackSheWolf']chcialabym drugiego psa bo jest taka bida w schronie ktora mocno kocham... ale boje sie, ze Kleksiowi sie to podobac nie bedzie :( ze po jego smeirci mam juz nastepnego :( i rodzice tzn mama niezbyt chce psa :([/quote]Klvksiowi na pvwno bdzie sie podoabac, mysle, ze on nie bedzie zazdrosny o bide ze schronu

Posted

Klekisk napewno nie bedzie mial nic przeciwko,bo przeciezo na ma wieeelkie serducho a Ty pomozesz tym samym innej bidzie...Cygance,prawda.?;> A rodziece sie przekonaja...moze zabierz mame raz do Cyganki.?Zeby zobaczyla jak onamarnieje w tym schronie...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']chcialabym drugiego psa bo jest taka bida w schronie ktora mocno kocham... ale boje sie, ze Kleksiowi sie to podobac nie bedzie :( ze po jego smeirci mam juz nastepnego :( i rodzice tzn mama niezbyt chce psa :([/quote]
Nie bój się Kleksik na pewno byłby zadowolony i zrozumie że kolejny psiak potrzebuje Twojej pomocy a mamę da się przekonać....może pokaż Jej jakieś fotki tego psiaka co chcesz wziąć albo weź do schroniska.
Ap ropo gdy moja mama była w schronisku to wymiękała i to bardzo, wzięłaby na pewno jakiegoś bidę bo podchodziła do każdej klatki i załamywała ręce...ale ja to mam już dwójkę rozrabiaków i do tego mieszkam w bloku.
Pomyśl o tym kochana....kolejny psiak zazna u Ciebie spokoju i nie będzie "gnił" w klatce.
Masz może jakieś fotki tego psa, którego chcesz wziąć??

Co do kwestii kolejnego psa uważam że ludzie dzielą się na dwa "obozy".
Ci co po śmierci swojego ukochanego psa nie chcą brać kolejnego i Ci którzy muszą wziąć drugiego gdyż czują wielką pustkę ale oczywiście w obu przypadkach psiak który odszedł zawsze będzie żył w sercu właściciela.

Posted

To jest link do watku suni,ktora Black bardzo pokochala.:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102356"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102356[/URL]
Cyganka napewno by ci sie odwdzieczyla wieeelka miloscia,a Kleksiu cieszylby sie,ze chcesz pomoc innej bidzie..;) [*]