BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 ahaaaa :D :D no może :) :) no już 100 stronka :D a ja mam postawnowienie noworoczne, że będę w tym roku ładnie prowadzić galerię Kleksa :D :D cieszycie się?? hihi :) Quote
polciuaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wlasnie...ja piwo pilam z mama...jako szampan.xD Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 No ba :P:P:P:P To już zaczynaj fotki wstawiać :D:) Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='dogomanka_']Wlasnie...ja piwo pilam z mama...jako szampan.xD[/quote] a no może :D :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Martya']No ba :P:P:P:P To już zaczynaj fotki wstawiać :D:)[/quote] no jak Kleksiu już wyzdrowieje :) a właśnie zamówiłam dla niego ubranko :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 zamawiam u cockermanki :) uszyje na miare bo na Kleksia dostać nie moge... a taką czarną derke :) Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To jak dostaniesz to koniecznie nam się pochwal :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 oczywiście :D i jak Kleksiu będzie w tym chciał chodzic :D Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A co tak mało osób świętuje? ;) Przezwyczai się :P Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 no właśnie nikt już nie świętuje tu :placz: a no napewno z czasem się przyzwyczai :D bo jakto powiedziała moja mama: jak będzie chciał siusiu to szybko poleci na dwór nawet nie zauważy, że ma ubranko :evil_lol: Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Hihi, w sumie racja :):D A moja mama ostrzygła Lucaska xD Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 no słyszałam :D i jak wygląda?? czekamy na fotki :D Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mum musi nabrać wprawy :evil_lol: Ale wygląda na takiego dłodkiego, sczzeniorka, puchatego ;-):D Mmmm x)) Quote
polciuaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Noszz...jestem.xD Musialam lekcje odrobic i spakowac.xD No to Black...jak dostaniesz to wdzianko to nam sie koniecznie pochwall.xD Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Już zrobię, tylko pizze jem bo braciszek mi przyniósł :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='dogomanka_']Noszz...jestem.xD Musialam lekcje odrobic i spakowac.xD No to Black...jak dostaniesz to wdzianko to nam sie koniecznie pochwall.xD[/quote] oczywiście, że się pochwale ale to jeszcze trochę ;) ooo lekcje... a bo to jutro do szkoły :crazyeye::placz::placz: Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Martya']Już zrobię, tylko pizze jem bo braciszek mi przyniósł :evil_lol:[/quote] e no weź się podziel :evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='BlackSheWolf']e no weź się podziel :evil_lol:[/QUOTE] Wlacha.!Co taka samolubna jestes.?Hmmm.? Quote
polciuaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wiecie co.?Ja sapdam...musze sobie cos do jedzonka zrobic..bo mi niestety braciszek pizzy nie przyniesie...;P A potem bede film ogladala...a potem bede sie uczyla(taaa...na bank.xD)Tak wiec,mielego swietowania.!:p Sercem bede z wami.xD Papa;*:p Quote
Recommended Posts