darii_iia Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Molowe']ale fajne :loveu: ♥.♥[/QUOTE] :) [quote name='Lucky.']biedny Luka, ale już niedługo wtorek :D ojj ja bym pojechała na zakupy żelkowe do berlina, ale tata akurat pojechał sboie w rejs :< Ty teraz do liceum idziesz ?[/QUOTE] na 8.30 ma fryzjera...nie wiem jak wstanę. :mdleje: ja już od 2tyg nie jem żelek ani słodyczy! :razz: [quote name='westie_justa']Do 3 gim chyba;)[/QUOTE] dokładnie. ;) zrobię teraz małą reklamę. :lol: zaajebisty, starszy brat Lukasia...Ambitny Koleś Innowacja. :loveu: [video=youtube;DRux0e4atDs]http://www.youtube.com/watch?v=DRux0e4atDs&feature=plcp[/video] Quote
Izabela124. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='darii_iia'] zaajebisty, starszy brat Lukasia...Ambitny Koleś Innowacja. :loveu: [video=youtube;DRux0e4atDs]http://www.youtube.com/watch?v=DRux0e4atDs&feature=plcp[/video][/QUOTE]Kolejny dowód na to, że grzywacze to idealne psy do agility Quote
Ty$ka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Wow, świetne :) A filmik fenomenalnie wykonany :) Quote
Ada_Mirra Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [url]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka%20i%20Draco/IMG_0918.jpg[/url] jakie masz agresywne psy :o :loveu: jak on zasuwa na torku o ja cie! :o Quote
sunshine Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ile radochy Koleś ma z tego! Świetny jest:) Quote
Lucky. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 To jak Ty teraz idziesz do 3 gim. to ja cofam się chyba do podstawówki. Wyglądasz bardzo poważnie :O Quote
Yuveza Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Lucky.']To jak Ty teraz idziesz do 3 gim. to ja cofam się chyba do podstawówki. Wyglądasz bardzo poważnie :O[/QUOTE] ja to chyba zostałam w podstawówce już od dawna :roll::roflt: Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 (edited) Tak, Koleś jest wspaniały. :loveu: Ogólnie grzywacze są szybkie, zwinne i idealne do agility.:) no...oczywiście zależy od osobników, ale ogólnie są na plus. :lol: [quote name='Lucky.']To jak Ty teraz idziesz do 3 gim. to ja cofam się chyba do podstawówki. Wyglądasz bardzo poważnie :O[/QUOTE] jak dla mnie, to Ty wyglądasz bardzo młodo. :lol: Ty też masz 15 lat ? :hmmmm: Mnie już od 3 dobrych lat postarzają i dają 16...czasami więcej :evil_lol: [quote name='westie_justa']ja to chyba zostałam w podstawówce już od dawna :roll::roflt:[/QUOTE] hahahah, w sumie....to ja nie wiem jak wyglądasz. bo na fb. nie masz profilowego. a jestem ciekawa. :eviltong: a widziałam tylko jakieś fotki na dogo, ale nie takiej gdzie by było dokładnie widać jak wyglądasz. :lol: mooje ulubione zdjęcie, bardzo artystyczne, i ma twarz wyszła prześlicznie. :grins: [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_1065-1.jpg[/IMG] jutro, po fryzjerze Lukasia będą takie oto zdjęcia, z tych terenów ;) i od jutra znów będę dawała psie zdjęcia, [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_1097.jpg[/IMG] [IMG]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_1094.jpg[/IMG] Edited October 31, 2012 by darii_iia Quote
Lucky. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ja idę do liceum, ale to dobrze, że wyglądam młodo, jak będę stara to będą mnie odmładzać i to wtedy będzie duży + :D Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Lucky.']Ja idę do liceum, ale to dobrze, że wyglądam młodo, jak będę stara to będą mnie odmładzać i to wtedy będzie duży + :D[/QUOTE] aaa, wgl nie wyglądasz na licealistke. :lol: ja i mój wygląd mamy zamiar zatrzymać się na 18'nstce. :D Quote
Yuveza Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='darii_iia'] hahahah, w sumie....to ja nie wiem jak wyglądasz. bo na fb. nie masz profilowego. a jestem ciekawa. :eviltong: a widziałam tylko jakieś fotki na dogo, ale nie takiej gdzie by było dokładnie widać jak wyglądasz. :lol:[/QUOTE] Na fb mam mojego artystycznego liska (jakby jeszcze ktoś nie wiedział że to lis :lol:) Nie wiesz i się nie dowiesz :diabloti: mogłabyś się rozczarować :evil_lol: i tak się sama sobie dziwie że pokusiłam się o wstawianie niektorych zdjec ze mną na dogo:lol: Quote
Lucky. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='westie_justa']Na fb mam mojego artystycznego liska (jakby jeszcze ktoś nie wiedział że to lis :lol:) Nie wiesz i się nie dowiesz :diabloti: mogłabyś się rozczarować :evil_lol: i tak się sama sobie dziwie że pokusiłam się o wstawianie niektorych zdjec ze mną na dogo:lol:[/QUOTE] przesadzasz, jesteś ładna. Nie rozumiem dziewczyn, które nie są brzydkie a narzekają na swoją urodę. Piękna nie jestem, ale nie jest najgorzej, są gorsi :D Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='westie_justa']Na fb mam mojego artystycznego liska (jakby jeszcze ktoś nie wiedział że to lis :lol:) Nie wiesz i się nie dowiesz :diabloti: mogłabyś się rozczarować :evil_lol: i tak się sama sobie dziwie że pokusiłam się o wstawianie niektorych zdjec ze mną na dogo:lol:[/QUOTE] ja jestem w szoku, że nikt nie ma Cię na zdjęciu z Graf'a...albo masz uciętą twarz, zasłoniętą aparatem lub włosami. :shake: ja na każdym semi uwieczniam ludzi...a szczególnie tych którzy nie lubią i nie chcą zdjęć. :evil_lol: [quote name='Lucky.']przesadzasz, jesteś ładna. Nie rozumiem dziewczyn, które nie są brzydkie a narzekają na swoją urodę. Piękna nie jestem, ale nie jest najgorzej, są gorsi :D[/QUOTE] też myślę że jest ładna...ale mogę się tylko domyślać, że ma ładną twarz...bo reszte widziałam. :lol: Quote
Yuveza Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Lucky.']przesadzasz, jesteś ładna. Nie rozumiem dziewczyn, które nie są brzydkie a narzekają na swoją urodę. Piękna nie jestem, ale nie jest najgorzej, są gorsi :D[/QUOTE] Ty też mnie nie widziałaś :eviltong: ja się widze, nie narzekam, ale za ładną się uwarzac nie mogę, bo choć bym chciała to kurde no jak to :evil_lol: [quote name='darii_iia']ja jestem w szoku, że nikt nie ma Cię na zdjęciu z Graf'a...albo masz uciętą twarz, zasłoniętą aparatem lub włosami. :shake: ja na każdym semi uwieczniam ludzi...a szczególnie tych którzy nie lubią i nie chcą zdjęć. :evil_lol: też myślę że jest ładna...ale mogę się tylko domyślać, że ma ładną twarz...bo reszte widziałam. :lol:[/QUOTE] No własnie wszyscy chcieli robić to o czym mówisz, więc aparat dobra rzecz i włosy :evil_lol: a ta 'reszta' to jest chyba w ogóle najgorsza :lol: Quote
Lucky. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 widziałam Twoje zdjęcia u ciebie na wątku :D najbardziej w głowie zapadło mi jedno które było robione zimą :D Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='westie_justa']Ty też mnie nie widziałaś :eviltong: ja się widze, nie narzekam, ale za ładną się uwarzac nie mogę, bo choć bym chciała to kurde no jak to :evil_lol: No własnie wszyscy chcieli robić to o czym mówisz, więc aparat dobra rzecz i włosy :evil_lol: a ta 'reszta' to jest chyba w ogóle najgorsza :lol:[/QUOTE] Wtedy robię im zdjęcia, gdy skupiają się na bieganiu z psem. :lol: tyś jesteś szczuuupła! :eviltong: [quote name='Lucky.']widziałam Twoje zdjęcia u ciebie na wątku :D najbardziej w głowie zapadło mi jedno które było robione zimą :D[/QUOTE] chyba nawet wiem jakie zimowe. :lol: Quote
C&B Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 darii_iia - nigdy bym nie powiedziała, że idziesz teraz do 3 gim, myślałam, że jesteś w moim wieku lub starsza :evil_lol: A wy się przejmujecie, ja wyznaję zasadę, że jak ludzie nie uciekają na mój widok jak idę ulicą to nie jest źle :evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='C&B']darii_iia - nigdy bym nie powiedziała, że idziesz teraz do 3 gim, myślałam, że jesteś w moim wieku lub starsza :evil_lol: A wy się przejmujecie, ja wyznaję zasadę, że jak ludzie nie uciekają na mój widok jak idę ulicą to nie jest źle :evil_lol:[/QUOTE] hahahahah, aż boję się zapytać w jakim ty jesteś wieku. :evil_lol: musiałabym się popytać znajomych na ile wyglądam, tak na żywo. :lol: Quote
C&B Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='darii_iia']hahahahah, aż boję się zapytać w jakim ty jesteś wieku. :evil_lol: musiałabym się popytać znajomych na ile wyglądam, tak na żywo. :lol:[/QUOTE] nie no, nie jest aż tak źle - I LO :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 phi, ja Justynie na obozie próbowałam zrobić fotkę :evil_lol: jak dorwałam kogoś aparat, ale źle się to dla mnie kończyło, bo ona zawsze miała swój aparat :diabloti: Quote
darii_iia Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='C&B']nie no, nie jest aż tak źle - I LO :diabloti:[/QUOTE] haha, to dobrze. :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']phi, ja Justynie na obozie próbowałam zrobić fotkę :evil_lol: jak dorwałam kogoś aparat, ale źle się to dla mnie kończyło, bo ona zawsze miała swój aparat :diabloti:[/QUOTE] dlatego zdjęcia z zaskoczenia, gdy druga osoba nawet nie wie, że się jej zrobiło zdjęcie...są najlepsze. :evil_lol: Quote
Recommended Posts