Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='darii_iia'] Przydałoby się wykąpać, tą mą dwójeczkę i pofocić...ale poo co. :diabloti:[/QUOTE]Masz takie samo podejście jak ja :diabloti: Quote
darii_iia Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Izabela124.']Masz takie samo podejście jak ja :diabloti:[/QUOTE] To jest jedyne i sprawdzone podejście. :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='darii_iia']To jest jedyne i sprawdzone podejście. :diabloti:[/QUOTE]Ciągle przekładam i przekładam te kąpanie, ale w końcu i tak muszę to zrobić Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) [quote name='Izabela124.']Ciągle przekładam i przekładam te kąpanie, ale w końcu i tak muszę to zrobić[/QUOTE] Dokładnie. Chyba zajmę się tym w ten weekend. Na samą myśl mi się odechciewa. :lol: Edited August 4, 2012 by darii_iia Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='darii_iia']Dokładnie. Chyba zajmę się tym w ten weekend. Na samą myśl mi się odechciewa. :lol:[/QUOTE]Przekładam te mycie z dnia na dzień i może w końcu jutro to zrobię :D Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Przekładam te mycie z dnia na dzień i może w końcu jutro to zrobię :D[/QUOTE] Miałam to zrobić dzisiaj, ale chyba też się jutro za to wezmę. :lol: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='darii_iia']Miałam to zrobić dzisiaj, ale chyba też się jutro za to wezmę. :lol:[/QUOTE] Ciesz się, że Luka ogolony, bo jeszcze długie suszenie by Cię czekało :D Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Ciesz się, że Luka ogolony, bo jeszcze długie suszenie by Cię czekało :D[/QUOTE] Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll: A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='darii_iia']Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll: A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol:[/QUOTE]Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D A nie dostałby kołtunów? Quote
C&B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 a jak często kąpałaś Lukę jak miał długi włos? :razz: Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D A nie dostałby kołtunów?[/QUOTE] Czasami jak było na dworze ciepło. To po kąpieli, go porządnie wyczesywałam i puszczałam aby się suszył. Dopiero później, jak już był prawie suchy, to sama go dosuszałam. ;) [quote name='C&B']a jak często kąpałaś Lukę jak miał długi włos? :razz:[/QUOTE] 10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol: Quote
C&B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='darii_iia'] 10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol:[/QUOTE] Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='C&B']Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol:[/QUOTE] Naciesz się nią za szczeniaka. Wtedy można rzadziej. :evil_lol: Ale z suczką będzie łatwiej. Ja mojego kąpałam co taki czas, bo się obsikiwał...a kiteczki po bokach, przemywanie po spacerach, gó... dawało. :lol: Quote
C&B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti: Quote
xyzxyz Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/261.jpg[/URL] łowieczka :D Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No i ogoliłam Kissa, jeszcze na łysolca muszę go zrobić i kąpanko :D Quote
darii_iia Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='C&B']no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:[/QUOTE] Oj tak. Szczególnie jak pies nie umie sikać. Bo podczas sikania, się chwieje, nie może utrzymać równowagi, gdy jeszcze nie skończy sikać, to już opuszcza nogę i idzie dalej. Obsikuje sobie brzuch, boki i przednie łapy. Takie podsumowanie sikania Luki. :evil_lol: [quote name='biscuit'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/261.jpg[/URL] łowieczka :D[/QUOTE] hahaha. szkoda że już taki nie jest. :lol: [quote name='Izabela124.']No i ogoliłam Kissa, jeszcze na łysolca muszę go zrobić i kąpanko :D[/QUOTE] Ja jutro to muszę zrobić jednak...jadę na poprawiny teraz. :lol: Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='darii_iia'] Ja jutro to muszę zrobić jednak...jadę na poprawiny teraz. :lol:[/QUOTE]Ja lecę Bobika kąpać :D Kissa zostawiam na deser :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='C&B']no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:[/QUOTE] właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol: Quote
darii_iia Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 (edited) [quote name='Izabela124.']Ja lecę Bobika kąpać :D Kissa zostawiam na deser :D[/QUOTE] Ja też ich wykąpie...kiedyś. :lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol:[/QUOTE] Pff. I tak psy PP, są lepsiejsze. :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']kiedy jakies foty ? :p[/QUOTE] [quote name='Chein']Dołączam się do pytania! :mad:[/QUOTE] Edited October 31, 2012 by darii_iia Quote
darii_iia Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Tylko jedno zdjęcie :mad:[/QUOTE] oj tam, oj tam. :lol: Edited October 31, 2012 by darii_iia Quote
Recommended Posts