Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Izabela124.']Ciągle przekładam i przekładam te kąpanie, ale w końcu i tak muszę to zrobić[/QUOTE]

Dokładnie. Chyba zajmę się tym w ten weekend. Na samą myśl mi się odechciewa. :lol:

Edited by darii_iia
Posted

[quote name='Izabela124.']Przekładam te mycie z dnia na dzień i może w końcu jutro to zrobię :D[/QUOTE]

Miałam to zrobić dzisiaj, ale chyba też się jutro za to wezmę. :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ciesz się, że Luka ogolony, bo jeszcze długie suszenie by Cię czekało :D[/QUOTE]

Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll:
A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll:
A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol:[/QUOTE]Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D
A nie dostałby kołtunów?

Posted

[quote name='Izabela124.']Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D
A nie dostałby kołtunów?[/QUOTE]
Czasami jak było na dworze ciepło. To po kąpieli, go porządnie wyczesywałam i puszczałam aby się suszył. Dopiero później, jak już był prawie suchy, to sama go dosuszałam. ;)
[quote name='C&B']a jak często kąpałaś Lukę jak miał długi włos? :razz:[/QUOTE]
10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']
10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol:[/QUOTE]
Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol:[/QUOTE]

Naciesz się nią za szczeniaka. Wtedy można rzadziej. :evil_lol:
Ale z suczką będzie łatwiej. Ja mojego kąpałam co taki czas, bo się obsikiwał...a kiteczki po bokach, przemywanie po spacerach, gó... dawało. :lol:

Posted

no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:[/QUOTE]
Oj tak. Szczególnie jak pies nie umie sikać. Bo podczas sikania, się chwieje, nie może utrzymać równowagi, gdy jeszcze nie skończy sikać, to już opuszcza nogę i idzie dalej. Obsikuje sobie brzuch, boki i przednie łapy. Takie podsumowanie sikania Luki. :evil_lol:
[quote name='biscuit'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/261.jpg[/URL] łowieczka :D[/QUOTE]
hahaha. szkoda że już taki nie jest. :lol:

[quote name='Izabela124.']No i ogoliłam Kissa, jeszcze na łysolca muszę go zrobić i kąpanko :D[/QUOTE]

Ja jutro to muszę zrobić jednak...jadę na poprawiny teraz. :lol:

Posted

[quote name='C&B']no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:[/QUOTE]

właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol:

Posted (edited)

[quote name='Izabela124.']Ja lecę Bobika kąpać :D Kissa zostawiam na deser :D[/QUOTE]
Ja też ich wykąpie...kiedyś. :lol:
[quote name='xxxkaluniaxxx']właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol:[/QUOTE]
Pff. I tak psy PP, są lepsiejsze. :evil_lol:
[quote name='Aleksandra95']kiedy jakies foty ? :p[/QUOTE]
[quote name='Chein']Dołączam się do pytania! :mad:[/QUOTE]

Edited by darii_iia