Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darii_iia']Dziękujemy :)
Przyjedz do mnie, to i Jaskierkowi porobie.:eviltong:[/QUOTE]
Gdybyś nie mieszkała w Gorzowie Wielkopolskim, tylko Śląskim... :lol:

Super sesja, te zdjęcia w apaszkach.. :loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Agnieszkaa']Sesja baaardzo udana!:loveu:
Piękny Draculek i coraz bardziej się przekonuję co do tego, że to prawdziwy model;)
Dżeki nie założyłby ani jednej chustki, a co dopiero wytrzymałby w niej do zdjęcia:shake:
Super masz pomysły i zdjęcia, a model na pierwszym miejscu:multi:[/QUOTE]

Miło mi, że się podobało. :)
Noo mój model jest cierpliwy i kochaniutki. Dziwne, że tak daje sobą pomiatać. :D

[quote name='Gosia9712P']Gdybyś nie mieszkała w Gorzowie Wielkopolskim, tylko Śląskim... :lol:

Super sesja, te zdjęcia w apaszkach.. :loveu:[/QUOTE]

Oj tam, to tylko kawałeczek do przejścia. Raz, dwa i po sprawie już jesteś w Gorzowie. :)
Dzięki. :)

Edited by darii_iia
Guest Fusiafusia
Posted

Cześć :multi:
śliczne fotki :loveu: A czemu takie małe?? Ale i tak są śliczneeee :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jej, ale ty miałaś tych chust :o
[URL]http://img25.imageshack.us/img25/881/img0052ka.jpg[/URL] a jaki aparat masz? bo świetne fotki robisz.. zazdroszczę, bo moje cyfrówka to robi ładne tylko na zoomie to masakra totalna jest...

Posted (edited)

[quote name='kalyna']Jej, ale ty miałaś tych chust :o
[URL]http://img25.imageshack.us/img25/881/img0052ka.jpg[/URL] a jaki aparat masz? bo świetne fotki robisz.. zazdroszczę, bo moje cyfrówka to robi ładne tylko na zoomie to masakra totalna jest...[/QUOTE]

Dzięki. ;)
Mam lustrzanke Canona 1000D, a obiektyw mam o taki 18-55mm i taki 50mm(ten częściej używam).

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć :multi:
śliczne fotki :loveu: A czemu takie małe?? Ale i tak są śliczneeee :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Cześć Ola. :)
A tak jakoś wyszło następne będą większe. :p

Edited by darii_iia
Posted

Taadaa. 9 fotek w jednej całości. :razz:
A te fociuszki wstawiłam tylko dlatego, bo ja kocham jak on ziewa. :lol:
[URL="http://img200.imageshack.us/i/nowyfolder3e.jpg/"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/1356/nowyfolder3e.jpg[/IMG][/URL]

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Daria :multi:
śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: zakochałam się w twoim yoreczku :loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

A ja w Kajtusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='darii_iia']
Oj tam, to tylko kawałeczek do przejścia. Hop siup i po sprawie już jesteś w Gorzowie. :)
Dzięki. :)[/QUOTE]
haha, palcem po mapie to faktycznie tylko kawałeczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia9712P']haha, palcem po mapie to faktycznie tylko kawałeczek :evil_lol:[/QUOTE]

No cóż nie pisałaś pod jakim względem daleko. :)

Chcę wszeem i wobec ogłosić, że będę mieć CHIŃSKIEGO GRZYWACZ PP. ! :) ;) :razz:

Posted

[url]http://img200.imageshack.us/img200/1356/nowyfolder3e.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu:
Ale świetne, boskie! :loveu:
Idziesz na fotografa i koniec . Kropka . ;)
A Dracuś razem z Tobą- na modela, jak już powtarzałam :)

[SIZE=5][I][B]I tutaj publicznie gratuluję Ci grzywka;)
[/B][/I][B]Powodzenia kolejna grzywkomaniaczko[/B][/SIZE][I][B][SIZE=5] [/SIZE]:evil_lol:

Pozdrowionka :multi:
[/B][/I]

Posted

[B]Dziękuję Wam wszytskim . ! :) Cudnie jest stawać się Grzywkomaniaczką. :evil_lol: [/B]
[B]***
[/B]Agaa bez przesady, moja mama mówi, że fotograf mało zarabia ale ja się jeszcze zorientuję. :lol: Oo, jak będę mieć wkońcu swego Lovelaska, to napewno będę jeździć na mnóstwo wystaw i się może na jakiejś spotkamy . :)

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]Hej Daria...! :multi:[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][I][SIZE=5]No ja też[/SIZE] [/I][SIZE=5][I]gratuluję Ci CHIŃSKIEGO GRZYWACZA![/I] :multi: :multi: :multi:[/SIZE]
[/FONT]

Posted

[quote name='darii_iia']Agaa bez przesady, moja mama mówi, że fotograf mało zarabia ale ja się jeszcze zorientuję. :lol: Oo, jak będę mieć wkońcu swego Lovelaska, to napewno będę jeździć na mnóstwo wystaw i się może na jakiejś spotkamy . :)[/QUOTE]

Ejjj bez przesady! Dobry fotograf, z ideą, wyobraźnią, wyciągnie całkiem przyzwoite pieniądze. Chodzi w dużej mierze o niepowtarzalność. Np. u nas można wynająć za niewielkie pieniądze fotografa ślubnego, który zrobi Ci zdjęcia na poziomie przyzwoitym, później jakaś sesja w plenerze - najczęściej w skansenie i przy Pałacu Branickich lub przy fontannach w parku. I tyle. U wszystkich to samo.
I można wynająć fotografa za podwójną cenę z ideą - który zrobi niepowtarzalne zdjęcia, z klimatem, o niekonwencjonalnej tematyce. Widziałam kiedyś w internecie zdjęcia zrobione wśród starych, obdartych kamienic, zniszczeń... i widziałam zdjęcia mroczne sprawiające wrażenie trupów w kostnicy... niby kontrowersyjne, ale stokroć bardziej wolałabym być panną młodą w kostnicy z klimatem niż kolejną panną młodą nad rzeczką w skansenie :grin: bo to jest coś innego, a nie landrynkowe uśmiechnięte foty, że za przeproszeniem zrzygać się na różowo można :eviltong: ale to jest tylko moje zdanie, bo wiele osób wciąż woli oklepane fotki w parku i skansenie :roll:
Wszystko zależy od tego jaki poziom samemu się wyrobi. Dodać do tego jakiś kurs z grafiki, piękne obrabianie zdjęć itp. Wyrobić renomę i wydaje mi się, że można nieźle z tego żyć i robić co się lubi :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']Wszystko zależy od tego jaki poziom samemu się wyrobi. Dodać do tego jakiś kurs z grafiki, piękne obrabianie zdjęć itp. Wyrobić renomę i wydaje mi się, że można nieźle z tego żyć i robić co się lubi :)[/QUOTE]

Hehe no mogę się zgodzić z Tobą. :)
Ale jeśli choodzi o o jakieś tam ulepszenia w zdjęciach, to potrafię. Jendakże ja nawet prostego banerka nie potrafię zrobić i nawet podlinkować. :D

Posted

[quote name='Agnieszkaa']Paula, zorientujmy się ile groomerzy zarabiają...no więc?:diabloti: Ile będę zarabiać? U Ciebie...:roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Zapłacę Ci najniższą krajową hahah :diabloti::evil_lol:

[quote name='darii_iia']Hehe no mogę się zgodzić z Tobą. :)
Ale jeśli choodzi o o jakieś tam ulepszenia w zdjęciach, to potrafię. Jendakże ja nawet prostego banerka nie potrafię zrobić i nawet podlinkować. :D[/QUOTE]

Ej, masz śliczny banerek i podlinkowany :) więc o co chodzi?
A poza tym młoda jesteś, jeszcze się nauczysz ;)

Posted

Ja mam swoich ludzi od robienia banerków. :D

Spooczko, ale ja swoją kareierę planuję na coś ze sportem lub coś w czym będę mieć kontakt z zwierzętami, a fotografia, to może być hobby. :)

Guest Fusiafusia
Posted

Mi się twój bannerek bardzo podoba!! :) :loveu:
A ja też lubie fotografować a naj bardziej kocham fotografować psy i Kajtka...To moje drugie hobby bo na pierwszym są yoreczki :loveu: :loveu: :loveu:!!

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='mychaaaaa']A na czym polega to hobby "yoreczki"? Bo nie bardzo rozumiem?[/QUOTE] No po prostu...Je kocham i się yorkami interesuje !