Gosia9712P Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='darii_iia']Dziękujemy :) Przyjedz do mnie, to i Jaskierkowi porobie.:eviltong:[/QUOTE] Gdybyś nie mieszkała w Gorzowie Wielkopolskim, tylko Śląskim... :lol: Super sesja, te zdjęcia w apaszkach.. :loveu: Quote
darii_iia Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 (edited) [quote name='Agnieszkaa']Sesja baaardzo udana!:loveu: Piękny Draculek i coraz bardziej się przekonuję co do tego, że to prawdziwy model;) Dżeki nie założyłby ani jednej chustki, a co dopiero wytrzymałby w niej do zdjęcia:shake: Super masz pomysły i zdjęcia, a model na pierwszym miejscu:multi:[/QUOTE] Miło mi, że się podobało. :) Noo mój model jest cierpliwy i kochaniutki. Dziwne, że tak daje sobą pomiatać. :D [quote name='Gosia9712P']Gdybyś nie mieszkała w Gorzowie Wielkopolskim, tylko Śląskim... :lol: Super sesja, te zdjęcia w apaszkach.. :loveu:[/QUOTE] Oj tam, to tylko kawałeczek do przejścia. Raz, dwa i po sprawie już jesteś w Gorzowie. :) Dzięki. :) Edited January 15, 2013 by darii_iia Quote
Guest Fusiafusia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cześć :multi: śliczne fotki :loveu: A czemu takie małe?? Ale i tak są śliczneeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kalyna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jej, ale ty miałaś tych chust :o [URL]http://img25.imageshack.us/img25/881/img0052ka.jpg[/URL] a jaki aparat masz? bo świetne fotki robisz.. zazdroszczę, bo moje cyfrówka to robi ładne tylko na zoomie to masakra totalna jest... Quote
darii_iia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 (edited) [quote name='kalyna']Jej, ale ty miałaś tych chust :o [URL]http://img25.imageshack.us/img25/881/img0052ka.jpg[/URL] a jaki aparat masz? bo świetne fotki robisz.. zazdroszczę, bo moje cyfrówka to robi ładne tylko na zoomie to masakra totalna jest...[/QUOTE] Dzięki. ;) Mam lustrzanke Canona 1000D, a obiektyw mam o taki 18-55mm i taki 50mm(ten częściej używam). [quote name='Ola & Kajtek']Cześć :multi: śliczne fotki :loveu: A czemu takie małe?? Ale i tak są śliczneeee :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Cześć Ola. :) A tak jakoś wyszło następne będą większe. :p Edited January 15, 2013 by darii_iia Quote
darii_iia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Taadaa. 9 fotek w jednej całości. :razz: A te fociuszki wstawiłam tylko dlatego, bo ja kocham jak on ziewa. :lol: [URL="http://img200.imageshack.us/i/nowyfolder3e.jpg/"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/1356/nowyfolder3e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Guest Fusiafusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Cześć Daria :multi: śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: zakochałam się w twoim yoreczku :loveu: Quote
darii_iia Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 CZeść Ola. ! :) Dziękujeemy. Ja jestem w nim zakochana od baardzo dawna. ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A ja w Kajtusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
FREDZIU Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Cześć sesyjka apaszkowa imponująca, model jest bardzo cierpliwy:crazyeye:. ZAPRASZAMY DO NAS:lol: Quote
Gosia9712P Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='darii_iia'] Oj tam, to tylko kawałeczek do przejścia. Hop siup i po sprawie już jesteś w Gorzowie. :) Dzięki. :)[/QUOTE] haha, palcem po mapie to faktycznie tylko kawałeczek :evil_lol: Quote
darii_iia Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Gosia9712P']haha, palcem po mapie to faktycznie tylko kawałeczek :evil_lol:[/QUOTE] No cóż nie pisałaś pod jakim względem daleko. :) Chcę wszeem i wobec ogłosić, że będę mieć CHIŃSKIEGO GRZYWACZ PP. ! :) ;) :razz: Quote
psyja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 gratulacje!!! kolejna grzywkomaniaczka:lol: Quote
mychaaaaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='psyja']gratulacje!!! kolejna grzywkomaniaczka:lol:[/QUOTE] Ja też po raz kolejny gratuluję i witam w rodzinie grzywkomaniaków! :loveu: teraz wpadniesz po uszy ;) hihihi Quote
Agnieszkaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [url]http://img200.imageshack.us/img200/1356/nowyfolder3e.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Ale świetne, boskie! :loveu: Idziesz na fotografa i koniec . Kropka . ;) A Dracuś razem z Tobą- na modela, jak już powtarzałam :) [SIZE=5][I][B]I tutaj publicznie gratuluję Ci grzywka;) [/B][/I][B]Powodzenia kolejna grzywkomaniaczko[/B][/SIZE][I][B][SIZE=5] [/SIZE]:evil_lol: Pozdrowionka :multi: [/B][/I] Quote
darii_iia Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [B]Dziękuję Wam wszytskim . ! :) Cudnie jest stawać się Grzywkomaniaczką. :evil_lol: [/B] [B]*** [/B]Agaa bez przesady, moja mama mówi, że fotograf mało zarabia ale ja się jeszcze zorientuję. :lol: Oo, jak będę mieć wkońcu swego Lovelaska, to napewno będę jeździć na mnóstwo wystaw i się może na jakiejś spotkamy . :) Quote
Guest Fusiafusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]Hej Daria...! :multi:[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][I][SIZE=5]No ja też[/SIZE] [/I][SIZE=5][I]gratuluję Ci CHIŃSKIEGO GRZYWACZA![/I] :multi: :multi: :multi:[/SIZE] [/FONT] Quote
mychaaaaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='darii_iia']Agaa bez przesady, moja mama mówi, że fotograf mało zarabia ale ja się jeszcze zorientuję. :lol: Oo, jak będę mieć wkońcu swego Lovelaska, to napewno będę jeździć na mnóstwo wystaw i się może na jakiejś spotkamy . :)[/QUOTE] Ejjj bez przesady! Dobry fotograf, z ideą, wyobraźnią, wyciągnie całkiem przyzwoite pieniądze. Chodzi w dużej mierze o niepowtarzalność. Np. u nas można wynająć za niewielkie pieniądze fotografa ślubnego, który zrobi Ci zdjęcia na poziomie przyzwoitym, później jakaś sesja w plenerze - najczęściej w skansenie i przy Pałacu Branickich lub przy fontannach w parku. I tyle. U wszystkich to samo. I można wynająć fotografa za podwójną cenę z ideą - który zrobi niepowtarzalne zdjęcia, z klimatem, o niekonwencjonalnej tematyce. Widziałam kiedyś w internecie zdjęcia zrobione wśród starych, obdartych kamienic, zniszczeń... i widziałam zdjęcia mroczne sprawiające wrażenie trupów w kostnicy... niby kontrowersyjne, ale stokroć bardziej wolałabym być panną młodą w kostnicy z klimatem niż kolejną panną młodą nad rzeczką w skansenie :grin: bo to jest coś innego, a nie landrynkowe uśmiechnięte foty, że za przeproszeniem zrzygać się na różowo można :eviltong: ale to jest tylko moje zdanie, bo wiele osób wciąż woli oklepane fotki w parku i skansenie :roll: Wszystko zależy od tego jaki poziom samemu się wyrobi. Dodać do tego jakiś kurs z grafiki, piękne obrabianie zdjęć itp. Wyrobić renomę i wydaje mi się, że można nieźle z tego żyć i robić co się lubi :) Quote
darii_iia Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='mychaaaaa']Wszystko zależy od tego jaki poziom samemu się wyrobi. Dodać do tego jakiś kurs z grafiki, piękne obrabianie zdjęć itp. Wyrobić renomę i wydaje mi się, że można nieźle z tego żyć i robić co się lubi :)[/QUOTE] Hehe no mogę się zgodzić z Tobą. :) Ale jeśli choodzi o o jakieś tam ulepszenia w zdjęciach, to potrafię. Jendakże ja nawet prostego banerka nie potrafię zrobić i nawet podlinkować. :D Quote
Agnieszkaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Paula, zorientujmy się ile groomerzy zarabiają...no więc?:diabloti: Ile będę zarabiać? U Ciebie...:roll: :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Agnieszkaa']Paula, zorientujmy się ile groomerzy zarabiają...no więc?:diabloti: Ile będę zarabiać? U Ciebie...:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Zapłacę Ci najniższą krajową hahah :diabloti::evil_lol: [quote name='darii_iia']Hehe no mogę się zgodzić z Tobą. :) Ale jeśli choodzi o o jakieś tam ulepszenia w zdjęciach, to potrafię. Jendakże ja nawet prostego banerka nie potrafię zrobić i nawet podlinkować. :D[/QUOTE] Ej, masz śliczny banerek i podlinkowany :) więc o co chodzi? A poza tym młoda jesteś, jeszcze się nauczysz ;) Quote
darii_iia Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Ja mam swoich ludzi od robienia banerków. :D Spooczko, ale ja swoją kareierę planuję na coś ze sportem lub coś w czym będę mieć kontakt z zwierzętami, a fotografia, to może być hobby. :) Quote
Guest Fusiafusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Mi się twój bannerek bardzo podoba!! :) :loveu: A ja też lubie fotografować a naj bardziej kocham fotografować psy i Kajtka...To moje drugie hobby bo na pierwszym są yoreczki :loveu: :loveu: :loveu:!! Quote
mychaaaaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']To moje drugie hobby bo na pierwszym są yoreczki :loveu: :loveu: :loveu:!![/QUOTE] A na czym polega to hobby "yoreczki"? Bo nie bardzo rozumiem? Quote
Guest Fusiafusia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='mychaaaaa']A na czym polega to hobby "yoreczki"? Bo nie bardzo rozumiem?[/QUOTE] No po prostu...Je kocham i się yorkami interesuje ! Quote
Recommended Posts