Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gazuś']Pomijając czy wliczając psy NIE ujęte w katalogu? ;)[/quote]

Z tymi nie ujętymi w katalogu to na wschodzie wogóle są jaja. Chyba ze 2 lata temu byłam w Wilnie i koleżance trafiła się suka, której wogóle nie było. Wyglądało to mniej więcej tak jakby babka przyjechała sobie na wystawę i po prostu weszła na ring, nie było jej ani w katalogu, ani w żadnej erracie:roll:

Posted

[quote name='dog_master']Tak sobie przeglądam kalendarz wystaw i... nie ma Gdańska :( Nie słyszeliście czegoś może o gdańskiej wystawie w lutym..?[/quote]

Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy...
A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz:

Posted

[quote name='Honey']Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy...
A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz:[/quote]
;( (moja tez, bo tam byl moj debiut na zawodach obedience :P II miejsce :P)

Posted

[quote name='Honey']Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy...
A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz:[/quote]

Ja słyszłam, że ZG zrezygnowało :(
A taka fajna wystawa. i HALOWA - Doc kocha hale :(