dog_master Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak sobie przeglądam kalendarz wystaw i... nie ma Gdańska :( Nie słyszeliście czegoś może o gdańskiej wystawie w lutym..? Quote
Gośka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Gazuś']Pomijając czy wliczając psy NIE ujęte w katalogu? ;)[/quote] Z tymi nie ujętymi w katalogu to na wschodzie wogóle są jaja. Chyba ze 2 lata temu byłam w Wilnie i koleżance trafiła się suka, której wogóle nie było. Wyglądało to mniej więcej tak jakby babka przyjechała sobie na wystawę i po prostu weszła na ring, nie było jej ani w katalogu, ani w żadnej erracie:roll: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='dog_master']Tak sobie przeglądam kalendarz wystaw i... nie ma Gdańska :( Nie słyszeliście czegoś może o gdańskiej wystawie w lutym..?[/quote] Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy... A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz: Quote
dog_master Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Honey']Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy... A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz:[/quote] ;( (moja tez, bo tam byl moj debiut na zawodach obedience :P II miejsce :P) Quote
aleb Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Słyszałam, ze w styczniu ma być wystawa w Słowenii? Macie moze jakieś dane o tej międzynarodowej wystawie? ;) Quote
Gazuś Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Honey']Ja slyszalam... oddzial zrezygnowal z organizowania tej wystawy... A to byla moja ulubona - blisko, wielkie ringi, duzo miejsca wokol ringow, nawet na BIS III tam sie zalapalam... ech, szkoda... :placz:[/quote] Ja słyszłam, że ZG zrezygnowało :( A taka fajna wystawa. i HALOWA - Doc kocha hale :( Quote
Recommended Posts