fiorsteinbock Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mysza2 napisał(a):Przecież Edyta napisała to żartem w odpowiedzi na ten post Grażynki "że jak już pies ma dom to wtedy najwięcej telefonów zaczyna dzwonić" . Nie mylę sie Edytko? Dokladnie to mialam na mysli, Elu :) Ludzie chyba chca to co niedostepne, hihihi :) Quote
giselle4 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Dokladnie to mialam na mysli, Elu :) Ludzie chyba chca to co niedostepne, hihihi :) Edytko ,przestalam NACJI WIERZYC przyklad ...Olech ,Roki itd Quote
giselle4 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Dokladnie to mialam na mysli, Elu :) Ludzie chyba chca to co niedostepne, hihihi :) masz racje ,,,bo po Ksene etelefonuja po Tome...telefonuja i mailuja taraz czekam na wysyp telefonow o LULKA..BO JUZ W DOMKU:) Quote
Mysza2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Miro , taki piękny jesteś powinni bić się o ciebie:) Quote
fiorsteinbock Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Zeby chociaz z Miro ludki nie zawiedli :( Quote
Mysza2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 zaglądamy do Miro:) I żeby to były dobre ludki Mam nadzieję że odezwą się po feriach Quote
giselle4 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 sorry,przegralam z choroba ale juz powoli wracam na dogo:( Quote
giselle4 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Zeby chociaz z Miro ludki nie zawiedli :( Edytko,wczoraj telefonowali i zapewniali ze wezma i sami po niego przyjada a my ze jeszcze jego podkarmimy/./ Quote
giselle4 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 sorry,przegralam z choroba ale juz powoli wracam na dogo:( Miro ,masz prawie chate Quote
fiorsteinbock Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja tez poleglam w tej nierownej walce. Z nosa kapie, glowa pęka :( Quote
Mysza2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ciotki, Wy macie być zdrowe, bo kto o te biedy będzie dbał. Boję się jeszcze cieszyć za bardzo, tak po cichutku na razie się pocieszę. Miro do domku:) Quote
Edi100 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 giselle4 napisał(a):sorry,przegralam z choroba ale juz powoli wracam na dogo:( Miro ,masz prawie chate Zdrówka! A dla Miro dobre fluidy! Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 kochani dogomaniacy chyba moi ludzie mnie bardzo pokochali chyba a wlasciwie chca mnie juz ,zaraz miec przy swoim boku i nie będą wyjezdzac na ferie tylko jutro przyjda po mnie...:) czy jestem szczesliwy? pewnie Wasz Miro Quote
Jusia&Szila Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 słuchajcie ale akcja! Mirka ktoś kupił u mnie na allegro hehehe. Jeszcze mi się to nie zdażyło :) :) Mam nadzieję, że to ci sami ludzie, którzy dzwonili do Grażynki :) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jusia&Szila napisał(a):słuchajcie ale akcja! Mirka ktoś kupił u mnie na allegro hehehe. Jeszcze mi się to nie zdażyło :) :) Mam nadzieję, że to ci sami ludzie, którzy dzwonili do Grażynki :)\ zartujesz hihihi ale bez rozmowy nie moga kupowac hihihi:) ale mam nadzieje cieszsie jutro juz jedzie do domku;) Quote
Mysza2 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi: A Miro będzie w domu ? (nie daj boże nie w kojcu) Aż się boję cieszyć. Ciekawe czy to Ci sami ludzie:):) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jutro obowiazkowo foto-relecja z wyjazdu:) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Mysza2 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: A Bruno będzie w domu ? (nie daj boże nie w kojcu) Aż się boję cieszyć. Ciekawe czy to Ci sami ludzie:):) Myszko ,Miro bedzie w domku na bank ....a Bruno? nie wiem chyba o kogo chodzi...napisz prosze Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 i jeszcze zaprosze po szczeniaki http://www.dogomania.pl/threads/201184-Biedaki-w-typie-rasy-tez-maja-przechlapane...Kokilka-Fart-szczeniorki-Rudka-Fuks-(?p=16206421#post16206421 Quote
Mysza2 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 giselle4 napisał(a):Myszko ,Miro bedzie w domku na bank ....a Bruno? nie wiem chyba o kogo chodzi...napisz prosze pewnie że Miro, wysyłałam pw o DT dla Bruna i mi się pokliklało :oops::oops::oops::oops: , a że coraz młodsza nie będę o musisz mi wybaczyć, bo lepiej to już raczej nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Mysza2 napisał(a):pewnie że Miro, wysyłałam pw o DT dla Bruna i mi się pokliklało :oops::oops::oops::oops: , a że coraz młodsza nie będę o musisz mi wybaczyć, bo lepiej to już raczej nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mhhhh ja tez nie bede młodsza hihihi Quote
fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Donosze wszystkim wielbicielkom Miro, ze nasz obiekt westchnien opuscił schronisko. A no tak...dla nas pozostały zdjecia i zlamane serca... ;) Grazynka pewnie wklei fotki z pozegnania. Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Donosze wszystkim wielbicielkom Miro, ze nasz obiekt westchnien opuscił schronisko. A no tak...dla nas pozostały zdjecia i zlamane serca... ;) Grazynka pewnie wklei fotki z pozegnania. kochana jestes Edytko tak,Miro pojechal pan MIRO JEST NAUCZYCIELEM TO WIECIE ALE pani zas ...WEterynarzem i maja 3 dzieci i 2 przyjechało po niego z tata... zachwytom nie było konca i pojechał autem na tylnej kanapie z synem .... fotki bedą tylko sie ogarne ale szczescia chłopaczku:0 Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Szybciej Jasiu z tą umowa adopcyjna:eviltong: mam fajną rodzinke i juz jade,cioteczki buziaczki za chatke lepszej nie mogłem sobie wymarzyc:) Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 ...teraz sie ciszcie:0 :) ja zmieniam Tytuł:0 Quote
Recommended Posts