Jump to content
Dogomania

Shiby na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ktrebor']Bo tam się gładko oceny zbiera, wszystkie te CWC, BOB'y itp. :) quote]

Gratulacje dla zwycięzców :multi:

Nie do końca tak jest, my np. jeździmy po okolicznych wystawach, wyjątkiem jest Sopot, który jest początkiem nadmorskiego wypoczynku :eviltong:.

Naszą nieobecność już usprawiedliwiam ;), Taq mała mieć cieczkę pod koniec września, dostała wcześniej (ale termin zgłoszeń już minął) a do wystawy cieczka się skończyła, ale została pokryta więc może i dobrze, że jednak nie pojechaliśmy, ale mimo wszystko trochę żaluję :shake:.

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pierwszy do krytykowania, a Amandila nie wzięliśmy :) koniec miesiąca z kasą krucho, przeznaczyliśmy więc wszystkie oszczędności na JaJę.

Posted

[quote name='Hayne']lokata IV

[IMG]http://www.rasyjaponskie.pl/images/banners/27.jpg[/IMG][/quote/

[B]Kasiaaaa!!!!:lol:[/B] Ja ŻADNEGO zdjęcia nie widzę:shake::shake::shake:Po prostu ich nie ma:-(.Zapewne też nie zobacze tych z Łodzi:placz::placz::placz:,dlaczemu nie wiem?korzystam z explorera,juz kiedys Waszych zdjęć tyz nie widziałam:shake::-(.A mogłabym prosic na maila i te z łodzi i te z Czech;):lol::[email protected]
Będe dżwięczna!;):lol:

Posted

Ok, zaraz Ci prześlę.
Nie wiem dlaczego ich nie widzisz - pliki mam na własnym serwerze :-(

Czy komuś jeszcze się nie wyświetlają zdjęcia, które wstawiam????

Jak ochłonę po pierwszym dniu pracy w kolejnym tygodniu :icon_roc: :nerwy::huh::shock: powstawiam zdjęcia Agnieszki z Łodzi. Nasz aparat nie daje rady przy takiej przestrzeni...

Agappe, a mi w sumie sędzia przypadł do gustu. Po klubówce w NDM 2 lata temu, kiedy 3 na 4 hokki zleciały z ringu u duńskiego sędziego. Pan Nielsen złamał moje uprzedzenie do duńczyków. Bardzo mi się podobało jaką metodą oceniał Jadźkę i Jaskółę. A shiby cóż, ma zagłębie shibowe pod nosem...

Posted

Duńczyk sedziował naprawde dobrze.
Kuma japończyki- to pewne- patrzyłam, jak oceniał hokkaido.
Że psy pomierzył- od tego właśnie jest klubówka. To, ze 3 moje na 4 wystawiane, były za duże- przyjmuje do wiadomości. Nieczego w hodowli nie zmienię, bo dla mnie priorytetem nie jest wzrost, tylko inne parametry psa.
Ale mam od niego info- Pani psy sa za duże. I mogę coś z tą wiadomościa zrobić.
Dlatego szkoda, że było nas tak mało.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Hayne']
Agappe, a mi w sumie sędzia przypadł do gustu. Po klubówce w NDM 2 lata temu, kiedy 3 na 4 hokki zleciały z ringu u duńskiego sędziego. Pan Nielsen złamał moje uprzedzenie do duńczyków. Bardzo mi się podobało jaką metodą oceniał Jadźkę i Jaskółę. A shiby cóż, ma zagłębie shibowe pod nosem...[/QUOTE]

taaa pamiętam wasze oburzenie;)
ja nie powiedziałam, ze to źle tylko że pogrom był ;)
ja tam wole jak sędzia używa większej gamy ocen niż tylko doskonałe, a jak jeszcze potrafi to sensownie wytłumaczyć to już w ogóle bosko :):evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia']Wooffie- ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal- Cacib i Bob we Wrocławiu-
ARWENA SIWASH LEGEND Hannibal- Cacib.

Pozdrawiamy[/quote]

Gratulacje :klacz:

To niedługo braciszek będzie champion'em ?

[SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. już jesteśmy[/COLOR][/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...