panienkabubu Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='efra-husky'][URL]http://www.targikielce.pl/mapa.html[/URL] wystawa odbywa się w halach[/quote] Tylko zastanawia mnie, dlaczego w spisie targów nie ma naszej wystawy :cool3: Quote
efra-husky Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 może jeszcze nie ma ;) Szczerze wątpie, żeby w Kielcach było gdzie indziej na tyle miejsca żeby zorganizować wystawę ;) A spis jest zrobiony do 10.XI ;) a wystawa ma być niby 17-18.XI. Zobaczymy, może ktoś ze związku z Kielc się odezwie i coś konkretnego powie ;) Quote
Błyskotka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Byłam w zeszłym roku ale w tym sie raczej nie wybieram. Braknie kilka dni do pośredniej :-(. Może pojadę jako widz. Dojazd jest oznakowany więc nie ma problemu. Quote
Elitesse Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 i wystawa bradzo fajna :) tylko za bardzo nie ma gdzie psa wyprowadzic... ja czekam na szczegolowa rozpiske sedziow Quote
blaira Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Bylam rok temu i musze powiedziec ze wystawa naprawde warto pojechac raz jeszcze... no oczywiscie zalezne bedzie to od sedziego. Pod katem organizacji bylo naprawde ok. hala , duze ringi. Male ale mam tak jak Elitesse brak miejsca na przejscie sie gdzies z psami, zeby mogly sie zalatwic...poza tym asystencji i pomoc przy ringu oraz tlumacze...no tu bym sie przyczepila bo bylo pare nieporozumien. pozdr;) Quote
Talagia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 My jedziemy na 100% bo rok temu nam sie organizacja bardzo podobała :) A w Kielcach Lilo ma debiut szczeniaczkowy!!! ;) Quote
Magot Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja się chyba wybieram. To będzie pierwszy występ mojego szczeniaka:cool3: A jak się Wam organizacja w zeszłym roku podobała?:razz: Quote
Talagia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Magda:)']Ja się chyba wybieram. To będzie pierwszy występ mojego szczeniaka:cool3: A jak się Wam organizacja w zeszłym roku podobała?:razz:[/QUOTE] No ładnie! Mam nadzieje, ze nasze dzieci spotkaja sie na BISie!!! :loveu: :loveu: A co do organizacji to było baaardzo fajnie i miło wspominam tą wystawe :) ringi były duże, ring honorowy ślicznie przygotowany, świetne i DARMOWE łazienki, w ktorych nawet psa mozna bylo smialo poprawiac bo warunki super :P Ogólnie jedna z najlepszych wystaw na jakich bylam :) W kazdym razie ja z moja rasa nie mialam zadnych problemów. Quote
Codik&Toffik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Organizacja bardzo fajna, i ogólnie atmosfera świetna :lol: !!! I warto jechać bo to jest jak narazie "ostatnia" Miedzynarodowa Wystawa w Kielcach, ponieważ w przyszłym roku bedzie tylko krajowa a w zamian w Rzeszowie bedzie Międzynarodowa :cool3: . Quote
Dorota_Fiszer Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Niestety :-( To jest cos czego nijak nie moge zrozumiec czemu Kielcom odebrano cacib.... Dla mnie to najlepiej zorganizowana wystawa w Polsce :-) My oczywiscie w tym roku tez jedziemy,jak zawsze zreszta ;-) Quote
blaira Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Dorota_Fiszer']Niestety :-( To jest cos czego nijak nie moge zrozumiec czemu Kielcom odebrano cacib....[/quote] Zgadzam się z Dorotą...Rzeszów raczej nie będzie miał tak dobrych warunków ( mówię o dużych i przestrzennych ringach itp)jak Kielce ...przykre :shake::shake::shake: Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='blaira']Zgadzam się z Dorotą...Rzeszów raczej nie będzie miał tak dobrych warunków ( mówię o dużych i przestrzennych ringach itp)jak Kielce ...przykre :shake::shake::shake:[/QUOTE] Podpisuje się pod koleżankami :lol: . Nie rozumiem dlaczego Kielce już CACIBa mieć nie będą :shake: ... dla mnie tam było rewelacyjnie, bardzo podobne warunki jak na halach w Wilnie czy Brnie. W tym roku raczej do Kielc nie pojedziemy, więc tym bardziej mi smutno, że potem to już będzie krajówka. Quote
moth Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja się wybieram do Kielc z Eklerem. Będzie to jego druga wystawa w tym roku w szczeniaczkach. Quote
Magot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No naprawdę super!! Wasze wspomnienia zachęciły mnie jeszcze bardziej do udziału w tej wystawie:loveu: Talagio, mam nadzieję, że nasze szczeniory się spiszą jak na medal:cool3: Z tego co piszecie, to nie widzę powodów, aby odebrać Kielcom prawda do międzynarodówki:shake: Ale przynajmniej zamienią się z Rzeszowem, do którego mam jedynie 90 km, a do Kielc ponad 200km, ale i tak z wielką chęcią pojadę na CACIB do Kielc;) Quote
Błyskotka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No szkoda że to ostatnia międzynarodówka w Kielcach :-(. Ja do Kielc mam daleko a co dopiero do Rzeszowa :placz:. Quote
Bewarka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja mam ochotę się wybrać...:D a w ogóle głupio, że odbierają i to ostatni, drugi rok a potem to tylko krajowa...bede mieć dalej, to mi rodzice nie pozwolą jechać :( Quote
Różyczka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [B]Szczegółowy podział sędziów na rasy[/B] [URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/judgeteamcacib07.htm[/URL] Quote
AnkaW Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Kurcze :placz: tak chciałam jechać, ale autobus dojeżdża na 10 i nie zdąże na ocenę :placz: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Viacheslav Verbitskij(BLR) - czy ktoś go zna? Quote
Elitesse Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 buu szkoda ze tak podzielili sznaucery :placz: Quote
Juta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ostatnio mam wrażenie, że kielecki ZKwP ma podpisany kontrakt z p. P. Harsanyi na II grupę. :angryy: Jest od kilku lat na każdej ogólnej kieleckiej. Chyba Kielce nie mają pomysłów na coś lepszego lub ktoś im go stale "podsyła". Jeśli i w tym roku także będzie on tam sędziował znów te same rasy to znów nie pojadę. Nie spotkałam drugiego takiego sędziego jak on...... :angryy: Totalne nieporozumienie:shake: Wielokrotnie miałam nieprzyjemność obesrwować jego sędziowanie mojej rasy..... Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Szkoda że kilka dni braknie do pośredniej :-(. Quote
Agasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Na moje grupy tez zadna rewelacja... ale chyba sie pojawie z moimi ;) Quote
Śnieżynka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 My sie prawdopodobie pojawiamy :) Mamy jeszcze tydzień na zastanowienie i zgłodzenie :) Quote
Recommended Posts