Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2]Hej, Kociabando moja siostra przekazała mi, że wystawiła ogłoszenia "podobno" na większości linków które dostaliśmy od Ciebie, resztę ma wystawić do końca miesiąca lecz ani ona ani ja nie umiemy wystawić ogłoszenia na allegro.

[/SIZE][/FONT]

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maksik'][FONT=Arial][SIZE=2]Hej, Kociabando moja siostra przekazała mi, że wystawiła ogłoszenia "podobno" na większości linków które dostaliśmy od Ciebie, resztę ma wystawić do końca miesiąca lecz ani ona ani ja nie umiemy wystawić ogłoszenia na allegro.

[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Witam Maksik :) Czyli Kubuś w zasadzie ogłoszony (z wyjątkiem allego) :) Super! Dobra robota :) Ja konta na allergo nie mam, ale coś wymyślę :)
Były już jakieś telefony w jego sprawie??

Posted

Witam wszystkich. Jesli macie jakies pytania co do Kubusia postaram sie na nie odpowiedziec. Na allegro jeszcze nie wystawilam ogloszenia, ale dalam troche na innych stronach, postaram sie pozniej wymienic te strony na ktorych sa juz ogloszenia to moze pomozecie mi powrzucac tam gdzie jeszcze nie zdazylam.Pozdrawiam

Posted

[quote name='ka5ia']Witam wszystkich. Jesli macie jakies pytania co do Kubusia postaram sie na nie odpowiedziec. Na allegro jeszcze nie wystawilam ogloszenia, ale dalam troche na innych stronach, postaram sie pozniej wymienic te strony na ktorych sa juz ogloszenia to moze pomozecie mi powrzucac tam gdzie jeszcze nie zdazylam.Pozdrawiam[/QUOTE]
Jak zaznaczysz, gdzie już są ogłoszenia to ja trochę też porobię w tygodniu :) No i postaram się zająć tym allegro. Mam tylko pytanie: czy sfinansujecie allegro z wyróżnieniem, wytłuszczeniem itp. (około 20zł, chyba 18zł jeśli dobrze pamiętam) czy wystawić mu zwykłe?

Posted

[quote name='Maksik']niestety nikt nie dzwonił.[/QUOTE]
Podobno teraz w ogóle adopcje stoją :( W sprawie Salsy sąsiadów też jeszcze nie było telefonów :( ale to nic. Dopiero zaczynamy. Na szczęście Kubuś ma opiekę, co daje nam czas na szukanie mu nowego dobrego domu. Mniej więcej co miesiąc trzeba odnawiać ogłoszenia, bo się głęboko zakopują pod innymi. Ktoś na pewno Kubusia wypatrzy :)

Posted

Korzystając z uprzejmości znajomego, który udostępnił mi swojego konta na allegro zrobiłam ogłoszenia psiakom :smile:

Bajeczka - [url]http://allegro.pl/bajka-mlodziutka-sunia-w-typie-labradora-i1430067033.html[/url]
Kubuś - [url]http://allegro.pl/kubus-niewielki-puchaty-i-bardzo-kochany-psiak-i1430066496.html[/url]
Jumbo - [url]http://allegro.pl/jumbo-mlody-uroczy-psiak-szuka-domu-i1430067322.html[/url]
Dybuk - [U][U][/U][/U][url]http://allegro.pl/wesoly-dybuk-w-typie-amstaffa-i1430065761.html[/url]

Niestety nie mogę pozwolić sobie na wyróżnienia tych ogłoszeń :-( ale zawsze to już coś.

Posted

[quote name='paulinken']Kubulek hop hop!
A może jakieś ogłoszenie w gazecie?[/QUOTE]

[quote name='Maksik']niestety nie działa już próbowałam dawać ogłoszenia i nic[/QUOTE]
Wykupienie ogłoszenia w gazecie ze zdjęciem jest z tego co wiem drogie :( a bez zdjęcia to trochę bez sensu. Tak mi się wydaje.

Posted

A dane kontaktowe są na rodzinę? Czy oni wiedzą, że trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną i zwrócą się do nas w tej sprawie? Byłoby fatalnie, gdyby Kubuś z kochanego domku trafił gdzieś... już nawet nie chcę pisać gdzie. Może jednak rodzina by pomogła się nim zająć?

Posted

Kontakt jest do syna właścicieli Kubusia. Przekazałam wszystkie informacje na temat tego jak powinna wyglądać adopcja, listę pytań jakie należy zadać kandydatom przed podjęciem decyzji o powierzeniu im Kubusia, wzory umów adopcyjnych. Mam nadzieję, że sobie poradzą. Wizytę przedadopcyjną faktycznie nie zaszkodziłoby, gdyby zrobił ktoś bardziej doświadczony, ale póki co nikt nie dzwoni z ogłoszeń :( No nie wiem jak inaczej to poorganizować. Kontaktu na siebie nie podam w ogłoszeniach, bo ja przecież Kubusia nawet nie widziałam :( Trudno mi byłoby, więc odpowiedzieć na jakiekolwiek pytania, opowiedzieć cokolwiek o nim... :(