Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avilia ,moze napisze do Akcji sterylizacji i dołożą do kastracji?:):) Z bazarku bedzie troche ,na koncie też już nieco ,podliczymy i może sie dołożą? Jak myslisz?

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Przepraszam nie wiedziałam, że jest już bazarek na Rudego.[/QUOTE]
NIE MA ZA CO PRZEPRASZAĆ.RZECZY SIE PRZYDADZA.JA TEŻ TROCHĘ MAM ,A MAGENKA OBIECAŁA ZROBIĆ.
Tyle tych bidul.

Posted

nie ma za co przepraszać , zbieramy na razie na kastrację potem zobaczymy jeszcze ile nam będzie potrzeba na podróż bo to bardzo daleko
ps. Javeno ale myślimy o tym samym :)

Posted

Javenko niestety akcja sterylizacja jest tylko dla suczek;/

Mam bardzo dobrą wiadomość,Pani Rudasa przyjedzie po niego pod koniec stycznia!Prawdopodobnie będzie to 30 styczeń.Umawiam kastrację na nadchodzący tydzień.

Dotarły pieniążki od Maruda666-20zł!

Dziękujemy!

Posted

O, matko! Trafiłam tu dziś przypadkiem i widzę Rudego! Przecież ja go też znam - też długo się zastanawiałam, czy ma dom, ale wyglądało na to, że tak (słyszałam od jakiejś pani z osiedla, że gdzieś mieszka niedaleko)... czasem go podkarmiałam mimo to, a niedawno zastanawialiśmy się z takim starszym sąsiadem, który też mu czasem parówkę rzucił, gdzie się pies nagle podział.. myślałam, że mrozy się zrobiły i dupkę w domu grzeje...a to biedactwo ledwie żyło wtedy:shake:

Jestem dosłownie bez grosza, ale chociaż te 20 zł na kastrację muszę się dorzucić. Avilia, może osobiście Ci podam, może tak być?
On się przyjaźnił z Miśkiem z mojego wątku ( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189977-Ba%C5%9B%C5%84-o-Mi%C5%9Bku-ze-Skarpy.-Co-stanie-si%C4%99-z-nim-zim%C4%85[/URL] ), potem Misiek zniknął, a Rudy biegał dalej.

Strasznie się cieszę, że psina będzie miała dobry dom:loveu::loveu: I głupio mi, że prawie pod moim nosem omal nie zamarzła:shake: Tylko czasem to naprawdę niełatwo się zorientować, jak to z tym domem naprawdę jest...

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189977-Ba%C5%9B%C5%84-o-Mi%C5%9Bku-ze-Skarpy.-Co-stanie-si%C4%99-z-nim-zim%C4%85"]
[/URL]

Posted

Tak jeszcze o nim myślę, jakoś nie mogę przestać.. Jak dobrze, że ta sąsiadka go znalazła, wzięła i uratowała... ukłony niskie ode mnie jej przekaż, Avilia. Tak niewiele brakowało...a to taka dobra psina..

A na zdjęciach to on się nawet w połowie tak ładny nie wydaje, jak jest naprawdę!

Posted

[quote name='magenka1']U mnie z bazarku jest 55 zł jeszcze będzie z 20 zł[/QUOTE]

Ja mam na koncie 75zł+umówię się z Leonardą (zaraz Ci odpiszę na PW Izuniu) 20zł+z bazarku 75zł=170zł,czyli brakuje nam 30zł.

Posted

[B][FONT=Tahoma][COLOR=purple][FONT=Tahoma]ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA RUDEGO – kosmetyki, ksiązki, akcesoria dla psów,terminarz itp.[/FONT][/COLOR][/FONT][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200693-Kosmetyki-książki-płyty-obroża-kantarek-termin-arz-na-RUDEGO-do-26.01.2011-godz.20[/URL]

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200693-Kosmetyki-książki-płyty-obroża-kantarek-termin-arz-na-RUDEGO-do-26.01.2011-godz.20[/URL]

[B][COLOR=purple][FONT=Tahoma]ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA RUDEGO – kosmetyki, książki, akcesoria dla psów,terminarz,filmy,płyty itp.[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

Strasznie mało osób tu wchodzi. Na mój bazarek dla RUDEGO - jeszcze mniej. No cóż, moze te 30 zł. się jakoś uciuła.
[INDENT][B][FONT=Tahoma][COLOR=#800080]ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA RUDEGO – kosmetyki, książki, akcesoria dla psów,terminarz,filmy,płyty itp.[/COLOR][/FONT][/B] [/INDENT]