Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelka']Trzymamy mocno![/QUOTE]

dzięki, chyba się przydały :D Pan zdecydowany, Poldek też :) tylko ja się jeszcze muszę upewnić czy to na 100% ten domek i w piątek się tam wybieram na wizytę. jeśli wszystko będzie ok to już go tam zostawię...chociaż odkąd pan wyszedł mam łzy w oczach...

Posted

moi drodzy...Od dziś Leopold ma nowy dom! :multi::multi::multi::multi:
to TEN jedyny domek, idealny dla Poldzia :)
zamieszkał w Myślenicach w bloku, 3-pokojowe mieszkanie, małżeństwo bez dzieci (tzn dzieci już dorosłe i nie mieszkają z rodzicami), pan pracuje na nocne zmiany więc całymi dniami będzie z Poldkiem :) poza tym pan Marek uwielbia długie spacery i codziennie chodzi na wycieczki, więc Poldek będzie miał dużo spacerów, a to on lubi najbardziej :multi:
czekał, czekał i się doczekał...dzielny chłopak. jak wychodziłam był straszny płacz, ale nowi państwo już go zaczęli przekupywać i zagadywać więc szybko zwiałam. zwłaszcza że sama ledwo powstrzymywałam się od płaczu. rano jeszcze byliśmy w zoologicznym i zrobiliśmy Poldkowi pełną wyprawkę, dostał nowe zabawki, karmę, smakołyki,smyczkę,adresówkę, nowe szelki. ależ był zachwycony :D teraz tylko trzeba dać mu trochę czasu żeby się przyzwyczaił. umowa podpisana, relacje mają być, kastracja ma się odbyć do wakacji, co zresztą zostanie przeze mnie sprawdzone. dziękuję wszystkim za pomoc dla tego szkraba. dziękuję, że kolejny raz mogłam na Was wszystkich polegać! Poldek szczęśliwy - misja zakończona ;)

Posted

iesze sie- Figa to sie chyba nigdy nie doczeka. Zaczynam mieć dość. jestem zdołowana i chyba jz nie chce wiecej tymczasowiczów. Dotychczas znosiłam to jakoś, dzisiaj mam chyba jakis gorszy dxień i jak odpadł nastepny nie chce mi sie nic

Posted

[quote name='wtatara']iesze sie- Figa to sie chyba nigdy nie doczeka. Zaczynam mieć dość. jestem zdołowana i chyba jz nie chce wiecej tymczasowiczów. Dotychczas znosiłam to jakoś, dzisiaj mam chyba jakis gorszy dxień i jak odpadł nastepny nie chce mi sie nic[/QUOTE]

oj ja ostatnio to samo przechodziłam z Poldziem, byłam totalnie załamana! nikt nie dzwonił, a Ci wszyscy którzy dzwonili to poodpadali. pisałam tu czy na innym wątku, że już tracę wiarę w sens tych naszych DT i boję się co będzie. ale dzisiejszy dzień uświadomił mi, że Poldek czekał właśnie na ten domek i czekać było warto. spędziłam z nim prawie 2 miesiące i nie zapomnę chłopaka nigdy w życiu, sama bym go zatrzymała gdybym tylko mogła, ale wiem że tam będzie miał dużo lepiej niż u mnie bo będzie jedyny, wyczekiwany, ukochany i z pewnością szybko zapomni o DT, w którym moja Tequila nie dawała mu spokoju a Astro się z nim spierał kto jest tu ważniejszy. Figa też znajdzie swoje miejsce i swoich ludzi, oni jeszcze jej po prostu nie znaleźli, ale na pewno szukają zawzięcie ;) 3mam za nią ogromnie kciuki i jestem pewna, że się uda, bo jest śliczną i mądrą sunią-każdy by takie cudo chciał.

Posted

dziewczyny brawa to się należą wszystkim na tym wątku, ja bym bez Waszej pomocy nic nie zdziałała! szczególne brawa dla osób które zrobiły ogłoszenia - dzięki nim pan Marek wypatrzył Poldka :lol: Poldkowi mówiłam, że to dzięki Wam i kazał również podziękować :lol:

Posted

zapraszam na bazarek :
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202722-quot-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-quot-czyli-bazarek-dla-porzuconej-pod-sklepem-Sary!-ZAPRASZAM!"]http://www.dogomania.pl/threads/202722-quot-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-quot-czyli-bazarek-dla-porzuconej-pod-sklepem-Sary!-ZAPRASZAM![/URL]