la_pegaza Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 ja się boję, że przy takiej sasiadce to się szybko rozwydrzy :eviltong: Quote
szmaja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 czy ty masz na mysli mojego kochanego, grzecznego, swietnie ulozonego gremlina? Quote
la_pegaza Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 ten świetnie ułożony pies, pies towarzysz pisane przez duże P i duże T, upatrzył sobie już właścicielkę ;) więc czerp garściami z bytowania przy miłej, spokojnej Helence :eviltong: Quote
szmaja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ;( helenka to moj aniolek maly :( nie wiem, jak to bedzie ;( a gremlin... ech, to bedzie tragedia, ale jej tam przeciez nie zostawie... Quote
szmaja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 nie, reda zostala odebrana przez innego czlowieka -skonczyla sie kwarantanna, przyszedl i nie bylo na co czekac - wlasciciel nie skontaktowal si e ze schroniskiem, a czlowieka, ktory wzial znali, juz kiedys bral psa ze schroniska, z ktorym sobie swietnie poradzil, pomimo agresji, wiec mu wydali. Quote
Recommended Posts