caha Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 szczeniaczki znaleziono na polu, ktoś je tam wyrzucił :angryy: obecnie zajmuje się nimi osoba, która przygarnęła je do czasu znalezienia domków albo zwolnienia się miejsca w schronisku szczeniaczki mają ok. 1,5 miesiąca, podobne do owczarków, 3 czarne i jeden podpalany na razie dostałam tylko dwie fotki Quote
czikusiowa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 podnoszę :) a trochę więcej info ? gdzie psiaki zostały znalezione i jaka miejscowość ;) Quote
caha Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Na razie wiem tylko tyle, że znajdują się w Świebodzinie. Quote
faith35 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ludzie nie mają sumienia........jest zima! Co za bydle, tego kogoś nie można nawet człowiekiem nazwać. One by zamarzły! DObrze, że ktoś je zauważył. Quote
caha Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 niestety, u Nas w tym roku, jak się dowiedziałam, wysyp wyrzuconych szczeniaków :-( o starszych psach to już nie wspomnę :shake: Quote
faith35 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 u nas też ZG jest zapsiona... zakociona zresztą też, nie wspomnę o zwierzakach w schronach, niektóre tak masakrtycznie znoszą schron... :/ Quote
Domik Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mam nadzieję, że na szczeniaczki szybko znajdzie się ktoś chętny... Quote
faith35 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 caha ja mam coś ze skrzynką, ale zapytam tutaj: kiedy wystawisz bazarek dla Miki? :D Quote
caha Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 napisałam Ci wczoraj na pw :) chciałam też, żebyś podała mi swój email, mój to: [email protected] Quote
caha Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 niestety szczeniaczki dalej szukają domków, do tego dowiedziałam się, że znajdują się w nieciekawym miejscu a nie ma możliwości ich przeniesienia ani oddania opiece komuś innemu :( do tego, wyrzuconych szczeniaków było 8, zapakowanych w karton i pozostawionych na polu, 4 już znalazły domki reszta szuka dalej :shake: może niedługo będę miała więcej informacji to od razu podam Quote
faith35 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A nie możesz na tymczas ich wziąć albo ktoś z wolontariuszek waszego schronu, bądź ktoś ze znajomych? Mój mail to: [email protected] Quote
caha Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 u nas nie ma schroniska, najbliższe w zielonej górze, przepełnione :shake: Quote
caha Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę Quote
faith35 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 caha napisał(a):dzisiaj się dowiedziałam, że szczeniaczki w następnym tygodniu jadą do schroniska, w poniedziałek dowiem się dokładnie gdzie i napiszę nieeeeee.... :(:( taki smutny finał yh.. do Zielonogórskiego? Jak tak, to do wykrywki pisz jakby co ;) szkoda psiaków mi tak..:( Quote
caha Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 TEMAT ZAMYKAM zainteresowanym wyślę wiadomość na pw Quote
Recommended Posts