Piesik Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Tak też myślałam (o stresie), bo podobnie jest z człowiekiem. Ares liniał od razu po wyjściu ze schroniska i linieje do nadal. Nowi właściciele na pewno są dla niego ogromnym przeżyciem, a i na wakacjach z nami był (3 razy haftował w samochodzie dopóki mu nie dałam 2 Aviomarinow). Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Figa linieje caaały rok, wiec .... :lol: Quote
apple Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Krosiu tez linieje cały rok ale przez ostatnie 2 miesiace to niemiłosiernie po prostu. Byłam u wtea ostatnio przy innej okzji i zapytałam. On twierdzi że to przez te czeste i nagłe zmiany temperatury. Raz upały a zaraz potem 20 stopni i to wszystko ponoc przez to ale głowy nie dam Quote
diabelkowa Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Loganiasty linieje troszke mniej ;] dzisiaj zobacze czy przywiezli nam preparacik :] za chwilke ;] Quote
Koma Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Koma właściwie też linieje przez cały rok, czasem mniej czasem więcej, teraz właśnie jest to więcej ;) Quote
14ruda Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Moja mała sunia linieje teraz okropnie jak co roku o tej porze be względu na pogodę.Gubi podszerstek i na jesień ma juz nowiutki i cieply:) Quote
diabelkowa Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Logan tez caly rok ... Bylam po ten preparat ale babka powiedziala ze ona nie pojedzie do hurtowni po jedna rzecz wrr juz wale ten preparat juz jest lepiej troszke ;] Quote
Piesik Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A mnie nie sprowadzili smyczy takiej, jaką chciałam, a specjalnie musiałam do nich dziś iść:placz: Ares linieje jak zawsze. Coś mi się widzi, że on może z tych, co przez cały rok linieją jak diabli.:cool3: Quote
Recommended Posts