apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']a my za 10 dni.... Znowu sie Sylwie schudnie :evil_lol:.....ciekawy jestem jak to wszystko Gacek wytrzyma[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O Gacka to ja bym się najmniej martwiła toż to mały speed jest:evil_lol: co sobie ma nie poradzić - wy wszyscy padniecie a on dalej bedzie zapylał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O Gacka to ja bym się najmniej martwiła toż to mały speed jest:evil_lol: co sobie ma nie poradzić - wy wszyscy padniecie a on dalej bedzie zapylał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wcale tak nie jest - po intensywnym spacerku, jak doczłapie do domu, to od razu pada na pychol :lol:.....a tam dojda górki,dołki, trawy, no i całe godziny na powietrzu. Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Wcale tak nie jest - po intensywnym spacerku, jak doczłapie do domu, to od razu pada na pychol :lol:.....a tam dojda górki,dołki, trawy, no i całe godziny na powietrzu.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to chyba lepiej dla was......jak kipnie to ciach go do koszyka i idziemy dalej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to chyba lepiej dla was......jak kipnie to ciach go do koszyka i idziemy dalej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale koszyk na grzyby ma być.....jakieś nosidełko musze wykombinować :roll: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale koszyk na grzyby ma być.....jakieś nosidełko musze wykombinować :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]proponuję taczki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proponuję taczki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taczkę na Gacka?? :crazyeye:......coś Ci te drożdże na głowę się rzuciły :diabloti: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Taczkę na Gacka?? :crazyeye:......coś Ci te drożdże na głowę się rzuciły :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rozumiem.....przeca to dobry pomysł:roll: a jak nie to proponuje te chusty co się w nich dzieci nosi...teraz pasuje?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rozumiem.....przeca to dobry pomysł:roll: a jak nie to proponuje te chusty co się w nich dzieci nosi...teraz pasuje?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A jak z tymi chustami schylać sie po grzyby? Przeca by wypadł wtedy :shake: Znowu ciepły dzień Agniestka ma :multi: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A jak z tymi chustami schylać sie po grzyby? Przeca by wypadł wtedy :shake: Znowu ciepły dzień Agniestka ma :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj widać ze nie masz pojęcia o tych chustach.....nie wypadł by...nie da rady......a poza tym to ty nie bądz taki wygodny- chusta -nie, koszyk- nie, taczki- nie.......to ja już nie wiem:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj widać ze nie masz pojęcia o tych chustach.....nie wypadł by...nie da rady......a poza tym to ty nie bądz taki wygodny- chusta -nie, koszyk- nie, taczki- nie.......to ja już nie wiem:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiem jak to wygląda, tylko piersiów nie mam żeby przy pochylaniu trzymały małego :shake:.....taki jakiś nieukształtowany jestem do końca :placz: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiem jak to wygląda, tylko piersiów nie mam żeby przy pochylaniu trzymały małego :shake:.....taki jakiś nieukształtowany jestem do końca :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po co ci piersi:crazyeye: Przeca to tylko przeszkadza:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A po co ci piersi:crazyeye: Przeca to tylko przeszkadza:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mi nie przeszkadza :evil_lol: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Mi nie przeszkadza :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Domyslam sie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Domyslam sie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boszszsz......od rana - o mleku :diabloti: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszsz......od rana - o mleku :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja o cyckach a ty o mleku:crazyeye: Tośmy się dogadali:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja o cyckach a ty o mleku:crazyeye: Tośmy się dogadali:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Jak Agniestka wróci, to oberwiesz :mad:......co za słownictwo :crazyeye: [B]Agniestkaaaaa[/B] - ja byłem grzeczny.....:roll: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak Agniestka wróci, to oberwiesz :mad:......co za słownictwo :crazyeye: [B]Agniestkaaaaa[/B] - ja byłem grzeczny.....:roll:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Że jakie słownictwo:crazyeye:przeca Agniestka [/FONT][/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] tez JE ma wiec o co chodzi[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]:roll: Myślisz że sie obrazi:oops: I już sie tak nie ubezpieczaj......wcale nie byłes grzeczny:evil_lol:[/FONT] [/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Że jakie słownictwo:crazyeye:przeca Agniestka [/FONT][/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tez JE ma wiec o co chodzi[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]:roll: Myślisz że sie obrazi:oops:[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I już sie tak nie ubezpieczaj......wcale nie byłes grzeczny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Pewnie, że się nie obrazi - to chodząca dobroć :p [SIZE=1](ale sobie punkty wyrabiam :evil_lol:)[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Agniestka.....gdzie Ty pracujesz, że taki długi urlop Ci dają? :razz: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='rebellia']pozdrowionka dla Was[/quote] Boszszsz.....rebellia ożyła :crazyeye::multi: Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=7]SUONKA:grins:[/SIZE] Życzę:evil_lol: I wracaj szybko:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Dziękuję Japuszko ;) Pogodę miałam "w kratkę" i słoneczko i deszczyk, nawet sztorm widziałam :roll: ale jesteśmy zadowoleni, bo jednak nasze morze to... morze ;) [quote name='Menrzuś']Pewnie, że się nie obrazi - to chodząca dobroć :p [SIZE=1](ale sobie punkty wyrabiam :evil_lol:)[/SIZE][/quote] Janiołecek :evil_lol: tak mam na drugie :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Agniestka.....gdzie Ty pracujesz, że taki długi urlop Ci dają? :razz:[/quote] Już po urlopie, ale się nie mogłam do was dopchać, bo ostatnio cuś serwer szwankował..... [quote name='rebellia']pozdrowionka dla Was[/quote] Witaj Rebelko :multi: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Agniest']Dziękuję Japuszko ;) Pogodę miałam "w kratkę" i słoneczko i deszczyk, nawet sztorm widziałam :roll: ale jesteśmy zadowoleni, bo jednak nasze morze to... morze ;) [/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oooooooooo Agniestka wróciła[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG] Też jestem zdania że co nasze piekne morze to nasze...nie jakieś tam zagraniczne sadzawki[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dokładnie cUś o tym wiem - przecież nad nim mieszkam :razz: Ale teraz się worek z fotami rozwiąże :multi: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ale teraz się worek z fotami rozwiąże :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts