Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']a my za 10 dni....
Znowu sie Sylwie schudnie :evil_lol:.....ciekawy jestem jak to wszystko Gacek wytrzyma[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O Gacka to ja bym się najmniej martwiła toż to mały speed jest:evil_lol: co sobie ma nie poradzić - wy wszyscy padniecie a on dalej bedzie zapylał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O Gacka to ja bym się najmniej martwiła toż to mały speed jest:evil_lol: co sobie ma nie poradzić - wy wszyscy padniecie a on dalej bedzie zapylał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wcale tak nie jest - po intensywnym spacerku, jak doczłapie do domu, to od razu pada na pychol :lol:.....a tam dojda górki,dołki, trawy, no i całe godziny na powietrzu.

Posted

[quote name='Menrzuś']Wcale tak nie jest - po intensywnym spacerku, jak doczłapie do domu, to od razu pada na pychol :lol:.....a tam dojda górki,dołki, trawy, no i całe godziny na powietrzu.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to chyba lepiej dla was......jak kipnie to ciach go do koszyka i idziemy dalej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to chyba lepiej dla was......jak kipnie to ciach go do koszyka i idziemy dalej:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ale koszyk na grzyby ma być.....jakieś nosidełko musze wykombinować :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale koszyk na grzyby ma być.....jakieś nosidełko musze wykombinować :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]proponuję taczki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]proponuję taczki:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Taczkę na Gacka?? :crazyeye:......coś Ci te drożdże na głowę się rzuciły :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taczkę na Gacka?? :crazyeye:......coś Ci te drożdże na głowę się rzuciły :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rozumiem.....przeca to dobry pomysł:roll: a jak nie to proponuje te chusty co się w nich dzieci nosi...teraz pasuje?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rozumiem.....przeca to dobry pomysł:roll: a jak nie to proponuje te chusty co się w nich dzieci nosi...teraz pasuje?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A jak z tymi chustami schylać sie po grzyby? Przeca by wypadł wtedy :shake:

Znowu ciepły dzień Agniestka ma :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jak z tymi chustami schylać sie po grzyby? Przeca by wypadł wtedy :shake:

Znowu ciepły dzień Agniestka ma :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj widać ze nie masz pojęcia o tych chustach.....nie wypadł by...nie da rady......a poza tym to ty nie bądz taki wygodny- chusta -nie, koszyk- nie, taczki- nie.......to ja już nie wiem:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj widać ze nie masz pojęcia o tych chustach.....nie wypadł by...nie da rady......a poza tym to ty nie bądz taki wygodny- chusta -nie, koszyk- nie, taczki- nie.......to ja już nie wiem:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No wiem jak to wygląda, tylko piersiów nie mam żeby przy pochylaniu trzymały małego :shake:.....taki jakiś nieukształtowany jestem do końca :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiem jak to wygląda, tylko piersiów nie mam żeby przy pochylaniu trzymały małego :shake:.....taki jakiś nieukształtowany jestem do końca :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po co ci piersi:crazyeye: Przeca to tylko przeszkadza:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A po co ci piersi:crazyeye: Przeca to tylko przeszkadza:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mi nie przeszkadza :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz......od rana - o mleku :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja o cyckach a ty o mleku:crazyeye: Tośmy się dogadali:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja o cyckach a ty o mleku:crazyeye: Tośmy się dogadali:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Jak Agniestka wróci, to oberwiesz :mad:......co za słownictwo :crazyeye:

[B]Agniestkaaaaa[/B] - ja byłem grzeczny.....:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak Agniestka wróci, to oberwiesz :mad:......co za słownictwo :crazyeye:

[B]Agniestkaaaaa[/B] - ja byłem grzeczny.....:roll:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Że jakie słownictwo:crazyeye:przeca Agniestka [/FONT][/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] tez JE ma wiec o co chodzi[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]:roll: Myślisz że sie obrazi:oops:

I już sie tak nie ubezpieczaj......wcale nie byłes grzeczny:evil_lol:[/FONT]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Że jakie słownictwo:crazyeye:przeca Agniestka [/FONT][/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tez JE ma wiec o co chodzi[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]:roll: Myślisz że sie obrazi:oops:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I już sie tak nie ubezpieczaj......wcale nie byłes grzeczny:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Pewnie, że się nie obrazi - to chodząca dobroć :p

[SIZE=1](ale sobie punkty wyrabiam :evil_lol:)[/SIZE]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=7]SUONKA:grins:[/SIZE]
Życzę:evil_lol:

I wracaj szybko:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Dziękuję Japuszko ;) Pogodę miałam "w kratkę" i słoneczko i deszczyk, nawet sztorm widziałam :roll: ale jesteśmy zadowoleni, bo jednak nasze morze to... morze ;)

[quote name='Menrzuś']Pewnie, że się nie obrazi - to chodząca dobroć :p

[SIZE=1](ale sobie punkty wyrabiam :evil_lol:)[/SIZE][/quote]

Janiołecek :evil_lol: tak mam na drugie :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']Agniestka.....gdzie Ty pracujesz, że taki długi urlop Ci dają? :razz:[/quote]

Już po urlopie, ale się nie mogłam do was dopchać, bo ostatnio cuś serwer szwankował.....

[quote name='rebellia']pozdrowionka dla Was[/quote]

Witaj Rebelko :multi:

Posted

[quote name='Agniest']Dziękuję Japuszko ;) Pogodę miałam "w kratkę" i słoneczko i deszczyk, nawet sztorm widziałam :roll: ale jesteśmy zadowoleni, bo jednak nasze morze to... morze ;)

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oooooooooo Agniestka wróciła[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG]

Też jestem zdania że co nasze piekne morze to nasze...nie jakieś tam zagraniczne sadzawki[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: