Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
A jak ona sie czuje? Widać poprawę po tych lekach na stawy?

Klara jest bardziej ruchliwa. Niestety nie może wychodzić z boksu gdy choć część bandy biega. Każde dotknięcie nosem odbiera jak atak i próbuje się bronić. Banda też odbiera to raczej nie miło. Nie mogę dopuścić do konfliktów, Klara wychodzi więc na krótkie spacerki na smyczy po zamknięciu wszystkich psów.

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klara nie lubi suczek w sąsiedztwie. Nie wiem jak ona to rozpoznaje, ale gdy tylko umieszczę w sąsiednim boksie sukę - natychmiast stoi przy prętach i szczeka.

Posted

luka1 napisał(a):
Klara nie lubi suczek w sąsiedztwie. Nie wiem jak ona to rozpoznaje, ale gdy tylko umieszczę w sąsiednim boksie sukę - natychmiast stoi przy prętach i szczeka.

I ja wpadłam przypadkowo na wątek Klary. Klara nie widzi więc pewnie, jak to bywa w takich przypadkach, lepiej rozwinął się jej inny zmysł - węch. Wyczuwa zapach innej suczki :)
Wątek faktycznie mało "rzucający się w oczy". Przydałby się banerek, to zawsze zwiększa zasięg widoczności.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

własciwie to jej nie trzeba wiele, ale teraz przechodzi cieczkę. Rwie kratę, wyje, szczeka, kopie dól przy kracie sąsiadującej z boksem Burego. Jest wesoło.

• 1 month later...