mamanabank Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Romka napisał(a):A do mnie pisze dziewczyna w sprawie dziewczynki...wydaje się bardzo zainteresowana...już 5 mali odebrałam... I Ty dopiero teraz o tym mówisz??? :-) A skąd? Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jeszcze nie wiem czy się zdecyduje bo dziś nic nie otrzymałam a pytała o szczegóły,wysyłałam wątki i rozmawiałyśmy o wizycie i sterylizacji... Quote
mamanabank Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Napisałam do Fundacji Medor z prośbą o pomoc w przeprowadzeniu wizyty, zobaczymy... Quote
Fundacja Medor Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 kurcze ja nie jestem zwolennikiem zeby dawac do zgierza bo my tez mamy schronisko szczeniaki moze u nas byli ....... ale u nas sa koszty [FONT=Arial][FONT=Tahoma]MILENA ZGIERZ Numer GG:8572425 [/FONT][/FONT] 605-494-338 szczeniaka warto było by zaczipować zeby mieć wglad potem u nas w medorze koszt wszczepienia 30 zł Quote
mamanabank Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ma któraś z Was gg, ja nie mam, czy nr telefonu jest do osoby, która mogłaby sprawdzić dom? Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A może rozważyć wizytę poadopcyjną,jeśli oczywiście z pierwszych rozmów domek wydaje się ok?Zgierz niedaleko,odwiedzimy przy okazji Śnieżkę... Quote
kajkoowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Kurczę, a te osoby z linka wcześniejszego? Quote
mamanabank Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Miluś jak czekał tak czeka... Osoba ze Zgierza chyba się rozmyśliła, bo kontakt się urwał... Odzew z allegro jest żaden, a psiaki rosną i dziczeją, one siedzą same prawie cały dzień, tylko z innymi psami, nikt ich nie socjalizuje, za chwilę nie będą się nadawały do adopcji, bo będą miały takie podejście do człowieka jak Bojka, czy Dzikuski, załamana jestem... Quote
Romka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 mamanabank napisał(a):Miluś jak czekał tak czeka... Osoba ze Zgierza chyba się rozmyśliła, bo kontakt się urwał... Odzew z allegro jest żaden, a psiaki rosną i dziczeją, one siedzą same prawie cały dzień, tylko z innymi psami, nikt ich nie socjalizuje, za chwilę nie będą się nadawały do adopcji, bo będą miały takie podejście do człowieka jak Bojka, czy Dzikuski, załamana jestem... Aż dziwne,takie piękne psiaki... Quote
Romka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Pani pytała o maluchy,które były u Kajki,chyba o Gapcia...podrzuciłam Milusia i Miłkę... Quote
mamanabank Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 dobrze... może Pani będzie zainteresowana Quote
edzia.71 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 mamanabank napisał(a):dobrze... może Pani będzie zainteresowana Miejmy nadzieje. Tak sobie śledzę wszystkie szczęśliwe zakończenia i aż serce się raduje:loveu: , że na tylu pyszczydłach zawitała radość:multi: Quote
kajkoowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dzieciaki, dlaczego Wasze domki tak długo czekają z wzięciem Was? :( Quote
mamanabank Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Maluchy potrzebują kilku dodatkowych ogłoszeń, w ich imieniu proszę o pomoc... za dwa m-ce będą miały prawie pół roku... Quote
Fundacja Medor Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [email protected] prosze o przesłanie fotek i opisu na maila zrobię alegro psiakom Quote
Fundacja Medor Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 co prawda u nas też dużo maluchów ale postaram się pomóc napiszcze do redaktorów z prośbą o artykuły [email protected] [email protected] [email protected] Quote
kajkoowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mamanabank napisał(a):Maluchy potrzebują kilku dodatkowych ogłoszeń, w ich imieniu proszę o pomoc... za dwa m-ce będą miały prawie pół roku... Zrobię cały pakiet 60, ale dopiero jutro, najpierw zajmę się moją szaloną. Quote
Fundacja Medor Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ja mam możliwośc dania darmowego ogłoszenia do drukowanej gratki dajcie krótką treść i nr tel spróbuje by jeszcze ukazało się na tą srodę Quote
Fundacja Medor Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 zawsze warto dać ogłoszenie do ekspresu ilustrowanego codziennie od godz 15 pod nr tel 42 66-59-213 od pon do piatku i w niedziele ogłoszenia są darmowe tyle co na telefon Quote
mamanabank Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Bardzo, bardzo Wam dziękuję w imieniu maluchów! Medor, dziękuję, one mają allegro i właśnie tylko allegro i żadnego odzewu. Żeby były w schronisku, to jeszcze pół biedy, bo byłyby wyprowadzane na smyczy, miałyby kontakt z ludźmi, a tak... za chwilę będą całkiem dzikie... mieszkają tylko z dwoma psami i suczką, które ciachniemy na koszt "skarpety łowickiej" w najbliższym czasie Quote
Recommended Posts