Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze ja nie jestem zwolennikiem zeby dawac do zgierza bo my tez mamy schronisko
szczeniaki moze u nas byli ....... ale u nas sa koszty
[FONT=Arial][FONT=Tahoma]MILENA ZGIERZ

Numer GG:8572425
[/FONT][/FONT]

605-494-338
szczeniaka warto było by zaczipować zeby mieć wglad potem u nas w medorze koszt wszczepienia 30 zł

• 2 weeks later...
Posted

Miluś jak czekał tak czeka... Osoba ze Zgierza chyba się rozmyśliła, bo kontakt się urwał...
Odzew z allegro jest żaden, a psiaki rosną i dziczeją, one siedzą same prawie cały dzień, tylko z innymi psami, nikt ich nie socjalizuje, za chwilę nie będą się nadawały do adopcji, bo będą miały takie podejście do człowieka jak Bojka, czy Dzikuski, załamana jestem...

Posted

mamanabank napisał(a):
Miluś jak czekał tak czeka... Osoba ze Zgierza chyba się rozmyśliła, bo kontakt się urwał...
Odzew z allegro jest żaden, a psiaki rosną i dziczeją, one siedzą same prawie cały dzień, tylko z innymi psami, nikt ich nie socjalizuje, za chwilę nie będą się nadawały do adopcji, bo będą miały takie podejście do człowieka jak Bojka, czy Dzikuski, załamana jestem...

Aż dziwne,takie piękne psiaki...

Posted

mamanabank napisał(a):
dobrze... może Pani będzie zainteresowana

Miejmy nadzieje. Tak sobie śledzę wszystkie szczęśliwe zakończenia i aż serce się raduje:loveu: , że na tylu pyszczydłach zawitała radość:multi:

Posted

mamanabank napisał(a):
Maluchy potrzebują kilku dodatkowych ogłoszeń, w ich imieniu proszę o pomoc... za dwa m-ce będą miały prawie pół roku...

Zrobię cały pakiet 60, ale dopiero jutro, najpierw zajmę się moją szaloną.

Posted

Bardzo, bardzo Wam dziękuję w imieniu maluchów! Medor, dziękuję, one mają allegro i właśnie tylko allegro i żadnego odzewu. Żeby były w schronisku, to jeszcze pół biedy, bo byłyby wyprowadzane na smyczy, miałyby kontakt z ludźmi, a tak... za chwilę będą całkiem dzikie... mieszkają tylko z dwoma psami i suczką, które ciachniemy na koszt "skarpety łowickiej" w najbliższym czasie