eliza_sk Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 tamb napisał(a):Są jakieś efekty ogłoszeń? Miałam dwa telefony, tylko nie wiem z której gazety, bo w jeden dzień był wszędzie. Oba domki mają się zastanawiać ... Tamb wielkie dzięki za pomoc. Quote
eliza_sk Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 NESCA - smakowita CZEKOLADOWA WYŻEŁKA zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/213153-NESCA-roczna-boja%C5%BAliwa-i-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kna-WY%C5%BBE%C5%81KA-z-G%C5%81ODU-DUSI%C5%81A-kury-...?p=17471224&posted=1#post17471224 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dziś wizyta dla Rumola w Krk, jak coś, to jutro odbiór psiaka. Trzymajcie kciuki. Quote
kasia_jot Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a):Dziś wizyta dla Rumola w Krk, jak coś, to jutro odbiór psiaka. Trzymajcie kciuki. Nie cieszę się, żeby nie zapeszyć ;) A o której godzinie trzeba te kciuki trzymać? Mam nadzieję, że nie o 18ej, bo będę wtedy w parku i moje kciuki będą najprawdopodobniej zaciśnięte wokół Wojtkowej smyczy :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 haha, a nawet nie wiem z tego cholernego wczorajszego dnia, o której wizyta - nie mówiłam Ci, bo do Karusi dzwoniłam przy Tobie ??? Quote
kasia_jot Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a):haha, a nawet nie wiem z tego cholernego wczorajszego dnia, o której wizyta - nie mówiłam Ci, bo do Karusi dzwoniłam przy Tobie ??? O ile dobrze pamiętam, bo wczorajszy dzień rzeczywiście był dziwny:cool3:, to ludzie pracują do 16ej i mają dać znać, jak wyjadą z Krakowa. Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 kasia_jot napisał(a):O ile dobrze pamiętam, bo wczorajszy dzień rzeczywiście był dziwny:cool3:, to ludzie pracują do 16ej i mają dać znać, jak wyjadą z Krakowa. Nieee - to ws. Wojtka, a jeszcze wcześniej załatwiałam Rumola :) Quote
kasia_jot Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a):Nieee - to ws. Wojtka, a jeszcze wcześniej załatwiałam Rumola :) Myślałam, że nie pamiętasz o której jest wizyta w sprawie Wojtka dzisiaj w J-wie :D Do Karusi dzwoniłaś przy mnie, ale nie podsłuchiwałam, zresztą musiałam biec na oślep przez krzaki i chaszcze szukać mojego "grzecznego, mądrego i posłusznego" psa ;) Quote
Iv_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To Kasia zajmuje się słodkim Wojtkiem? :evil_lol: :cool3: Rumolek :kciuki: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Iv_ napisał(a):To Kasia zajmuje się słodkim Wojtkiem? :evil_lol: :cool3: Rumolek :kciuki: Kasia mi dzielnie asystuje w kluczowych momentach, a dziś przyjeżdżają ludzie zapoznać się z Wojciechem i potrzebuję wsparcia :) Wizyta dla Rumcia chyba ok, będę dzwoniła do karusip po pracy. A co ja widzę w podpisie - ktoś tu się znowu na wakacje wybiera - czy to nie przesada :mad:? Quote
Iv_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a):Kasia mi dzielnie asystuje w kluczowych momentach, a dziś przyjeżdżają ludzie zapoznać się z Wojciechem i potrzebuję wsparcia :) Wizyta dla Rumcia chyba ok, będę dzwoniła do karusip po pracy. A co ja widzę w podpisie - ktoś tu się znowu na wakacje wybiera - czy to nie przesada :mad:? To dobrze, że masz do pomocy Kasię :loveu: Oby ludzie okazali się fajni i odpowiedni dla Wojtusia :loveu: Jakie znowu :roll: to dopiero pierwszy dłuższy mój urlop w tym roku, eeeee taki poważniejszy :eviltong: bo te wyjazdy 3/4 dniowe to się przecież nie liczą :shake: :p Już się nie mogę doczekać :placz: kiedy wdrapię się na połoninę i będę podziwiać podziwiać podziwiać echhhhhhhhh :oops: :cool3: Quote
karusiap Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja tylko napisze,ze Rumis moze sie pakowac:) Quote
Iv_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 karusiap napisał(a):Ja tylko napisze,ze Rumis moze sie pakowac:) Hurrrrrrraaaaa :multi::multi::multi::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 karusiap napisał(a):Ja tylko napisze,ze Rumis moze sie pakowac:) Dawaj więceeeeeeej !!! Iv_ napisał(a): Jakie znowu :roll: to dopiero pierwszy dłuższy mój urlop w tym roku, eeeee taki poważniejszy :eviltong: bo te wyjazdy 3/4 dniowe to się przecież nie liczą :shake: :p Już się nie mogę doczekać :placz: kiedy wdrapię się na połoninę i będę podziwiać podziwiać podziwiać echhhhhhhhh :oops: :cool3: A foty do podziwiania, dla tych co w pracy muszą siedzieć, będą ? Quote
Iv_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eliza_sk napisał(a):Dawaj więceeeeeeej !!! A foty do podziwiania, dla tych co w pracy muszą siedzieć, będą ? Fot to ja mam setki :cool3: tylko nie ma ich tu gdzie wstawiać :niewiem: Coś pomyślimy po moim powrocie ;) :cool3: Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Iv_ napisał(a):Fot to ja mam setki :cool3: tylko nie ma ich tu gdzie wstawiać :niewiem: Coś pomyślimy po moim powrocie ;) :cool3: To zrób tak, jak Ci Majuskę podesłałam ;) Quote
tomcug Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ojejku, widze, że Rumolek do domciu sie szykuje, super wiadomość! Quote
eliza_sk Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Bądźmy ostrożni w emocjach, niech wyjedzie i przetrwa tam bez zwrotu 2 tyg ... To specyficzny psiak. Quote
karusiap Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Panstwo mieszkaja w domku w szeregowkach. Osiedle dobrze skryte, nawet nie wiedzialam,ze tam jest. Duzy dom z malym ogrodkiem jak to w szeregowkach. Widzialam sie z Pania i jej corka. Bardzo mila, serdeczna kobieta. Poprzedni psiak byl indywidualista, agresywnym do psow i niektorych ludzi. Pod koniec zycia zalatwial sie juz pod siebie, takze piekny dom byl zagrozony, ale pies wazniejszy:) Maja tez kota ze schroniska. Pani spaceruje z psem 4 razy dziennie, z karma sie dostosuje. Gdyby nie chcial spedzac z nimi na poczatku czasu, ma spokojnie gdzie sie zaszyc czy w domu czy ogrodku;) Na wszelkie wyjazdy psiak tez jezdzi. Jezdza na Kliny do lecznicy Narwik, nie znam,ale slyszalam dobre opinie. Pytajcie,bo moge o czyms zapomniec. Tak czytam ta swoja relacje i jest dosc "sucha", ale to z pospiechu. Powiem,ze tak milo nam sie rozmawialo,ze gdyby nie obraz moich psow w domu z zacisnietymi pecherzami, to predko bym nie wyszla;) Quote
eliza_sk Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Rumol dziś o 12 jedzie do domu. Oby tu poszło wszystko zgodnie z planem. Quote
kasia_jot Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 eliza_sk napisał(a):Kasia mi dzielnie asystuje w kluczowych momentach, a dziś przyjeżdżają ludzie zapoznać się z Wojciechem i potrzebuję wsparcia :) Eeee tam, jakie znowu dzielnie :oops: eliza_sk napisał(a):Rumol dziś o 12 jedzie do domu. Oby tu poszło wszystko zgodnie z planem. Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć... Quote
Potter Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Rumiś pojechał. Czy skutecznie, pokażą najbliższe dni. Jedno jest pewno, że jeszcze żaden z naszych psów nie wyjechał w świat tak wypasioną furą :diabloti:. Państwo od razu mają jechać z nim do okulisty, w celu zdiagnozowania, czy w przypadku Rumisia operacja oczu w ogóle będzie miała sens. Quote
mama_Alfika Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Rumiś nawet poduchę dostał na spanko w podróży :lol: Duuuuuuuuuuuużo miłości w nowym domku piesku :loveu: Quote
potoczanka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 8 miesięcy temu, brnąc przez zaspy przy minus 15 po Rumola, nie myślałam, że będzie tak długo czekał na swój dom, ale wreszcie się doczekaliśmy! Quote
Recommended Posts