ramonka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Musi być OK, jak ją dostaniemy to już tak łatwo się jej od nas nie wyrwie :) Będziemy bardzo się starać zaakceptować siebie nawzajem :) Monika z rodzinką i przyszłą Toscą :) :) Quote
justine. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ooo ciesze sie z adopcji mamusi! Powiem szczerze, ze ucieszylam sie czytajac ze MonMer zrezygnowala z suni... Wlasnie takiej szukamy, jak zobaczylam temat i psiaki od razu mnie tknelo, to TE! :) Niestety wiedzialam, ze w konkurencji z MonMer nie mam szans, a nie wiedzialam ze zostala Pani z Lubina, ajajaj zycze udanych domkow, duzo milosci, a gdyby Pani z Lubina z jakis powodow tez zrezygnowala, to z cala miloscia przygarne slicznotke! Quote
piechcia15 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ok to zapisuję cie na ławce rezerwowych:) Quote
piechcia15 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 dziś rozmawiałam z ich opiekunką z lecznicy i mówi że dostały ostatnią dawkę odrobaczania bo maja równo 4 tyg. i przy okazji zważyła jednego pana kluskę.....uwagaaa...3kg!!!!!!!!!!!!! to będą chyba konie:) ojciec na bank musiał być większy od matki. Quote
justine. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 male wielkoludy :)dzieki za wpisanie na rezerwe :) Quote
Ada44 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 - no bo Księżycowe Kluchy są ciężkie,,,a jeden Kluch bedzie nosił imię Sapo en la Luna, czyli po prostu Sapcio.....:lol: Quote
ramonka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Justine, bierz środkowego kluska :) Ja, szczerze mówiąc, pojechałam do lecznicy obejrzeć szczeniaczkową panienkę, bo zawsze miałam no i tym razem też chciałam mieć dziewuszkę, ale prawdę powiedziawszy (nie wiedząc czemu - ale czasem mam takie jakieś swoje dziwne odczucia) najmiej mnie do siebie przyciągała :( Generalnie, gdyby nie mamuśka (którą jestem nieustannie oczarowana i już nie mogę się jej doczekać), to w moim mieszkanku pojawiłby się ten mniejszy z panów - on mnie do siebie ciągnął najbardziej jeżeli chodzi o szczeniaczki. Tak więc Justine, nie oglądaj się na suczkę tylko bierz środkowego kluska :) Pozdrawiam :) Quote
Ada44 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 -Ramonka, cieszę się, że spodobał Ci się ten mniejszy klusek - bo to właśnie jest mój Sapcio:loveu:...tak że wolny jest ten największy klusek, na razie bezimienny,,, - moja miłość do Sapo jest nieuleczalna, zakochałam się w jego cudnym kropkowanym księżycowym nosku...:loveu: i też się nie mogę doczekać, kiedy będzie już w domu.... Quote
piechcia15 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ada ty chyba sfiksujesz na jego punkcie zanim on do ciebie dotrze:) Quote
Ada44 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 - no dobra, przyznam się - ja już sfiksowałam,,,,,i nawet jak się okaże konio-smokiem to i tak będzie najcudniejszym Ropuszkiem świata.... Quote
asik007 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Ada44']- no dobra, przyznam się - ja już sfiksowałam,,,,,i nawet jak się okaże konio-smokiem to i tak będzie najcudniejszym Ropuszkiem świata....[/QUOTE] No nie mogę się nie odezwać. To się nazywa miłość :iloveyou: Ale konio-słoniem to chyba nie będzie.:lol: Quote
piechcia15 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [COLOR=red][B]Błagam o pomoc w łapaniu Ratlerka na trasie przy IKei w Łodzi[/B][/COLOR] :( roześlijcie dalej plisss [url]http://www.dogomania.pl/threads/200949-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-B%C5%82agam-o-Pomoc-w-%C5%81APANIU-RATLERKA-na-rondzie-przy-Ikei-!!!!!!?p=16181066#post16181066[/url] Quote
kasia14 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Proszę zajrzyjcie do Saby. Po 8 latach oddana z adopcji. [B]Czy śmierć będzie miała tak samą beznadziejną jak dzieciństwo - samotne w schronisku? Na powrót ''Pana'' czeka już 2 lata. Nie wiele czasu jej zostało, powoli gaśnie.[/B] Proszę... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/135463-Saba-mix.owczarek-ile-razy-jeszcze-trafi-do-schroniska-PSIA-TRAGEDIA"]http://www.dogomania.pl/threads/1354...-PSIA-TRAGEDIA[/URL]!! Quote
Ada44 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 - się nie napraszam, ale...jakby ktoś, przypadkiem był w lecznicy, i jakby ten ktoś, przypadkiem zrobił zdjęcia merlaczkowej rodzince, i jakby przypadkiem zrobił zdjęcia Sapciowi - średniemu szczeniaczkowi - i jakby te zdjęcia , przypadkiem tutaj na forum zamieścił - to byłabym bardzo, bardzo wdzięczna...no bo ja tak daleko mieszkam.....:roll:. - no i też jestem ciekawa, ile te słonie ważą, a zwłaszcza ten średni słoń.....:roll: Quote
asik007 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Ada44']- się nie napraszam, ale...jakby ktoś, przypadkiem był w lecznicy, i jakby ten ktoś, przypadkiem zrobił zdjęcia merlaczkowej rodzince, i jakby przypadkiem zrobił zdjęcia Sapciowi - średniemu szczeniaczkowi - i jakby te zdjęcia , przypadkiem tutaj na forum zamieścił - to byłabym bardzo, bardzo wdzięczna...no bo ja tak daleko mieszkam.....:roll:. - no i też jestem ciekawa, ile te słonie ważą, a zwłaszcza ten średni słoń.....:roll:[/QUOTE] Jeśli cierpliwie poczekasz to jutro powinny być. Quote
Ada44 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 - cierpliwie:roll:...poczekam.....:multi: Quote
bagira@sara Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 dziś byłam po witaminy własnie w tej lecznicy i sunia odrazu wydawała mi sie znajoma..a jak zapyatlam czy ma maluchy to mi pokazano 3 urocze "bobasy"..są boskie, wysciskałam te maluchy, mamusia tez jest cudowna, charakter ma bardzo fajny....czytajac w wątku o wadze szczeniaczka, to z pewnościa moge powiedziec, ze pieski z nie będą większe niz mamusia, no moze niewiele, waga jeszcze nie o czym nie swiadczy, ogólnie szczeniaczki nie są duze (typowo dla duzych ras) takze niema co się martwic na zapas ;) zazdroszcze, pozytywnie oczywiscie, przyszłym włascicielom :) Quote
toyota Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Pewnie są tłuściutkie i dlatego tyle ważą :). Quote
Ada44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 - no pewnie, że są tłuściutkie - Sunia to najlepsza psia-mama na świecie..... - a ja jestem bardzo cierpliwa :roll:...i spokojnie czekam.....:roll::loveu: Quote
piechcia15 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 dzis byłyśmy fotki cykałyśmy ale nie mam juz siły ich wstawiać. Jutro to zrobię a warto czekać...!!! są cudowoskie. Tłuste jak balerony i dla mnie sa ogromne. Jeszcze nie widziałam szczeniaka w wieku 4 tyg tak wielkiego. Łapy maja jak niedźwiedzie. Jeden jak spał na kafelkach to wałek tłuszczu leżał obok niego:) Śpią na kaflach bo im już chyba za gorąco. Sunia od nich ucieka. Dokarmiane są,aby matki tak nie męczyły. Fajnie już rozrabiają, a gryza co się da. Kable wszędzie pochowane. Każdy odwiedzający się nimi zachwyca. Są nawet ludzie chętni na tego ostatniego malucha. Przychodzą co tydzień w odwiedziny, robia zdjęcia i akurat w nim się zakochali, więc jeśli nadal będą chcieli to sprawdzimy domek i może akurat będzie pod ręką:) Powoli wychodzą z nich charakterki:) Sunia łagodna i leniwa jak cielę. Najchętniej tylko by spała, na rękach noszona. Synek "Ady":) raczej uległy, leniuch ogromny, a ten drugi synek łobuz, wszystko gryzie, warczy, na rodzeństwie sie wyżywa:) Coraz mniej widać różnice między nimi:) Ten Ady "Pstrokatek" ma troche wybarwiony nos i raczej pozostaną mu oczy ciemne. Drugi Łaciatek napewno będzie miał jedno oko niebieskie lub oba, bo juz sie odbarwiają, a sunia jedno niebieskie raczej. Kasę na ich szczepienia zawiozłam Jutro wstawię fotki i filmiki i więcej poopowiadam:) Quote
asik007 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Też mam fotki ale wstawię jutro, dziś już padam. Quote
Ada44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 - no to czekam ,,,ale już z niecierpliwością....i napisz czy są kudłate....:lol: Quote
Ada44 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 - super - księżycowe psiaczki , jak w piosence....i kudłate, i łaciate, pręgowane i ...skrzydlate...... - no nie, skrzydeł nie mają:roll:, jeszcze.....może to Pegazy są???:loveu: Quote
asik007 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ada to dla Ciebie, żeby Ci się nie nudziło to będziemy po troszeczku dawkować. To jest Twoje dziecko. [URL=http://img715.imageshack.us/i/img6098iq.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/8725/img6098iq.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img716.imageshack.us/i/img6099n.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8848/img6099n.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts