Jump to content
Dogomania

*Pabianice* bezdomna CUDNA sunia oszczeniła sie w lecznicy-WSZYSCY już w cudownych DS

Recommended Posts

Posted

Musi być OK, jak ją dostaniemy to już tak łatwo się jej od nas nie wyrwie :) Będziemy bardzo się starać zaakceptować siebie nawzajem :)

Monika z rodzinką i przyszłą Toscą :) :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ooo ciesze sie z adopcji mamusi! Powiem szczerze, ze ucieszylam sie czytajac ze MonMer zrezygnowala z suni... Wlasnie takiej szukamy, jak zobaczylam temat i psiaki od razu mnie tknelo, to TE! :) Niestety wiedzialam, ze w konkurencji z MonMer nie mam szans, a nie wiedzialam ze zostala Pani z Lubina, ajajaj zycze udanych domkow, duzo milosci, a gdyby Pani z Lubina z jakis powodow tez zrezygnowala, to z cala miloscia przygarne slicznotke!

Posted

dziś rozmawiałam z ich opiekunką z lecznicy i mówi że dostały ostatnią dawkę odrobaczania bo maja równo 4 tyg. i przy okazji zważyła jednego pana kluskę.....uwagaaa...3kg!!!!!!!!!!!!! to będą chyba konie:) ojciec na bank musiał być większy od matki.

Posted

Justine, bierz środkowego kluska :)
Ja, szczerze mówiąc, pojechałam do lecznicy obejrzeć szczeniaczkową panienkę, bo zawsze miałam no i tym razem też chciałam mieć dziewuszkę, ale prawdę powiedziawszy (nie wiedząc czemu - ale czasem mam takie jakieś swoje dziwne odczucia) najmiej mnie do siebie przyciągała :(
Generalnie, gdyby nie mamuśka (którą jestem nieustannie oczarowana i już nie mogę się jej doczekać), to w moim mieszkanku pojawiłby się ten mniejszy z panów - on mnie do siebie ciągnął najbardziej jeżeli chodzi o szczeniaczki. Tak więc Justine, nie oglądaj się na suczkę tylko bierz środkowego kluska :)
Pozdrawiam :)

Posted

-Ramonka, cieszę się, że spodobał Ci się ten mniejszy klusek - bo to właśnie jest mój Sapcio:loveu:...tak że wolny jest ten największy klusek, na razie bezimienny,,,
- moja miłość do Sapo jest nieuleczalna, zakochałam się w jego cudnym kropkowanym księżycowym nosku...:loveu: i też się nie mogę doczekać, kiedy będzie już w domu....

Posted

[quote name='Ada44']- no dobra, przyznam się - ja już sfiksowałam,,,,,i nawet jak się okaże konio-smokiem to i tak będzie najcudniejszym Ropuszkiem świata....[/QUOTE]

No nie mogę się nie odezwać. To się nazywa miłość :iloveyou:

Ale konio-słoniem to chyba nie będzie.:lol:

Posted

[COLOR=red][B]Błagam o pomoc w łapaniu Ratlerka na trasie przy IKei w Łodzi[/B][/COLOR] :( roześlijcie dalej plisss
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200949-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-B%C5%82agam-o-Pomoc-w-%C5%81APANIU-RATLERKA-na-rondzie-przy-Ikei-!!!!!!?p=16181066#post16181066[/url]

Posted

Proszę zajrzyjcie do Saby. Po 8 latach oddana z adopcji. [B]Czy śmierć będzie miała tak samą beznadziejną jak dzieciństwo - samotne w schronisku? Na powrót ''Pana'' czeka już 2 lata. Nie wiele czasu jej zostało, powoli gaśnie.[/B] Proszę... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/135463-Saba-mix.owczarek-ile-razy-jeszcze-trafi-do-schroniska-PSIA-TRAGEDIA"]http://www.dogomania.pl/threads/1354...-PSIA-TRAGEDIA[/URL]!!

Posted

- się nie napraszam, ale...jakby ktoś, przypadkiem był w lecznicy, i jakby ten ktoś, przypadkiem zrobił zdjęcia merlaczkowej rodzince, i jakby przypadkiem zrobił zdjęcia Sapciowi - średniemu szczeniaczkowi - i jakby te zdjęcia , przypadkiem tutaj na forum zamieścił - to byłabym bardzo, bardzo wdzięczna...no bo ja tak daleko mieszkam.....:roll:.
- no i też jestem ciekawa, ile te słonie ważą, a zwłaszcza ten średni słoń.....:roll:

Posted

[quote name='Ada44']- się nie napraszam, ale...jakby ktoś, przypadkiem był w lecznicy, i jakby ten ktoś, przypadkiem zrobił zdjęcia merlaczkowej rodzince, i jakby przypadkiem zrobił zdjęcia Sapciowi - średniemu szczeniaczkowi - i jakby te zdjęcia , przypadkiem tutaj na forum zamieścił - to byłabym bardzo, bardzo wdzięczna...no bo ja tak daleko mieszkam.....:roll:.
- no i też jestem ciekawa, ile te słonie ważą, a zwłaszcza ten średni słoń.....:roll:[/QUOTE]

Jeśli cierpliwie poczekasz to jutro powinny być.

Posted

dziś byłam po witaminy własnie w tej lecznicy i sunia odrazu wydawała mi sie znajoma..a jak zapyatlam czy ma maluchy to mi pokazano 3 urocze "bobasy"..są boskie, wysciskałam te maluchy, mamusia tez jest cudowna, charakter ma bardzo fajny....czytajac w wątku o wadze szczeniaczka, to z pewnościa moge powiedziec, ze pieski z nie będą większe niz mamusia, no moze niewiele, waga jeszcze nie o czym nie swiadczy, ogólnie szczeniaczki nie są duze (typowo dla duzych ras) takze niema co się martwic na zapas ;) zazdroszcze, pozytywnie oczywiscie, przyszłym włascicielom :)

Posted

- no pewnie, że są tłuściutkie - Sunia to najlepsza psia-mama na świecie.....
- a ja jestem bardzo cierpliwa :roll:...i spokojnie czekam.....:roll::loveu:

Posted

dzis byłyśmy fotki cykałyśmy ale nie mam juz siły ich wstawiać. Jutro to zrobię a warto czekać...!!!

są cudowoskie. Tłuste jak balerony i dla mnie sa ogromne. Jeszcze nie widziałam szczeniaka w wieku 4 tyg tak wielkiego. Łapy maja jak niedźwiedzie.
Jeden jak spał na kafelkach to wałek tłuszczu leżał obok niego:) Śpią na kaflach bo im już chyba za gorąco.
Sunia od nich ucieka. Dokarmiane są,aby matki tak nie męczyły.

Fajnie już rozrabiają, a gryza co się da. Kable wszędzie pochowane.
Każdy odwiedzający się nimi zachwyca. Są nawet ludzie chętni na tego ostatniego malucha. Przychodzą co tydzień w odwiedziny, robia zdjęcia i akurat w nim się zakochali, więc jeśli nadal będą chcieli to sprawdzimy domek i może akurat będzie pod ręką:)

Powoli wychodzą z nich charakterki:)
Sunia łagodna i leniwa jak cielę. Najchętniej tylko by spała, na rękach noszona.
Synek "Ady":) raczej uległy, leniuch ogromny,
a ten drugi synek łobuz, wszystko gryzie, warczy, na rodzeństwie sie wyżywa:)
Coraz mniej widać różnice między nimi:)
Ten Ady "Pstrokatek" ma troche wybarwiony nos i raczej pozostaną mu oczy ciemne. Drugi Łaciatek napewno będzie miał jedno oko niebieskie lub oba, bo juz sie odbarwiają, a sunia jedno niebieskie raczej.

Kasę na ich szczepienia zawiozłam

Jutro wstawię fotki i filmiki i więcej poopowiadam:)

Posted

- super - księżycowe psiaczki , jak w piosence....i kudłate, i łaciate, pręgowane i ...skrzydlate......
- no nie, skrzydeł nie mają:roll:, jeszcze.....może to Pegazy są???:loveu:

Posted

Ada to dla Ciebie, żeby Ci się nie nudziło to będziemy po troszeczku dawkować. To jest Twoje dziecko.

[URL=http://img715.imageshack.us/i/img6098iq.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/8725/img6098iq.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img716.imageshack.us/i/img6099n.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8848/img6099n.jpg[/IMG][/URL]