gkaras Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 wrociłam dzis znad morza i jestem padnięta a jutro NDM ale myślę że damy radę dzięki ypsylon pozdrawiam i spróbuję namierzyc pa pa . do zobaczenia na ringacjh Quote
Lottie Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Hej przypadkowo trafiłam na zdjęcia tych psów i baaardzo mi się spodobały. Przeczytałam w temacie że wszyscy piszą iż jest to rasa trudna, specyficzna, dla osób które umieją prowadzić takie psy... Ale jaka ona właściwie jest? Proszę, niech ktoś opowie coś o tych pieskach bo są śliczne. Jaki charakter, jakie są dopuszczane umaszczenia, ile ruchu potrzebują, czy nadają się do mieszkania itd. Fotki mile widziane :loveu: PS. Za jakiś rok będę kupować psa i cały czas biorę pod uwagę różne gończe psiaki, ale te faraonki serce mi skradły. Proszę o jakieś info! :modla: Quote
afir003 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 skontaktuj sie z ZKWP Bydgoszcz tam dostaniesz namiary na własciciela Faraona jest to import z Rosji pozdrawiam Quote
Lottie Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dzięki :) Szkoda że więcej osób w PL nie posiada tej rasy, jest przepiękna. Pieską będę sprowadzać do domu za rok, półtorej także mam czas na szukanie hodowli ;). Jakby co, będę zaglądać - może ktoś coś jeszcze napisze. Quote
AnnMiho Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [url]http://www.pharaohhound.pl/[/url] to chyba z tej hodowli były te psy, bo innej łódzkiej nie znam. Można zadzwonić do właścicielki i zapytać jakie ma plany. Quote
SandraNatan Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Faraony są śliczne.:loveu::loveu:Pan Marcin W.kupił śliczną sunię... Quote
Recommended Posts