Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']No prosze Cie....... prosze.....[/QUOTE]
Myślę, że waga 20 kg będzie w sam raz:)

A tu jak na złość nie chciał spjrzećw stronę aparatu i cały czas udawał, że jest na tropie zwierzyny;)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img402/8103/dsc0778j.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img35/7236/dsc0750vs.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

[quote name='Maciek777']Myślę, że waga 20 kg będzie w sam raz:)

A tu jak na złość nie chciał spjrzećw stronę aparatu i cały czas udawał, że jest na tropie zwierzyny;)

[IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img35/7236/dsc0750vs.jpg[/IMG][/IMG][/QUOTE]

ekstra:):)

Posted

Bruno tak się cieszył gdy niedawno było kilka wiosennych dni - był żywszy, kulał się po ziemi itd. Może po Świętach znowu przyjdzie chociaż kilka takich dni przed kolejnym śniegiem;)
Co nie zmienia faktu, że Bruno czeka na wiosnę - zwłaszcza, że w porównaniu z poprzednim rokiem, chroni go kilka kg mniej;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Oj ta waga znowu...... chlopak wyglada jak marzenie.....:)
dajcie Mu juz spokoj....:):)[/QUOTE]
Właśnie wspomniałem, że zrzucił kilka kg od poprzedniego roku:)
Jest [SIZE=1]prawie [SIZE=2]​idealnie;)[/SIZE][/SIZE]

Posted

Brunowi ubywa współlokatorów. Tzn wyprowadzają się do innych boksów. Teraz ma ich tylko trzech:
- Serdelka (jamnika), którego prawie nie ma bo zrobił sobie norę w pościeli i prawie z niej nie wychodzi,
- Bolka (niewiele większy mix), który też głównie tylko leży,
- Pimpusia (największy i młodociany mix) nieco ożywia towarzystwo, ale z racji wieku on też się wyprowadzi jeśli znajdzie się sunia z wolny boksem;)

Posted

Bruna faktycznie świetnie wygląda. Co do Serdelka, to czy nadal bywa głośnym psiakiem? :) Pytam, bo pamiętam, jak potrafił przez baaaardzo długi czas szczekać na innego starszego jamnika, który nic sobie z tego nie robił tylko spokojnie spał (nie wiem jakim cudem :) ) Serdelek w ten sposób chciał zwrócić na siebie uwagę śpiocha :)

Posted

[quote name='Agnieszka103']Bruna faktycznie świetnie wygląda. Co do Serdelka, to czy nadal bywa głośnym psiakiem? :) Pytam, bo pamiętam, jak potrafił przez baaaardzo długi czas szczekać na innego starszego jamnika, który nic sobie z tego nie robił tylko spokojnie spał (nie wiem jakim cudem :) ) Serdelek w ten sposób chciał zwrócić na siebie uwagę śpiocha :)[/QUOTE]
Serdelek zakopał się na całą zimę choć hotel jest ogrzewany:roll: Jednak wcześniej lubił sobie poszczekać, choć bez przesady. Natomiast sam jego szczek jest bardzo zabawny - przypomina trąbienie tą urodzinową rozwijaną trąbką;)

Posted

[quote name='Maciek777']Serdelek zakopał się na całą zimę choć hotel jest ogrzewany:roll: Jednak wcześniej lubił sobie poszczekać, choć bez przesady. Natomiast sam jego szczek jest bardzo zabawny - przypomina trąbienie tą urodzinową rozwijaną trąbką;)[/QUOTE]

Dokładnie tak :)