Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']nie przezywaj, no będą wazyc gdzies między 3 a 4 kg, ale czy to jest tak zle? ja to tak nie myslę :lol:[/quote]

No jeżeli nie przewaza 3,1 to źle nie jest :]

Moj Wazy 2,700-3,100 zalezy od pory roku ale to juz starszy piesek 8 rok zacznie ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kate8828']No jeżeli nie przewaza 3,1 to źle nie jest :]
[/QUOTE]

na wystawach wygrywają i cięzsze ;) nawet większe szansy mają większe yorki, niz te okolo 2,5 kg czy mniejsze

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']to moze będzie miniatura :roll: u mojej znajomej yorek wazy 1,4 kg to on juz gdzies od 4 - 5 mięs. juz i nie porosl :shake:[/quote]
Nie straszcie mnie ja nie chce karzełka:shake:, moja też od 3 tygodni nie przybrała na wadze, ale chyba troche urosła:loveu: ma 1,5kg i mam nadzieje że będzie miała 2,8-3kg

Posted

[quote name='ladyyork']Nie straszcie mnie ja nie chce karzełka:shake:, moja też od 3 tygodni nie przybrała na wadze, ale chyba troche urosła:loveu: ma 1,5kg i mam nadzieje że będzie miała 2,8-3kg[/quote]
A ile miesięcy ma ? jessi tyle ważyła jak ją kupiłam czyli niecałe 4 m-ce miała a teraz 2 kg waży(ma 9 m-cy) :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']A ile miesięcy ma ? jessi tyle ważyła jak ją kupiłam czyli niecałe 4 m-ce miała a teraz 2 kg waży(ma 9 m-cy) :loveu:[/quote]
Moja ma również 4 miesiące(skończyła 8 lutego)

Posted

[quote name='ladyyork']:placz::placz::placz:[/quote]

Oj nie płakaj ;) Różnie moze być.. opieram się na przykładzie mojej Jess.. ważyła tyle samo co twoja a teraz ma 9 m-cy jest juz po pierwszej cieczce i ma 2 kg .. raczej nic juz nie przybierze a jeśli juz to malutko ..

Posted

Pewnie że będe ją kochać tak samo:p, jednak uważam że najlepsza waga dla suni to 2800g-3000g tymbardziej że chce ją w przyszłości zarejestrować jako sunie hodowlaną (nie jestem za miniaturyzacją rasy:shake:).
Wiesz tigrunia wole osobiście yorki o wadze sunia -2800-3000 i piesek-2300-2500 :loveu:
No cóż ale tylko tak naprawde jeden Bóg wie jaką wagę będzie miała moja sunia.
Dziękuje za naświetlenie sytuacji;)

Posted

[quote name='ladyyork']Napewno ją bardzo kochasz, chciałąbym się kiedyś z tobą spotkać na wystawie:p i pogadać[/quote]
Bardzo chętnie :cool3: A na jakie wystawy się wybieracie? My raczej tutaj z okolic, w sierpniu do sopotu no i napewno na Poznań bede chciała jechać na Międzynarodowke

Posted

[quote name='Yulka']Witam, mam pytanie:
- W jakich miesiącach życia York rośnie najwięcej?
Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]

roznie, nie ma jednej odpowiedzi :shake:

Posted

[IMG]http://foto.onet.pl/bfbqd,i58kc85iwj70,dq3yq,u.html#dq3yq[/IMG]Pytam po prostu ponieważ moja Jeny skończy dopiero 26.02 cztery miesiące i ma już 1,6 kg. Chciałabym aby miała jako dorosła tak 2,5 kg czy jest to możliwe? Jeżeli już ma 1,6 kg?[IMG]http://foto.onet.pl/bfbqd,i58kc85iwj70,dq3yq,u.html#dq3yq[/IMG]

Posted

[quote name='Yulka'][IMG]http://foto.onet.pl/bfbqd,i58kc85iwj70,dq3yq,u.html#dq3yq[/IMG]Pytam po prostu ponieważ moja Jeny skończy dopiero 26.02 cztery miesiące i ma już 1,6 kg. Chciałabym aby miała jako dorosła tak 2,5 kg czy jest to możliwe? Jeżeli już ma 1,6 kg?[IMG]http://foto.onet.pl/bfbqd,i58kc85iwj70,dq3yq,u.html#dq3yq[/IMG][/QUOTE]

przeciez malo wazy, ty lepiej martw się, zeby za malo nie wazyla :lol:

Posted

[quote name='Vici i Jeannie']przeciez malo wazy, ty lepiej martw się, zeby za malo nie wazyla :lol:[/quote]
Zgadzam się 1600g w tym wieku to nie jest dużo,dlatego ja się ciesze każdym przybytym dkg u mojej suni bo skończyła 8 lutego 4 miesiące a waży 1600g (troche mało )