Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Monika, o tym kiedy wyjedzie Krawcu decyduje kierownictwo schroniska, nie wy. Mimo wszystko. Rozmawiam o nim codziennie i decyzja jest jedna. Pojedzie jeśli deklaracje stałe będą pełne i miejsce się zwolni. Na razie miejsca nie ma ani stałych deklaracji, więc zbieramy kasę. Quote
caryca26 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja wiem ,że nie my decydujemy tylko ,że słyszałam że sprawa jest pilna... Quote
Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Bo sprawa jest pilna, ale to nie oznacza, że nierozsądnie mamy go wywieźć. Chyba, że któraś się deklaruje dołożyć brakujące 200zł w razie długów? Wątpię... Dlatego zbieramy cały czas i dziękujemy za dotychczasowe deklaracje i wpłaty :) Quote
caryca26 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nikt nie mówi o nierozsądnym wywożeniu bez deklaracji. Rozsyłam wątek właśnie po to by je zebrać.Chodzi mi tylko o to ,że jak wiadomo trudno jest o miejsce i jestem zdania , że jak się zwolni a będzie trochę brakowało deklaracji to powinien jechać.Ale jak słusznie zauważyłaś nie ja o tym decyduje.To tylko moje skromne zdanie. Quote
Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja to wszystko rozumiem, naprawdę jesteśmy wszyscy Wam bardzo wdzięczni za pomoc. Gdyby nie Wy nie wiemy co by się z nim działo. Ale nie możemy pozwolić na wyjazd i powrót do Schroniska (odpukać). Nie mamy pojęcia ile czasu Krawcu spędzi w hoteliku. Może to być okres 2 lat jak u konińskiego Barona. Kto wie czy ludzie będą chcieli przez 2 lata płacić na utrzymanie Krawca w hotelu? Czy nie pojawi się dług i nie będzie kasy żeby go spłacić, a w najgorszym przypadku wróci? Osoby, które bywają w schronisku widzą jaki on jest, pracujemy nad nim w 3 i widać dużą poprawę. Ale nadal jest to trudny pies, który potrzebuje specjalnej opieki i szkolenia. Miejsce u pana Marka jest jednak bardzo ważne i mamy ogromną nadzieję, że jeśli nadejdzie czas na Krawca będą wszystkie deklaracje stałe i może nawet nadwyżka wpłat jednorazowych w razie wypadku. Lepiej dmuchać na zimne i nie pluć potem sobie w brodę, że trzeba było... A wywóz chłopaka do hotelu to wielka odpowiedzialność i liczymy tylko na sukces! :) Więc do roboty ;) Quote
caryca26 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No to rozumiem! Wiem ,że bardzo nad nim pracujecie i cieszę się bardzo. Działamy dalej.Jak zakończę rozliczenie bazarku dla Binga postaram się zrobić dla Krawca. No i trzymam mocno kciuki żeby to miejsce jak najszybciej się zwolniło. Quote
Ag_konin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Prosiłam dzisiaj Martę - prezes o sprawdzenie wpłat, jutro powinnam wiedzieć wszystko. Z Krawcem ok, są spacerki, jest ciągnięcie opony, smakołyki i wielka radość na czas spaceru :cool3: Quote
Krejzo Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Ag_konin']Prosiłam dzisiaj Martę - prezes o sprawdzenie wpłat, jutro powinnam wiedzieć wszystko.[/QUOTE] No, mam nadzieję, że wszystkie wpłaty doszły na konto. [quote name='Ag_konin']Z Krawcem ok, są spacerki, jest ciągnięcie opony, smakołyki i wielka radość na czas spaceru :cool3:[/QUOTE] Ważne, żeby go wymęczyć, rozładować jego energię. Mój Krejzol nawet po trzech tabsach na alergię ma tyle energii, że nie sposób go ogarnąć :cooldevi: Quote
agniech_a Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 poszła wpłata jednorazowa, powinna być na koncie w pon....nie za dużo, ale mam ograniczone możliwości:( Quote
caryca26 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dzięki wielkie kochana , jak wiadomo od ziarnka do ziarnka:) Quote
Ag_konin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Przepraszam, że jeszcze nie pokażę Wam wpłat, ale uwierzcie mi na słowo, że nie mamy czasu. Jutro organizujemy kocią wystawę, więc najpóźniej we wtorek napiszę od kogo doszły wpłaty. Quote
Ag_konin Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Na dzień dzisiejszy mamy wpłaty od: Kocurek - 41,08zł AIMEZ_MOI - 20zł Krejzo - 380,10zł Krejzo - 25zł ania shirley - 120zł caryca26 - 10zł rudakacha - 50zł agniech_a - 10zł [B]Razem: 656,18zł[/B] Dziękujemy!!! Quote
caryca26 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No to pięknie! Mamy już na start. Tylko ,żeby zwolniło się miejsce... Quote
martka1982 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Krejzo']I co tam słychać u Krawca?[/QUOTE] krejzo jest taka prosba do Ciebie o wpisywanie imienia psa przy wplacie, bo wczoraj schronisko dzwonilo do mnie i pytali dla kogo ta wplata od krejzo? dzieki!:) Quote
Krejzo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Ag_konin']Na dzień dzisiejszy mamy wpłaty od: Kocurek - 41,08zł AIMEZ_MOI - 20zł Krejzo - 380,10zł Krejzo - 20zł ania shirley - 120zł caryca26 - 10zł rudakacha - 50zł agniech_a - 10zł [B]Razem: 656,18zł[/B] Dziękujemy!!![/QUOTE] Przepraszam, wpłata stała poszła 25 zł. Sprawdzałem w historii konta. [QUOTE]krejzo jest taka prosba do Ciebie o wpisywanie imienia psa przy wplacie, bo wczoraj schronisko dzwonilo do mnie i pytali dla kogo ta wplata od krejzo? dzieki![/QUOTE] Rzeczywiście wpłata poszła bez Krawca w tytule. Następna będzie OK. Pozdrawiam Quote
Ag_konin Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Faktycznie, mój błąd, przepisywałam przepraszam. Już poprawiam Quote
martasekret Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Wiadomo coś ws hoteliku? Ile psiaków jeszcze przed Krawcem? Quote
Karolcia_ko5 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Pan Marek mi napisał, że do końca roku ma zajęte miejsca. . . . Spróbuje napisać do Jamora. Quote
Karolcia_ko5 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 E-mail z zapytaniem poszedł. Quote
Karolcia_ko5 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 U Jamora 8 psów w kolejce, nie ma miejsc. Co robimy? ? ? ? Quote
Kocurek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kurcze niedobrze,a moze sprobowac u p.Marka w Bogatynii..... Quote
Kocurek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Baronek tam byl u niego. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/127735-Baron-3-letni-piękny-pitbull-Żyje-bez-słońca-trawy-ludzi!-POMÓŻ?highlight=baron[/URL] Quote
Recommended Posts