Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też dorzucę coś ale nie mogę stałych deklaracji zrobić bo różnie u mnie z dochodami bywa a wydatki coraz większe, jak same wiecie

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bebcik']ja też dorzucę coś ale nie mogę stałych deklaracji zrobić bo różnie u mnie z dochodami bywa a wydatki coraz większe, jak same wiecie[/QUOTE]

Dziękujemy :):):)

Posted

No Pan Marek zaklepał dla niego miejsce......... nie może stać puste !
Więc dla mnie mamy malutko czasu......... ale nie wiem może winter7 powie co tam ustaliła jeszcze :)
Ja cały czas rozsyłam... jest późno więc znów może ludki jutro powchodzą......... Choć już tyle rozesłałam - a tu tylko parę osóbek weszło i niestety nie mogą pomóc finansowo...
Szukam dalej !

Posted

Własnie dostałąm mail'a:
[QUOTE]
Witam Pani Kasiu,
Właśnie otrzymałem informację, że w niedzielę Zwoli się miejsce dla Boryska.
Czy ten termin Pani odpowiada? Pozdrawiam. Marek.

[/QUOTE]

Jak wygląda sprawa z transportem?

Posted

cioteczki zajrzyjcie prosze, amstafka Stella ZNOWU szuka domu!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/145567-Bezdomna-wychudzona-sunia-amstafa.Ju%C5%BC-w-nowym-domu?p=16609292#post16609292[/url]

Posted

Dostałam wiadomość, ale z finansami ciężko :/
Śliczny jest :) Coś mi się wydaje, że potrzebuje dominującego właściciela z jasnymi zasadami i dużą ilością ruchu żeby pokonać te nawyki, ale skoro nie jest agresywny to i tak nie jest tak źle :)

Posted

Jak mówiłam nasz wolontariusz, który wozi psiaki wie już o trasie, ale odpowie dopiero czy da radę i w ogóle.. więc na razie to nie ma.. .
A jeśli on się zdecyduje, to potrzebne są pieniążki..
Nie mogę przedłużyć wydarzenia na facebook - dziś się kończy . . . i już go nie będzie tak ? ? ? Eh...................