Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lena2009']mogę m-cznie dorzucić 20,-zł ,wpłacać na konto podane na wątku ?[/QUOTE]

Tak, na to konto.
Ale jesteś CUDNA!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w podobnej sytuacji. Też szukałam hotelu ze szkoleniem dla "trudnego" asta. I udało się. "Mój" jedzie w najbliższych dniach. I jak zobaczyłam Boryska to empatia mi się włączyła :)
Możecie mi podać linka do wydarzenia na fb? Zaprosiłabym swoich znajomych :)

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']ojej 120 zł do przodu ! :) Dziękujemy!
Ja też mam dobre wieści we wtorek jedziemy zawieźć Boryska. ;) :D . Mam nadzieję, że mnie rodzice nie powieszą ;D[/QUOTE]

super, chłopie nie zmarnuj swojej wielkiej szansy.

Posted

[quote name='an-na']Jestem w podobnej sytuacji. Też szukałam hotelu ze szkoleniem dla "trudnego" asta. I udało się. "Mój" jedzie w najbliższych dniach. I jak zobaczyłam Boryska to empatia mi się włączyła :)
Możecie mi podać linka do wydarzenia na fb? Zaprosiłabym swoich znajomych :)[/QUOTE]

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=185626378147397[/url]

Jesteś niesamowita! Dziękujemy!!!!!!!

Posted

Super piesku! Ja póki co deklaruje 10zł miesięcznie bo mam już 50zł deklaracji na Kudłatego no i swoje 4 na stanie.Ale wspaniale ,że jedzie i będzie szkolony! Fajny z niego piecho , a te jego mięśnie poprostu Shwarzenerger!

Posted

Trzymam kciuki za wszystko . . .
Pieniążki na transport to około 220 zł + zapasowe (w razie co) 10 zł.
Pierwszy miesiąc w hotelu 400 zł . .
Więc kasa się rozpłynie w mgnieniu . . . .
Zbieramy deklaracje by było na kolejny miesiąc dla Boryska.........................

Pan Marek powiadomiony. Czekają na pieska.

Posted

[quote name='caryca26']Super piesku! Ja póki co deklaruje 10zł miesięcznie bo mam już 50zł deklaracji na Kudłatego no i swoje 4 na stanie.Ale wspaniale ,że jedzie i będzie szkolony! Fajny z niego piecho , a te jego mięśnie poprostu Shwarzenerger![/QUOTE]
Dzięki!!!:cunao:

Posted

[quote name='an-na']Poratuję chłopaka 100zł na stałe co miesiąc. Jedź już do tego hoteliku malutki :)[/QUOTE]

Kurczę, ale gest!!! Dziękujemy!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Byłam dziś w schronisku. Od tygodnia pracownicy poddają się ze sprzątaniem u niego - gryzie szczotke, mopa, rozszarpuje . .
Wzięłam go na spacer bo już też kolega ostatnio się też poddał . . . Wszystko cacy, prócz tego, że rozwala sobie uszy ciągle i pojawiły się wyłysienia na uszach i wkoło oczu jutro jedziemy o 11.00 do weta.... Bo się jeszcze okaże, że w hotelu będzie musiał być leczony :( co wiąże się z kosztami . .
Zobaczymy jutro co to . .

Z dobrych wieści są kolejne wpłaty - rozliczenie zaraz na pierwszej dziękujemy. . ;)!

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Mam nadzieję, że żadnej wpłaty nie pominęłam !

Na dzień dzisiejszy jest 895 zł - 400 zł (za hotel) i - 230 (na transport).

Zostaję 265 zł na kolejny miesiąc ;).[/QUOTE]

i nie ustawajcie w walce i prośbach ....wiem ,że póki co tylko wam pomagam radą ale inaczej na razie nie mogę

Posted

Karola jakoś razem damy radę. I o Krawca powalczymy tylko pokolei... Narazie cieszmy się z Boryska. Wszyscy tu na tym forum jesteście poprostu niesamowici... a ja już nie bardzo wierzyłam że ludzie są dobrzy...

Posted

Halo halo... jest tu kto ? ? ?

Wracam ze schroniska......
A więc byliśmy u weta - Borys najprawdopodobniej ma nużyce. Zostanie wylany środek. . Mam nadzieję, że to nie jest przeciwskazanie by jechał do hotelu........................ ;| . Bo chyba się załamie. .

Jeśli chodzi o zachowanie jego . . - eh. nie wiem mi to szkoda słów. . .
Sprzątnęłam dziś u niego (bo nikt praktycznie się już tego nie chcę podejmować gdyż jak wspomniałam gryzie mopa, szczotkę). . .
Ani razu nie złapał mi za mopa, ani razu nie dotknął szczotki . . Dostał komendę "zostań" na posłaniu i siedział . . . eh. . - kwestia podejścia......
Swoją drogą kochany pies..........

Wieści o Krawcu i niego na wątku - zaraz będą.

Posted

cioteczki, zapraszam serdecznie na drugą już odsłonę mojego bazarku kosmetycznego. :razz:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/205793-Zr%C3%B3b-dwa-dobre-uczynki-kup-kosmetyk-dla-siebie-i-pom%C3%B3%C5%BC!Kosmetyki-part-II!Do-16.04?p=16669654[/url]

Posted

Dzięki za wiadomość na pw.
Być może w przyszłym tygodniu uda mi się wpłacić niezbyt dużą sumę pieniędzy, ale zawsze coś.
Postaram się jak najszybciej wpłacić. :)

Posted

[quote name='Rahl']Dzięki za wiadomość na pw.
Być może w przyszłym tygodniu uda mi się wpłacić niezbyt dużą sumę pieniędzy, ale zawsze coś.
Postaram się jak najszybciej wpłacić. :)[/QUOTE]

Dzięki wielkie. .! ;)