winter7 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Lena2009']mogę m-cznie dorzucić 20,-zł ,wpłacać na konto podane na wątku ?[/QUOTE] Tak, na to konto. Ale jesteś CUDNA!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
an-na Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Poratuję chłopaka 100zł na stałe co miesiąc. Jedź już do tego hoteliku malutki :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 ojej 120 zł do przodu ! :) Dziękujemy! Ja też mam dobre wieści we wtorek jedziemy zawieźć Boryska. ;) :D . Mam nadzieję, że mnie rodzice nie powieszą ;D Quote
an-na Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jestem w podobnej sytuacji. Też szukałam hotelu ze szkoleniem dla "trudnego" asta. I udało się. "Mój" jedzie w najbliższych dniach. I jak zobaczyłam Boryska to empatia mi się włączyła :) Możecie mi podać linka do wydarzenia na fb? Zaprosiłabym swoich znajomych :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Proszę: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=185626378147397[/url] ;) Quote
aga_krzys Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']ojej 120 zł do przodu ! :) Dziękujemy! Ja też mam dobre wieści we wtorek jedziemy zawieźć Boryska. ;) :D . Mam nadzieję, że mnie rodzice nie powieszą ;D[/QUOTE] super, chłopie nie zmarnuj swojej wielkiej szansy. Quote
winter7 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='an-na']Jestem w podobnej sytuacji. Też szukałam hotelu ze szkoleniem dla "trudnego" asta. I udało się. "Mój" jedzie w najbliższych dniach. I jak zobaczyłam Boryska to empatia mi się włączyła :) Możecie mi podać linka do wydarzenia na fb? Zaprosiłabym swoich znajomych :)[/QUOTE] [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=185626378147397[/url] Jesteś niesamowita! Dziękujemy!!!!!!! Quote
caryca26 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Super piesku! Ja póki co deklaruje 10zł miesięcznie bo mam już 50zł deklaracji na Kudłatego no i swoje 4 na stanie.Ale wspaniale ,że jedzie i będzie szkolony! Fajny z niego piecho , a te jego mięśnie poprostu Shwarzenerger! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Trzymam kciuki za wszystko . . . Pieniążki na transport to około 220 zł + zapasowe (w razie co) 10 zł. Pierwszy miesiąc w hotelu 400 zł . . Więc kasa się rozpłynie w mgnieniu . . . . Zbieramy deklaracje by było na kolejny miesiąc dla Boryska......................... Pan Marek powiadomiony. Czekają na pieska. Quote
winter7 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='caryca26']Super piesku! Ja póki co deklaruje 10zł miesięcznie bo mam już 50zł deklaracji na Kudłatego no i swoje 4 na stanie.Ale wspaniale ,że jedzie i będzie szkolony! Fajny z niego piecho , a te jego mięśnie poprostu Shwarzenerger![/QUOTE] Dzięki!!!:cunao: Quote
winter7 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='an-na']Poratuję chłopaka 100zł na stałe co miesiąc. Jedź już do tego hoteliku malutki :)[/QUOTE] Kurczę, ale gest!!! Dziękujemy!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Byłam dziś w schronisku. Od tygodnia pracownicy poddają się ze sprzątaniem u niego - gryzie szczotke, mopa, rozszarpuje . . Wzięłam go na spacer bo już też kolega ostatnio się też poddał . . . Wszystko cacy, prócz tego, że rozwala sobie uszy ciągle i pojawiły się wyłysienia na uszach i wkoło oczu jutro jedziemy o 11.00 do weta.... Bo się jeszcze okaże, że w hotelu będzie musiał być leczony :( co wiąże się z kosztami . . Zobaczymy jutro co to . . Z dobrych wieści są kolejne wpłaty - rozliczenie zaraz na pierwszej dziękujemy. . ;)! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mam nadzieję, że żadnej wpłaty nie pominęłam ! Na dzień dzisiejszy jest 895 zł - 400 zł (za hotel) i - 230 (na transport). Zostaję 265 zł na kolejny miesiąc ;). Quote
Alicja Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Mam nadzieję, że żadnej wpłaty nie pominęłam ! Na dzień dzisiejszy jest 895 zł - 400 zł (za hotel) i - 230 (na transport). Zostaję 265 zł na kolejny miesiąc ;).[/QUOTE] i nie ustawajcie w walce i prośbach ....wiem ,że póki co tylko wam pomagam radą ale inaczej na razie nie mogę Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Nie ustajemy ! ;) Dzięki Alicja. . . Martwię się jednak o kolejną naszą bidę Krawca.................................. eh. Quote
caryca26 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Karola jakoś razem damy radę. I o Krawca powalczymy tylko pokolei... Narazie cieszmy się z Boryska. Wszyscy tu na tym forum jesteście poprostu niesamowici... a ja już nie bardzo wierzyłam że ludzie są dobrzy... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Halo halo... jest tu kto ? ? ? Wracam ze schroniska...... A więc byliśmy u weta - Borys najprawdopodobniej ma nużyce. Zostanie wylany środek. . Mam nadzieję, że to nie jest przeciwskazanie by jechał do hotelu........................ ;| . Bo chyba się załamie. . Jeśli chodzi o zachowanie jego . . - eh. nie wiem mi to szkoda słów. . . Sprzątnęłam dziś u niego (bo nikt praktycznie się już tego nie chcę podejmować gdyż jak wspomniałam gryzie mopa, szczotkę). . . Ani razu nie złapał mi za mopa, ani razu nie dotknął szczotki . . Dostał komendę "zostań" na posłaniu i siedział . . . eh. . - kwestia podejścia...... Swoją drogą kochany pies.......... Wieści o Krawcu i niego na wątku - zaraz będą. Quote
polciuaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cioteczki, zapraszam serdecznie na drugą już odsłonę mojego bazarku kosmetycznego. :razz: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205793-Zr%C3%B3b-dwa-dobre-uczynki-kup-kosmetyk-dla-siebie-i-pom%C3%B3%C5%BC!Kosmetyki-part-II!Do-16.04?p=16669654[/url] Quote
Rahl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dzięki za wiadomość na pw. Być może w przyszłym tygodniu uda mi się wpłacić niezbyt dużą sumę pieniędzy, ale zawsze coś. Postaram się jak najszybciej wpłacić. :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Rahl']Dzięki za wiadomość na pw. Być może w przyszłym tygodniu uda mi się wpłacić niezbyt dużą sumę pieniędzy, ale zawsze coś. Postaram się jak najszybciej wpłacić. :)[/QUOTE] Dzięki wielkie. .! ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Biedny Borys ....znów coś musiało wleźć na niego Quote
Recommended Posts