Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej ej laseczki czyli co wszystkie szczyle mają już dom?
Misio jedzie w sobotę gdzie?
A dafi vel czarnuszek zostaje:loveu:
No to jakąś imprezę trzeba zorganizowac :evil_lol:

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, trzy szczeniaki mają swoje domki stałe (Ostrołęka, Marki, 80 km od Warszawy-nie znam miejscowości). Został tylko Misio.

P.S. Nie wiem gdzie jedzie Misio, ale Tattoi zapewne wie :cool3: .

Posted

[quote name='Pragnienie-Milosci']Misio pojedzie do znajomego,mojej przyjaciółki. Także 2 psiaki zostają w "rodzinie" :))[/QUOTE]

A gdzie, a gdzie?? Jaka miejscowość i kiedy jedzie nasz chłopinka kochany ??:loveu:

Posted

[quote name='Pragnienie-Milosci']Z tego co wiem, to Łomianki ;)[/QUOTE]

Aaaa, to już wiem ;) . Tattoi też o tym samym panu z Łomianek wspominała. A to pewne, że ci państwo zabiorą Miśka w sobotę ?

Posted

Misio pojechał, ale zobaczymy czy pieski tych ludzi nie będą go gryzły , itp. Jutro się dowiemy ostatecznie co i jak. [B]Trzymajcie kciuki, laski !!! [/B]:multi:

Posted

[quote name='Nano']salo opróżnij skrzynkę pw bo nie moge ci nic wysłać xD[/QUOTE]

Już wyczyściłam skrzynkę wiadomości. Można pisać :) .

Posted

Czekamy na foty !!! :multi:

P.S. Dodzwoniłam się w końcu do Artura (tego, który zaadoptował Łatka) i powiedział, że Łatek ma się dobrze. Mam ich odwiedzić kiedy znów będę w Ostrołęce. Pewnie jakoś na dniach :evil_lol:.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja znam tylko sytuację Łatka u Artura, bo Artura znam i często się z nim widzę, gdy jestem w Ostrołęce. Łatek jest z nim ciągle w pracy. W ochronie. Ma tam bardzo duży wybieg, budę i miski. Biega sobie wolno. Nikogo obcego nie wpuści na ten obiekt :evil_lol: . Mam kilka fotek z telefonu. Potem podeślę, bo teraz jestem zajęta.
Pozdr.

• 11 months later...
Posted

[U][B]Witam, ja mam takie małe pytanie. Co z pieniędzmi które zostały na Twoim koncie? Czy zostały przekazane na innego psa w potrzebie? Jeśli tak to dla jakiego ?[/B][/U]

Posted

[quote name='Salo'][B]Wszystkie cztery pieski już mają swoje domki :):):) . Reszta pieniążków, które zostały na koncie zostaną przeznaczone na inne pieski w potrzebie.
[/B][SIZE=3] [COLOR=red][U][B][FONT=Trebuchet MS]WPŁATY NA MOIM KONCIE:[/FONT][/B][/U][/COLOR]

[/SIZE][B][COLOR=green]GRUDZIEŃ:[/COLOR][/B]
* 80 zł – Monika J.
* 50 zł – Katarzyna09
* 50 zł – Iwona Z.
* 30 zł – Agnieszka_K
* 10 zł – Emilian K.
* 10 zł – Marta K.
* 100 zł – Anna W.
* 20 zł – Szfranekm
* 50 zł – Elżbieta L.
* 40 zł – Iwona F.
* 150 zł – Jola Z.
* 30 zł – Yana
* 160 zł – Magdalena Ch.
* 50 zł – Anna K.
* 150 zł - Anna S.
[COLOR=black][B]RAZEM = 980 zł.[/B][/COLOR]

[B][COLOR=green]STYCZEŃ:[/COLOR][/B]
* 50 zł – Katarzyna09
* 20 zł – Awit
* 20 zł – Luzia
* 280 zł – Anita O.
* 10 zł – Madziai
* 100 zł – kundelkowi skarbonka
* 30 zł – Katarzyna M.
* 12 zł – Emilian K.
* 40 zł – Bjuta
* 50 zł – Norbert C.
* 10 zł – Szafranekm
* 30 zł - Katarzyna D
* 20 zł – Yana
* 10 zł – Marta K.
* 300 zł – Zdzisław D.
* 30 zł – Iwona M.
[B]RAZEM=1012[/B]

[B][COLOR=green]LUTY:[/COLOR][/B]
* 30 zł - zostało na koncie
[COLOR=black]* 150 zł - Anita O.[/COLOR]
* 20 zł - Katarzyna09
* 50 zł - Roman S.
* 20 zł - Yana
* 50 zł - Monika J.
* 300 zł - Zdzisław D.
* 38 zł - Pascal O.
* 10 zł - Szafranekm.
[B]RAZEM=668zł[/B]

[COLOR=green][B]MARZEC:[/B][/COLOR]
* 25 zł - Katarzyna09.

[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][U]INNA POMOC:[/U][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][COLOR=black]* Piękne smyczki, obroże, zabaweczki dla szczeniąt od Anitki i Jej męża z Niemiec ;[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=green][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 15 kilo karmy + psie przysmaki od p. Iwonki z Norwegii ;[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 14-kilowa paczka z książkami na bazarek od Zeppi;
* 2x karma 15 kg (razem 30kg) Dog Chow Purina Puppy od Zeppi.
[/COLOR][/FONT][/B] [/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=red][U][SIZE=3]WYDATKI:[/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Trebuchet MS]* 320 zł - hotelik za styczeń;[/FONT][/COLOR]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 270 zł - hotelik za luty;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 105 zł - weterynarz;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 200 zł - transport;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 10 zł - sedalin, 4 szt.;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 192 zł - szczepienia (48zł x4);[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 15 zł - 80 ogłoszeń na pieski w internecie;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 80 zł - na karmę (dostawa gratis);[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 102 zł - na karmę (dostawa gratis);[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 310 zł - za hotelik, za marzec;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 289 zł - odrobaczenie, szczepienie i lek dla Misia;[/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 84 zł - na karmę CANUN-20 kg (dostawa gratis);
* 138 zł - dwie karmy Canun po 20 kg (dostawa gratis);
* 140 zł - szczepienia przeciwko wściekliźnie 3x 30 zł i szczepienie Misia - 50zł;
* 45 zł - przeciwko kleszczom.

[U][B]NA INNE PIESKI:[/B][/U]
* 120 zł - karma Chappi 15 kg x2 dla Nordi, oraz dla rodziny, która ma dużo zwierzaczków (dostawa gratis);
* 50 zł - na leczenie Nordi [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-JUŻ-W-HOTELU!TRAGICZNA-SYTUACJA-FINANSOWA[/IMG][URL="http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-JUŻ-W-HOTELU!TRAGICZNA-SYTUACJA-FINANSOWA"]KLIK[/URL]
* 30 zł - na leczenie Sweety [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...MA-DT-szuka-DS-i-pieniążków-na-LECZENIE!"]KLIK[/URL]
[/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][U]SALDO KONTA NA DZIEŃ 21.03.2011 WYNOSI:[/U] [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=navy][U]185ZŁ[/U] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/COLOR][CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]
UWAGA !!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=3]
[/SIZE] [COLOR=red][COLOR=red][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=navy][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][COLOR=red]* ŁATEK (CZARNO-BIAŁY) ZAADOPTOWANY 1 LUTEGO! :multi: [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkgreen][SIZE=3][B][COLOR=red]
* JEDEN CZARNY MIX-ONEK JUŻ ZAADOPTOWANY 5 MARCA! ZOSTAŁY DWA PIESKI!!! :multi:
* DRUGI CZARNY MIX-ONEK ADOPTOWANY 14 MARCA!:multi:
* MISIO ADOPTOWANY 19 MARCA !:multi:
[/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Ponawiam pytanie.