Atomowka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ej ej laseczki czyli co wszystkie szczyle mają już dom? Misio jedzie w sobotę gdzie? A dafi vel czarnuszek zostaje:loveu: No to jakąś imprezę trzeba zorganizowac :evil_lol: Quote
Salo Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Tak, trzy szczeniaki mają swoje domki stałe (Ostrołęka, Marki, 80 km od Warszawy-nie znam miejscowości). Został tylko Misio. P.S. Nie wiem gdzie jedzie Misio, ale Tattoi zapewne wie :cool3: . Quote
Pragnienie-Milosci Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Misio pojedzie do znajomego,mojej przyjaciółki. Także 2 psiaki zostają w "rodzinie" :)) Quote
Atomowka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No to ja musowo proszę o fotki Misia jestem przeciekawa jak wyrosła niemotka Quote
Salo Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Misio pojedzie do znajomego,mojej przyjaciółki. Także 2 psiaki zostają w "rodzinie" :))[/QUOTE] A gdzie, a gdzie?? Jaka miejscowość i kiedy jedzie nasz chłopinka kochany ??:loveu: Quote
Salo Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Z tego co wiem, to Łomianki ;)[/QUOTE] Aaaa, to już wiem ;) . Tattoi też o tym samym panu z Łomianek wspominała. A to pewne, że ci państwo zabiorą Miśka w sobotę ? Quote
Pragnienie-Milosci Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Koleżanka mi napisała "mój znajomy jedzie w sobotę po Miśka" więc... ale nie zapeszajmy ;) Quote
Salo Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Misio pojechał, ale zobaczymy czy pieski tych ludzi nie będą go gryzły , itp. Jutro się dowiemy ostatecznie co i jak. [B]Trzymajcie kciuki, laski !!! [/B]:multi: Quote
Atomowka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No to ja trzymam bardzo ale to bardzo mocno kciuki Aby Misio nie wrócił już bo szkoda,żeby tak się tułał Quote
katarzyna09 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści. Quote
Nano Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 salo opróżnij skrzynkę pw bo nie moge ci nic wysłać xD Quote
Salo Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='Nano']salo opróżnij skrzynkę pw bo nie moge ci nic wysłać xD[/QUOTE] Już wyczyściłam skrzynkę wiadomości. Można pisać :) . Quote
Salo Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Czekamy na foty !!! :multi: P.S. Dodzwoniłam się w końcu do Artura (tego, który zaadoptował Łatka) i powiedział, że Łatek ma się dobrze. Mam ich odwiedzić kiedy znów będę w Ostrołęce. Pewnie jakoś na dniach :evil_lol:. Quote
Salo Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ja znam tylko sytuację Łatka u Artura, bo Artura znam i często się z nim widzę, gdy jestem w Ostrołęce. Łatek jest z nim ciągle w pracy. W ochronie. Ma tam bardzo duży wybieg, budę i miski. Biega sobie wolno. Nikogo obcego nie wpuści na ten obiekt :evil_lol: . Mam kilka fotek z telefonu. Potem podeślę, bo teraz jestem zajęta. Pozdr. Quote
Luzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [U][B]Witam, ja mam takie małe pytanie. Co z pieniędzmi które zostały na Twoim koncie? Czy zostały przekazane na innego psa w potrzebie? Jeśli tak to dla jakiego ?[/B][/U] Quote
Luzia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Salo'][B]Wszystkie cztery pieski już mają swoje domki :):):) . Reszta pieniążków, które zostały na koncie zostaną przeznaczone na inne pieski w potrzebie. [/B][SIZE=3] [COLOR=red][U][B][FONT=Trebuchet MS]WPŁATY NA MOIM KONCIE:[/FONT][/B][/U][/COLOR] [/SIZE][B][COLOR=green]GRUDZIEŃ:[/COLOR][/B] * 80 zł – Monika J. * 50 zł – Katarzyna09 * 50 zł – Iwona Z. * 30 zł – Agnieszka_K * 10 zł – Emilian K. * 10 zł – Marta K. * 100 zł – Anna W. * 20 zł – Szfranekm * 50 zł – Elżbieta L. * 40 zł – Iwona F. * 150 zł – Jola Z. * 30 zł – Yana * 160 zł – Magdalena Ch. * 50 zł – Anna K. * 150 zł - Anna S. [COLOR=black][B]RAZEM = 980 zł.[/B][/COLOR] [B][COLOR=green]STYCZEŃ:[/COLOR][/B] * 50 zł – Katarzyna09 * 20 zł – Awit * 20 zł – Luzia * 280 zł – Anita O. * 10 zł – Madziai * 100 zł – kundelkowi skarbonka * 30 zł – Katarzyna M. * 12 zł – Emilian K. * 40 zł – Bjuta * 50 zł – Norbert C. * 10 zł – Szafranekm * 30 zł - Katarzyna D * 20 zł – Yana * 10 zł – Marta K. * 300 zł – Zdzisław D. * 30 zł – Iwona M. [B]RAZEM=1012[/B] [B][COLOR=green]LUTY:[/COLOR][/B] * 30 zł - zostało na koncie [COLOR=black]* 150 zł - Anita O.[/COLOR] * 20 zł - Katarzyna09 * 50 zł - Roman S. * 20 zł - Yana * 50 zł - Monika J. * 300 zł - Zdzisław D. * 38 zł - Pascal O. * 10 zł - Szafranekm. [B]RAZEM=668zł[/B] [COLOR=green][B]MARZEC:[/B][/COLOR] * 25 zł - Katarzyna09. [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][U]INNA POMOC:[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][COLOR=black]* Piękne smyczki, obroże, zabaweczki dla szczeniąt od Anitki i Jej męża z Niemiec ;[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B] [COLOR=green][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 15 kilo karmy + psie przysmaki od p. Iwonki z Norwegii ;[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 14-kilowa paczka z książkami na bazarek od Zeppi; * 2x karma 15 kg (razem 30kg) Dog Chow Purina Puppy od Zeppi. [/COLOR][/FONT][/B] [/COLOR] [COLOR=red][B][COLOR=red][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=red][U][SIZE=3]WYDATKI:[/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=black][FONT=Trebuchet MS]* 320 zł - hotelik za styczeń;[/FONT][/COLOR] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 270 zł - hotelik za luty;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 105 zł - weterynarz;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 200 zł - transport;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 10 zł - sedalin, 4 szt.;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 192 zł - szczepienia (48zł x4);[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 15 zł - 80 ogłoszeń na pieski w internecie;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 80 zł - na karmę (dostawa gratis);[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 102 zł - na karmę (dostawa gratis);[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 310 zł - za hotelik, za marzec;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 289 zł - odrobaczenie, szczepienie i lek dla Misia;[/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=black]* 84 zł - na karmę CANUN-20 kg (dostawa gratis); * 138 zł - dwie karmy Canun po 20 kg (dostawa gratis); * 140 zł - szczepienia przeciwko wściekliźnie 3x 30 zł i szczepienie Misia - 50zł; * 45 zł - przeciwko kleszczom. [U][B]NA INNE PIESKI:[/B][/U] * 120 zł - karma Chappi 15 kg x2 dla Nordi, oraz dla rodziny, która ma dużo zwierzaczków (dostawa gratis); * 50 zł - na leczenie Nordi [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-JUŻ-W-HOTELU!TRAGICZNA-SYTUACJA-FINANSOWA[/IMG][URL="http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-JUŻ-W-HOTELU!TRAGICZNA-SYTUACJA-FINANSOWA"]KLIK[/URL] * 30 zł - na leczenie Sweety [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203964-Sweety...MA-DT-szuka-DS-i-pieniążków-na-LECZENIE!"]KLIK[/URL] [/COLOR][/FONT] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][U]SALDO KONTA NA DZIEŃ 21.03.2011 WYNOSI:[/U] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=navy][U]185ZŁ[/U] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [/COLOR][CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B] UWAGA !!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=red][COLOR=red][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=navy][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B][COLOR=red]* ŁATEK (CZARNO-BIAŁY) ZAADOPTOWANY 1 LUTEGO! :multi: [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkgreen][SIZE=3][B][COLOR=red] * JEDEN CZARNY MIX-ONEK JUŻ ZAADOPTOWANY 5 MARCA! ZOSTAŁY DWA PIESKI!!! :multi: * DRUGI CZARNY MIX-ONEK ADOPTOWANY 14 MARCA!:multi: * MISIO ADOPTOWANY 19 MARCA !:multi: [/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] Ponawiam pytanie. Quote
Recommended Posts