Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misio nadal czeka na domek tymczasowy/stały !!! Wystawiłam raz jeszcze aukcję na Allegro dla niego.

[url]http://allegro.pl/slodki-mlody-i-puchaty-misio-czeka-na-domek-i1508829066.html[/url]

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie będę kopiować całych postów. Linki do ogłoszeń są tu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203853-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82-na-sznaucery-do-31.III.do-godziny-20.00.-Zapraszamy!/page2[/url]
Mam nadzieję, że Czarnuszkowi się poszczęści. A misiek nie będzie długo czekał.

Posted

Szkoda, że ogłoszenia dla Czarnucha są już nieaktualne, bo dzisiaj przecież poszedł do nowego domu. A nie można by było zmienić tych ogłoszeń "Czarnuchowych" i wpisać, że dla Pimpy ??

Posted

Że poszukuje domu tymczasowego, albo stałego, że już od 3 lat chodzi samopas po wsi, że byłaby naprawdę super pieskiem, gdyby tylko ktoś ją zechciał wziąć. Że możemy tutaj jeszcze jej zrobić sterylkę, bo zostało ponad 200 zł na koncie jeszcze. Mieszka bidulka w szopie,chodzi żebrać aż na stację Orlen. Boi się ludzi, ale gdyby ktoś z nią popracował jakiś czas, na pewno by z niej był dobry i ułożony piesek. No bo przecież ona nie jest brzydka, no nie, to mix owczarka niemieckiego.

Posted

Czarnuszek ma domek,wspaniała wiadomość!Teraz kolej na Misia!,mocno trzymam kciuki!Salo,widziałaś ostatnio sunię,jak ona się miewa?Tak mi jej żal...Dobrze,ze chociaż nie ma już takich mrozów.Mam też nadzieję,ze ktoś ją cały czas dokarmia...,ze nie chodzi bidula głodna.

Posted

Dzwonił dzisiaj bardzo sensowny człowiek z Łomianek (bo wczoraj dzwonił bezsensowny), umówiłam się z nim na sobotę. Ma dwa przygarnięte psy (psa i suczkę, oba wyciachane), dom z dużym ogrodem.
Boi się tylko, żeby jego psy zaakceptowały Miśka. Sądzę, że może się udać, bo Misiek nie stawia sie dużym psom, a mniejszych nie bije. Trzymajcie kciuki.

Posted

Fajnie :-) . Oby się udało. Tattoi, to oddasz facetowi z połowę tej karmy Chappi, a resztę dasz dla Nordi. I karma się nie zmarnuje i kasa nie pójdzie na marne.

Posted

Nie kasujcie na razie ogłoszeń Czarnucha. Daje im parę dni na aklimatyzacje, nigdy nic nie wiadomo.A maluch musi dogadać się z 3 letnim dzieckiem. Dziewczyna uspokaja mnie, że nie ma zamiaru go oddawać, ale jeśli coś pójdzie nie tak, to będzie do tego zmuszona, więc jeszcze nie kasujcie. Przezorny zawsze ubezpieczony

Posted

Zostawcie- zawsze można przekierować na innego psa- ja mam pięknego Spajka Kamili- 1 rok- do 1,5- wielki, czarny, lśniący- z białymi znaczeniami, jak karelski wygląda, tylko 3 x większy. Cudo. Chodząca łagodność. Ale jak stoi przy bramie, to nie ma takiego, co by wszedł.

Posted

Mam takie pytanie, bo właśnie dzwoniła do mnie Pani w sprawie SZNAUCERA z tego ogłoszenia : [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/47096/Magnus-sznaucer-olbrzym-szuka-domu-do-kochania/[/url] i tam jest podany mój numer telefonu i moje imie w danych kontaktowych. A ja nic o tym nie wiem i nie bardzo rozumiem jak to się stało? Pani jest bardzo zainteresowana

Posted

A na faktycznie, jest Twój numer podany, ale możesz tej pani wytłumaczyć, że to pomyłka i przekieruj ją do tego drugiego numeru tel, tj. 602 437 482 (taki jest tam podany w tekście) :] .

P.S. Ja tego ogłoszenia nie robiłam i nie wiem kto je robił.

Posted

Tak zrobiłam, ale na początku obie zgłupiałyśmy, bo ja jej o Czarnuszku i Misiu opowiadam, a ona o jakiś białych końcówkach ogona i tym podobnych. I że się Magnus nazywa. I nie mam pojęcia też co to za numer, więc osoby prawdopodobnie nie znam.Dziwna sprawa :>
No ale nic, mam nadzieje, że się dogadają.

Posted

Niech ta pani zadzwoni na ten numer co jest tam podany. I na pewno się wtedy dogada z tą osobą, która się tym pieskiem zajmuje. Nie wiem skąd się tam wzięły Twoje dane, serio ;) .

Ja też dzisiaj akcję odwaliłam, bo popieprzyły mi się aukcje na Allegro i gadam do faceta przez telefon o czym innym, a on mi o czym innym. Ale wtopa :P .

Posted

Karma doszła Salo- dziękuję.
Takie numery z numerami to ciągle wychodzą. Pragnienie Miłości dzwoniła do mnie w sobotę, jak zabrała Czarnego i nawija mi, ,że ma miejsce dla tej beżowej suczki...Z przerażeniem przewinęłam w głowie cały hotel i żadna beżowa suczka mi się nie przypomniała :-)
Dwa dni temu dzwoni kobieta i pyta, czy to fundacja? Ja mówię, że nie, ale o co chodzi? A ona do mnie z mordą, że chcemy wykastrować młodego, zdrowego i z rodowodem rottweilera i dlaczego, jak tak można? Porozmawiałam sobie z panią, mając niezły ubaw i upewniając ją, że pies na pewno zostanie wykastrowany. Zsikać sie można czasem ze śmiechu:-)

Posted

[quote name='mala_czarna']A może to moja doszła!!! :evil_lol:
Salo, Ty też Canun sporta zamawiasz? ;)[/QUOTE]

Tak, zamawiałam ostatnio karmę Canun Sport za 69 zł 20 kilo 2x, bo jeszcze jeden wór dla Nordi był, ale teraz w weekend zamówiłam karmę Chappi 15 kilo za 60 zł, bo na promocji była, więc zamówiłam. Przez Allegro. :-)

Posted

Aha, skoro to taka norma to ok :) Dobrze, że chociaż w sprawie psów są takie pomyłki. Bo wolałabym nie znaleźć swojego numeru i danych na jakiś "nieciekawych" portalach :lol:
A tak, to jeszcze nic straconego, może uda się przekierować do odpowiedniej osoby ;)

Dzisiaj dostałam sms "Dafi zostaje.Ostateczna decyzja." - Dafi czyli nasz Czarnuszek.
Super! Ale jeszcze czekam, oby nic się nie zmieniło.
Kamila