Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskadaffik']A jakby psinkę koło Poznania dowieźć to będzie bliżej żeby dało się ją odebrać i do beataczl zabrać, Asia będzie jeździła od nas, Ostrowiec prawie po drodze, tylko nie wiem, kiedy na północ pojadą ale napewno niedługo....[/QUOTE]

Jestem bardzowdzięczna beataczl, ale niestety muszę szukać totalnie darmowego tymczasu... Wystarczy zajrzeć na moje wątki, żeby zrozumieć co się dzieje w Ostrowcu :(

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anetaaa']Trafiłam tu przez przypadek i nie mogę przestać o nich myśleć.
Czy te psiaki nie mają absolutnie żadnego schronienia? przez całe te straszne mrozy mieszkały na dworze?
Czy deklaracja o wsparciu finansowo-benzynowym jest aktualna? Bo jeśli jest, to wspólnymi siłami może uda mi się zabrać psiaki/ sunie do siebie a później będę się martwić co dalej...[/QUOTE]
A moze to jest najlepszy pomysł? O karmę poprosimy na forum, na sterylkę zapiszemy u Soemy?..........

Posted

[quote name='malagos']A moze to jest najlepszy pomysł? O karmę poprosimy na forum, na sterylkę zapiszemy u Soemy?..........[/QUOTE]

Ale jaki pomysł...? Bo się pogubiłam...

Posted

[quote name='iwop']Ale jaki pomysł...? Bo się pogubiłam...[/QUOTE]

Gliwice blizej i Anetaaa ma transport i chce zabrac 2 pieski tak?
a sterylke zglosic do soemy i na karme zbierac na forum... tak zrozumialam ...
Anetaaa pyta czy dekl. na transport jest aktualna...(?)

Posted

Teraz rozumiem...
Anetaa jesteś wielka! :)

Czy anetaa mogłaby ponownie napisac jaka jest jej propozycja?
Bardzo proszę nie wstawiac offów, bo niestety sie gubię...

Posted

Sytuacja jest beznadziejna, psiaki pod gołym niebem a jaka pogoda każdy widzi.Sama jestem zazwierzęcona do granic, ale mogłabym po nie przyjechać ( pod warunkiem wsparcia benzynowego;( ) i zapewnić im jakiś dach nad głową, nie wiem jeszcze jaki ale na pewno coś lepszego niż teraz.

Posted

[quote name='Anetaaa']Sytuacja jest beznadziejna, psiaki pod gołym niebem a jaka pogoda każdy widzi.Sama jestem zazwierzęcona do granic, ale mogłabym po nie przyjechać ( pod warunkiem wsparcia benzynowego;( ) i zapewnić im jakiś dach nad głową, nie wiem jeszcze jaki ale na pewno coś lepszego niż teraz.[/QUOTE]

anetaa, sprawa wyglada tak - one sa lekliwe więc musiałybysmy je złapać, co zwazywszy na to, że warują pod płotem nie bedzie trudne.... Jeżeli twoja propozycja byłaby pewna na 100 %, to wtedy poprosimy tę osobę, co przygarneła staruszka zeby wzięla je na posesje do czasu twojego przyjazdu.
Wtedy rowniez zmieniam tytuł - zbieramy na beznzynę itd.

Posted

Jeśli to jedyne wyjście to przyjadę na 100% .
Psiaki najprawdopodobniej na początek będą u mnie albo w innym BEZPIECZNYM miejscu i będziemy szukać im domu. Możemy przyjechać w poniedziałek popołudniu/wieczorem albo we wtorek rano.

Posted

[quote name='Anetaaa']Jeśli to jedyne wyjście to przyjadę na 100% .
Psiaki najprawdopodobniej na początek będą u mnie albo w innym BEZPIECZNYM miejscu i będziemy szukać im domu. Możemy przyjechać w poniedziałek popołudniu/wieczorem albo we wtorek rano.[/QUOTE]

Aneta, niestety tak szybko nie uda nam się tego załatwić... Jutro mamy transport zagłodzonej suczki. Trzeba złapać psy, a najpierw załatwić przetrzymanie ich na posesji... To potrwa parę dni...:(

Posted

A nie dałoby się załatwić jakiegoś kąta na kilka dni u człowieka u którego jest trzeci psiak? No i może skoro i tak musimy czekać to spróbujemy zorganizować fundusze na transport do dt? (którego ja się oczywiście podejmuję)

Posted

[quote name='Anetaaa']Powiedzcie mi jeszcze czy jest jakiś plan na sterylizacje suni?[/QUOTE]

w jakim sensie plan na sterylizację..? Nie za bardzo rozumiem :oops:

Posted

Gdzieś na wątku pojawił się temat sterylizacji. Sunia może być w ciąży albo bardzo szybko w nią zajść. Stąd moje pytanie, czy ktoś o tym myśli, coś planuje, ma jakąś wizję?

Posted

[quote name='Anetaaa']Gdzieś na wątku pojawił się temat sterylizacji. Sunia może być w ciąży albo bardzo szybko w nią zajść. Stąd moje pytanie, czy ktoś o tym myśli, coś planuje, ma jakąś wizję?[/QUOTE]

Na razie suczka nie jest w ciąży. Trzeba ją będzie wysteruylizowac gdy będzie w bezpiecznym miejscu. Nalezy zrobić zbiorke na dogo...albo poprosić Kundelkową Skarpetę.

Posted

[quote name='animalon']... ja dorzucam 20 zł .... a na jakie konto wpłacić? w poniedziałek poleci :happy1:[/QUOTE]

Na konto które poda anetaa

Dziękujemy animalon:loveu: