iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='kaskadaffik']A jakby psinkę koło Poznania dowieźć to będzie bliżej żeby dało się ją odebrać i do beataczl zabrać, Asia będzie jeździła od nas, Ostrowiec prawie po drodze, tylko nie wiem, kiedy na północ pojadą ale napewno niedługo....[/QUOTE] Jestem bardzowdzięczna beataczl, ale niestety muszę szukać totalnie darmowego tymczasu... Wystarczy zajrzeć na moje wątki, żeby zrozumieć co się dzieje w Ostrowcu :( Quote
malagos Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Anetaaa']Trafiłam tu przez przypadek i nie mogę przestać o nich myśleć. Czy te psiaki nie mają absolutnie żadnego schronienia? przez całe te straszne mrozy mieszkały na dworze? Czy deklaracja o wsparciu finansowo-benzynowym jest aktualna? Bo jeśli jest, to wspólnymi siłami może uda mi się zabrać psiaki/ sunie do siebie a później będę się martwić co dalej...[/QUOTE] A moze to jest najlepszy pomysł? O karmę poprosimy na forum, na sterylkę zapiszemy u Soemy?.......... Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='malagos']A moze to jest najlepszy pomysł? O karmę poprosimy na forum, na sterylkę zapiszemy u Soemy?..........[/QUOTE] Ale jaki pomysł...? Bo się pogubiłam... Quote
beataczl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='iwop']Ale jaki pomysł...? Bo się pogubiłam...[/QUOTE] Gliwice blizej i Anetaaa ma transport i chce zabrac 2 pieski tak? a sterylke zglosic do soemy i na karme zbierac na forum... tak zrozumialam ... Anetaaa pyta czy dekl. na transport jest aktualna...(?) Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Teraz rozumiem... Anetaa jesteś wielka! :) Czy anetaa mogłaby ponownie napisac jaka jest jej propozycja? Bardzo proszę nie wstawiac offów, bo niestety sie gubię... Quote
Anetaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Sytuacja jest beznadziejna, psiaki pod gołym niebem a jaka pogoda każdy widzi.Sama jestem zazwierzęcona do granic, ale mogłabym po nie przyjechać ( pod warunkiem wsparcia benzynowego;( ) i zapewnić im jakiś dach nad głową, nie wiem jeszcze jaki ale na pewno coś lepszego niż teraz. Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Anetaaa']Sytuacja jest beznadziejna, psiaki pod gołym niebem a jaka pogoda każdy widzi.Sama jestem zazwierzęcona do granic, ale mogłabym po nie przyjechać ( pod warunkiem wsparcia benzynowego;( ) i zapewnić im jakiś dach nad głową, nie wiem jeszcze jaki ale na pewno coś lepszego niż teraz.[/QUOTE] anetaa, sprawa wyglada tak - one sa lekliwe więc musiałybysmy je złapać, co zwazywszy na to, że warują pod płotem nie bedzie trudne.... Jeżeli twoja propozycja byłaby pewna na 100 %, to wtedy poprosimy tę osobę, co przygarneła staruszka zeby wzięla je na posesje do czasu twojego przyjazdu. Wtedy rowniez zmieniam tytuł - zbieramy na beznzynę itd. Quote
Anetaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jeśli to jedyne wyjście to przyjadę na 100% . Psiaki najprawdopodobniej na początek będą u mnie albo w innym BEZPIECZNYM miejscu i będziemy szukać im domu. Możemy przyjechać w poniedziałek popołudniu/wieczorem albo we wtorek rano. Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Anetaaa']Jeśli to jedyne wyjście to przyjadę na 100% . Psiaki najprawdopodobniej na początek będą u mnie albo w innym BEZPIECZNYM miejscu i będziemy szukać im domu. Możemy przyjechać w poniedziałek popołudniu/wieczorem albo we wtorek rano.[/QUOTE] Aneta, niestety tak szybko nie uda nam się tego załatwić... Jutro mamy transport zagłodzonej suczki. Trzeba złapać psy, a najpierw załatwić przetrzymanie ich na posesji... To potrwa parę dni...:( Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ciotki, ale jest jakaś nadzieja!! Mocno trzymam za Was kciuki! Quote
Anetaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A nie dałoby się załatwić jakiegoś kąta na kilka dni u człowieka u którego jest trzeci psiak? No i może skoro i tak musimy czekać to spróbujemy zorganizować fundusze na transport do dt? (którego ja się oczywiście podejmuję) Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Własnie o tym pisałam. Poprosze Jole, żeby porozmawiała i tam przetrzymamy psiaki do czasu przyjazdu.... Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [SIZE=5]Czy ktoś deklaruje pomoc w kosztach transportu?[/SIZE] Quote
Anetaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Powiedzcie mi jeszcze czy jest jakiś plan na sterylizacje suni? Quote
iwop Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Anetaaa']Powiedzcie mi jeszcze czy jest jakiś plan na sterylizacje suni?[/QUOTE] w jakim sensie plan na sterylizację..? Nie za bardzo rozumiem :oops: Quote
Anetaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Gdzieś na wątku pojawił się temat sterylizacji. Sunia może być w ciąży albo bardzo szybko w nią zajść. Stąd moje pytanie, czy ktoś o tym myśli, coś planuje, ma jakąś wizję? Quote
iwop Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Anetaaa']Gdzieś na wątku pojawił się temat sterylizacji. Sunia może być w ciąży albo bardzo szybko w nią zajść. Stąd moje pytanie, czy ktoś o tym myśli, coś planuje, ma jakąś wizję?[/QUOTE] Na razie suczka nie jest w ciąży. Trzeba ją będzie wysteruylizowac gdy będzie w bezpiecznym miejscu. Nalezy zrobić zbiorke na dogo...albo poprosić Kundelkową Skarpetę. Quote
_Aga_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='iwop'][SIZE=5]Czy ktoś deklaruje pomoc w kosztach transportu?[/SIZE][/QUOTE] Ja mogę wpłacić 10 zł jedynie :( Quote
iwop Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='_Aga_']Ja mogę wpłacić 10 zł jedynie :([/QUOTE] Dziękujemy z całego serca! :) Każda złotówka się liczy! Quote
animalon Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ... ja dorzucam 20 zł .... a na jakie konto wpłacić? w poniedziałek poleci :happy1: Quote
iwop Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='animalon']... ja dorzucam 20 zł .... a na jakie konto wpłacić? w poniedziałek poleci :happy1:[/QUOTE] Na konto które poda anetaa Dziękujemy animalon:loveu: Quote
agusiazet Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Czy gdzieś jest podsumowanie posiadanych finansów? Quote
animalon Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 no nie mogę znaleźć konta.... a nie lepiej je wrzucić na 1 stronę na górę ? KONTO DO WPŁAT NA PALIWO .... Quote
Anetaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Droga w obie strony to ok 550 km. Potrzebujemy zebrać ok 200 zł. Prześle konto na pw. Quote
Recommended Posts