Iljova Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kajuniu kochana trzymaj się serduszko wierzę że przyjdzie dzień kiedy pojawi się ten człowiek jeden jedyny który naprawdę będzie zdecydowany zabrać Cię na zawsze :-) Quote
LILUtosi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nie obrazajcie ludzi tylko dlatego że nie było po naszej myśli. Pani czekała na linka ze zdjęciami, nikt się nie odezwał to pewnie pojechała do chronu. Dziś miałam taką sytuację z Onką, wczoraj Pani dzwoniła że ją chce ale że daleko to powiedziałam że chwilkę to musi potrwać. Dziś pojechali do schronu i wzieli inną onkę. Grzecznie zadzwonili że już nieaktualne. Czasem tak jest że po smierci psa ludzie chcą jak naszybciej wypełnić tą pustkę. Może inne pieski w gorszej sytuacji skorzystały. ;-) Quote
ŚWIAT Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzeba mieć nadzieję że gdzieś jednak jest ktoś, kto ją pokocha. Quote
Isiak Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ŚWIAT napisał(a):Trzeba mieć nadzieję że gdzieś jednak jest ktoś, kto ją pokocha. Dokładnie! A tymczasem na koncie Kaji nowa wpłata: Romka 36 zł :) Quote
brzośka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dwa dni temu kochany, chory Brunuś odszedł za Tęczowy Most :( :-( :-( :-( :-( postanowiłam przeznaczyć wpłaty, które do tej pory co miesiąc przelewalam na jego leczenie, na Kajkę nie jest tego dużo, jedynie 10 zł miesięcznie :oops: proszę o przypomnienie danych do przelewu Quote
Iljova Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 przeczytałam Twój post Brzośka i znowu ryczałam... Nie powinnaś pisać że to mało dla każdego te 10 zł ma inną wartość i to wcale nie jest mało. Quote
Isiak Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Biedny Bruno :( Co za różne, paskudne choróbska są na tym świecie! Oczywiście dziękuję w imieniu Kaji za deklarację pomocy i zaraz wyślę konto. Przykro mi jednak, że w takich smutnych okolicznościach. Niestety, nie wszystkim udaje się pomóc :( Quote
plina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Witam serdecznie Kajunię! Czy można prosić o nowe zdjęcia panią opiekunkę? :cool3: Quote
brzośka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 zrobiłam przelew za wrzesień na przyszłe miesiące ustawiłam zlecenie stałe na 2 dzień danego miesiąca Quote
Isiak Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 brzośka napisał(a):zrobiłam przelew za wrzesień na przyszłe miesiące ustawiłam zlecenie stałe na 2 dzień danego miesiąca Dziękuję :) A tymczasem mamy wpłatę od atena21 - 20 zł. Quote
Iljova Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Dalej nic z tym domkiem :( Kurcze niech się pojawia natychmiast wspaniały domek dla Kajuni :) Quote
ŚWIAT Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kaji się już chyba skonczyło Allegro:( ? Czy ktoś kto umie robić mógłby pomóc? Quote
plina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Poproście Fochu, może się zgodzi...... Quote
otita Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jutro postaram się zrobić Kajuni allegro! Podajcie mi linka do jakiegoś fajnego tekstu w ogłoszeniach, bo moje jakieś starawe i nieaktualne, muszę wszystkie odnowić, bo odświeżam te stare! Quote
plina Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Potrzebuję wsparcia na pustym wątku, wątku Travela z biura podróży. To niesamowity psiak z niesamowitą historią. Wejdźcie, podnoście, bądźcie... Moim sposobem na życie zawsze były podróże. Pewnego dnia postanowiłem sam obrać sobie cel i cicho, bez zbędnych pożegnań, ruszyłem w nowe życie… Los sprawił, że trafiłem do schroniska. Pomóż mi udać się w kolejną podróż- do człowieka, z którym wspólnie zwiedzę świat!... Podpisano, Travel - http://www.dogomania.pl/threads/214146 Quote
otita Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Czy to millość?https://picasaweb.google.com/Ingolec/KAJA#5652296353347285442 :lol: Quote
ŚWIAT Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 I ja witam. Mam nadzieję że Budrysek pojedzie niedługo do Wrocławia, to przekażę te rzeczy na bazarek. Brzóska, to nadal aktualne, możesz zrobić bazarek? Quote
Recommended Posts