Lu_Gosiak Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 dziś wzięłam wydruk z konta OTOZU: 21.03 kora78 i Zofija - 20zl 21.03 Bjuta - 50zl 25.03 Beataczl - 10zl 25.03 Arim - 20zl :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:OGROMNIE DZIEKUJE!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Cudowny!! Kochane czy da sie zrobic,zebys Lu przejela pierwszy post? A moze jak wrocilam z wygnania to jakos go pozmieniac?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 zrobic sie da:) tylko po co? rozliczenie prowadze w drugim poscie - pierwszy jest fajnie opisamy...jakby ci sie chcialo wrzucic linki z ogloszen czy z niektorych fotek to byloby super - jesli nie to tez nic sie nie stanie:) Tofik jest fajowy - tylko dalej chudy:(..jutro po 10 dniach jeszcze jedna dawka na odrobaczenie i ponownie kupa do zbadania i zobaczymy Quote
beataczl Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Toficzek pieknie wyglada , jeszcze przytyje tak zebyscie nie odchudzaly ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 :loveu::loveu::evil_lol: czy KTos ma dojscia do jakiejs gazety??..warto by bylo Tofika oglosic nie kazdy ma net a poki co niestety z ogloszen zero odezwu - to taki fajny psiak, do zabawy, do ludzi, uwielbia wode Quote
dragonlady Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tofik wyglada jak model na tych zdjeciach :D Mam nadzieje ze wyniki z badania kupki beda dobre. Quote
kora78 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 do gazety wyborzej maila mozna wyslac i jest cien szansy, ze sie pojawi mozna tez smsa za 2zl, ale wtedy jest bez fotki. z maila jest z fotka za metro sie placi okolo 50zl, zaleznie od miasta, a srodku tygodnia. w piatki o wiele wiecej, bo to wydanie wekendowe. dziennik zachodni ponad 100zl tylko tyle wiem Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 do Dziennika moge dac - ale na sobote to koszt ok 40-45zl...kurde Tofik ma ponad 380zl dlugu i niezaplacone od 24.03...z drugiej strony lepiej wyslac niech ma szanse co myslicie??? Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dragonlady napisał(a):Tofik wyglada jak model na tych zdjeciach :D Mam nadzieje ze wyniki z badania kupki beda dobre. noo jutro ma mie badana wczoraj mial ponowne odrobaczenie po 10 dniach model:):) i Nikt takiego modela pieknego nie chce Quote
dragonlady Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Moze rzeczywiscie gdyby ogloszonko bylo w gazecie to by go ktos wypatrzyl kto nie ma dostepu do sieci... to zawsze by zwiekszylo jego szanse... ja przeleje troche funduszy :) a rozdysponowanie pozostawie Tobie bo Ty wiesz najlepiej gdzie, co i jak. :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 to wysle Go do Dziennika Zachodniego ale bedzie w takim razie na tydzien w sobote - bo na ta juz za póżno - trzeba wyslac w poniedzialek najpozniej do 12 dragonlady:loveu::loveu::loveu: dziekuje Ci bardzo za pomoc!!! Quote
dragonlady Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Przelew zrobiony :) Wyslalam Paypalem podobna kwote co ostatnio... chociaz tak moge pomoc :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dragonlady napisał(a):Przelew zrobiony :) Wyslalam Paypalem podobna kwote co ostatnio... chociaz tak moge pomoc :) OGROMNA to pomoc!! DZIEKUJE:sweetCyb::calus: Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 przyszlo 133zl od dragonlady na paypal -:iloveyou::sweetCyb::sweetCyb: DZIEKUJEMY!!!!! Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 co do dziennika zachodniego- tego na woj slaskie? ja raz tam psa oglaszalam. wiem,ze teraz wydanie wekendowe- bo to jest lepsze, ludzie w wekendy biora gazety i maja czas,zeby je poczytac w 2 dni= kosztuje okolo 100znakow za 130zl jak ja bralam pol roku temu, bylo p o100zl i telefony mialam o psa- na lancuch..... ze wsi ludzie dzwonili, tacy... gospodarze, zeby ladnie powiedziec. nie wiedzieli,co to umowa adopcyjna, itp. jeden tylko chcial psa do kawalerki- oglaszalam mixa sznaucera olbrzyma... to tylko moje osobiste wiadomosci i odczucia na temat tej gazety. ja te zzawsze sadze, ze lepie inwestowac w ogloszenia, niz w hotel. ale slabo sobie radzicie ze zbieraniem kasy, bo dlug wciaz rosnie, a powolutku tylko topnieje. wiec chyba Was nie stac, na platne ogloszenia :( wezcie moze do tej gazety wyborczej? albo walczcie na cafe animal,zeby za darmo w Metro wyladowal. dlaczrgo bazarkow nie robicie, na pokrycie dlugu? Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kora78 napisał(a):co do dziennika zachodniego- tego na woj slaskie? ja raz tam psa oglaszalam. wiem,ze teraz wydanie wekendowe- bo to jest lepsze, ludzie w wekendy biora gazety i maja czas,zeby je poczytac w 2 dni= kosztuje okolo 100znakow za 130zl jak ja bralam pol roku temu, bylo p o100zl i telefony mialam o psa- na lancuch..... ze wsi ludzie dzwonili, tacy... gospodarze, zeby ladnie powiedziec. nie wiedzieli,co to umowa adopcyjna, itp. jeden tylko chcial psa do kawalerki- oglaszalam mixa sznaucera olbrzyma... to tylko moje osobiste wiadomosci i odczucia na temat tej gazety. ja te zzawsze sadze, ze lepie inwestowac w ogloszenia, niz w hotel. ale slabo sobie radzicie ze zbieraniem kasy, bo dlug wciaz rosnie, a powolutku tylko topnieje. wiec chyba Was nie stac, na platne ogloszenia :( wezcie moze do tej gazety wyborczej? albo walczcie na cafe animal,zeby za darmo w Metro wyladowal. dlaczrgo bazarkow nie robicie, na pokrycie dlugu? noo wiem, ja juz sporo psow oglaszam w Dzienniku - odzew sredni - ale to nigdy nie wiadomo jka bedzie raz sprobujemy i zobaczymy co do bazarkow - nie robie ich bo juz nie mma co sprzedawac - po prostu.... Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a poprosic kogos o dary? patrzycie w dziale- podaruje? Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='kora78']a poprosic kogos o dary? patrzycie w dziale- podaruje? nawet niewiem ze cos takiego jest:roll: zrobie dzis allegro Toficzkowi kora Ty pisalas cos o ogloszeniach - porobisz Mu? EDIT: nowe allegro Tofika http://allegro.pl/show_item.php?item=1548285094 Quote
kora78 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 porobie, porobie, ale nie dzis. w ciagu ilku dni dzis oglosilam zaleglego jednego psiaka Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no nie pali sie:):) Tofik ma jeszcze wazne z bazarku - ale wiadomo im wiecej tym lepiej ja na dniach zrobie cafeanimal, gumetree, alegratke i szerloka Quote
beataczl Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 allegro b.ladne ... czekamy na odzew ! :) Tofik w gore! Quote
Recommended Posts