Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bruno mimo starszego wieku chce rządzic i już:/poczuł się na tyle dobrze, ze stwierdził - teraz Ja tu pokoaże na co mnie stac...też się boje, żeby to się źle nie skonczyło:(nie ma wolnych boksów, żeby mógł w nim siedziec sam...

Posted

i to pilnie Berkano, bo Niuni wakacje sie zblizaja, zatem od sierpnia Bruno MUSI cos miec. Moze ktos ma jakis pomysl? Chociaiz DT narazie na wakacje???????
Rozsylajmy pilnie poszukiwania wolontariuszy w okolicach Lublina lub DT DS HOTELikow...

Posted

[quote name='Cleo2008']i to pilnie Berkano, bo Niuni wakacje sie zblizaja, zatem od sierpnia Bruno MUSI cos miec. Moze ktos ma jakis pomysl? Chociaiz DT narazie na wakacje???????
Rozsylajmy pilnie poszukiwania wolontariuszy w okolicach Lublina lub DT DS HOTELikow...[/QUOTE]
Płatny to na pewno znajdziemy, tylko deklaracji musiałoby być ok 1000 zł (Vetoryl + opłata za hotelik)

Posted

Melduję posłusznie że wpłynęło do mnie przez Paypal 114,40 zł od Cleo2008 za Bruna. Już przelałam na ZofiaG :):)

Na FB napisałyśmy że szukamy DT na wakacje, ale pytanie cz jeśli nawet znajdziemy to czy schronisko wyda Bruna a potem przyjmie z powrotem?
Coś mi się kojarzy że Niunia kiedyś pisałam że to nie wchodzi w rachubę.
Pytam bo na FB Daria CZ. napisała mi wiadomość że mogłaby go wziąć na okres wakacji. Jak obejrzałam profil to jest z Hamburga:(

Posted

[quote name='Mysza2']Płatny to na pewno znajdziemy, tylko deklaracji musiałoby być ok 1000 zł (Vetoryl + opłata za hotelik)[/QUOTE]
to jest naprawde straszny problem :(

Posted

[quote name='Iljova']Brunuś, niech stanie się cud abyś mógł trafić do wspaniałych ludzi, aby była kasa na Twoje leki:-)[/QUOTE]
Tak drogie moje Bruno jeśli ma gdzies trafic to już na stałe. Schronisko nie pozwala na takie rozwiązania jak wzięcie na okres 2 miesięcy i potem powrót..swoją drogą nie dziwie się, bo tu chodzi o dobro psa i powrót do schronu byłby traumatycznym przeżyciem...w środę z rANA Będę u Brunka:)

Posted

[quote name='niunia448']Tak drogie moje Bruno jeśli ma gdzies trafic to już na stałe. Schronisko nie pozwala na takie rozwiązania jak wzięcie na okres 2 miesięcy i potem powrót..swoją drogą nie dziwie się, bo tu chodzi o dobro psa i powrót do schronu byłby traumatycznym przeżyciem...w środę z rANA Będę u Brunka:)[/QUOTE]
No tak, ale co z wakacjami??????????? :(

Posted

najmocniej Was przepraszam, ale nieoczekiwanie TZ zmienia pracę, w której przez jakiś czas będzie zarabiał dużo mniej niż w obecnej i od lipca nie będą mogła płacić deklaracji :-(
Bardzo Was przepraszam i mam nadzieję, że to zrozumiecie.
Na początku czerwca ostatnia zadeklarowana....

Jednak jak najbardziej aktualne będą fanty na bazarek dla Bruncia- przecież tak Was nie zostawię ;-)

Posted

Przykro Berkano :(

A ja zaproszę na nowy bazarek dla Bruna z fantami od Cleo2008
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208460-Nowy-bazarek-dla-Bruna-do-03.06.2011-godz-23-00?p=16953970#post16953970[/url]

Posted

witaj Bruneczku kochany..strsznie przepraszam,ze zagladam tak rzadko ale nie moge inaczej ........podtrzymuje moja deklaracje gdybysmy znalazly DT....100 zl...........ciotki co to bedzie???;(

Posted

[quote name='Iljova']Jak się cieszę, że choć na chwilę wpadłaś jakoś brakowało mi Ciebie :-)[/QUOTE]
strasznie mi to ciazy na sumieniu,ze nie moge czesciej bywac u psiakow,ale nie daje juz rady fizycznie wszystko ogarnac i brakuje mi czasu bardzooooooooooooooooooooooooo:(
buziaki cioteczko:)

Posted

Tak bywa cóż zrobić musisz to przetrwać, pamiętaj że ja nie zapomnę o Tobie i mam nadzieję że wszysto ok i tutaj w Polsce tez. Też Ci ślę buziaczki :-)