Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazało się, że to pies nie sunia. Byłam u niego dwa dni temu, nie szczeka już tak bardzo, ale jeszcze dużo. Dostał maszkiety (psie) na prezent świąteczny. Jest strasznie kochany i tęskny za człowiekiem. Taki totalny pieszczoch :)

• 3 weeks later...
Posted

Szarotka napisał(a):
To chyba jest watek Halnego ?? siedzi w dt. jest troche chudy, ale poza tym ok.:):)

Ale wcześniej pisane było że DT tylko na 2 tygodnie, dlatego pytam:)

Posted

Ja też mam czasami problem ze zmianą tytułu:roll:
Dogo nas nie lubi:cool3:

A warto zmienić, bo nasz śliczny Halny szykuje się do domku powoli;)

Zamieszka sobie na Pomorzu i będzie miał kumpla do zabawy- wykastrowanego :)
Jego pani opisała mi go tak: "wiem, że trudno to sobie wyobrazić, ale to mix jamnika z owczarkiem":crazyeye::cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Halny w sobotę zostanie pozbawiony klejnotów. Narazie może do woli ganiać się z białą koleżanką.
nowi państwo cierpliwie czekają na niego(domek został sprawdzony)

Posted

dzis o 9-tej rano Halny pojechał do nowego domku.
Nowi państwo bardzo już się niecierpliwili:razz:,ale pani jest pielęgniarką , więc dopilnuje gojenia. Halny (pozostanie Halnym) dobrze dogaduje się z psim kolegą.

dziękujemy serdeczne za pomoc łańcuszkowi wielu dobrych ludzi: Oliloli, Oli i Patrykowi, Beacie, gudzikowi,cromikom,Romie,Asi i Arkowi:loveu:

Powodzenia psiaku, bądź grzeczny i kochaj nowych państwa tak jak oni już pokochali Ciebie.

wiem, że to zdjęcie nie jest adekwatne do treści postu, ale..nie mogłam się powstrzymać:diabloti:

Mam obiecane zdjęcia z nowego domku , jak tylko dostanę to tu wstawię.

Posted

Strasznie się cieszę, że Halny znalazł Nowy Domek :) Ze swojej strony bardzo chciałam podziękować Fundacji Bono i Tobie Akrim za pomoc :) Nie pozostaje nam chyba nic innego jak czekać na zdjęcia z nowego domu :) Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :)

• 3 weeks later...
Posted

Śliczny Halny/Fado :) Miałam akrim do Ciebie pisać co tam u niego słychać, a tu wchodzę i widzę :)

No i jeszcze raz dziękuje, za wszystko co dla Halnego zrobiliście !!! :)

• 1 year later...
Posted

Halny jest bardzo szczęśliwy w swoim domku a domownicy są w nim zakochani:
Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

a ja zapraszam na głosowanie - w styczniu 2013 f.Bono w koalicji ze schroniskiem w Szczecinku startuje jako kandydat dogomanii w konkursie na krakvecie.
Białasy z fundacji oraz wszystkie psiaki i kociaki ze Szczecinka proszą o głosy :modla:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...FUNDACJĄ-BONO