OlaLola Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Okazało się, że to pies nie sunia. Byłam u niego dwa dni temu, nie szczeka już tak bardzo, ale jeszcze dużo. Dostał maszkiety (psie) na prezent świąteczny. Jest strasznie kochany i tęskny za człowiekiem. Taki totalny pieszczoch :) Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To chyba jest watek Halnego ?? siedzi w dt. jest troche chudy, ale poza tym ok.:):) Quote
Mysza2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Szarotka napisał(a):To chyba jest watek Halnego ?? siedzi w dt. jest troche chudy, ale poza tym ok.:):) Ale wcześniej pisane było że DT tylko na 2 tygodnie, dlatego pytam:) Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Byl tam przez jakis czas, a potem ciotki go przewiozly do hotelu chyba w Zielonej Gorze. Quote
OlaLola Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 do Dt, nie do hotelu z tego co mi wiadomo, Halny nie mógł już dłużej zostać w DT w TG więc musiał się przeprowadzić :) Quote
Szarotka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Moze masz racje, w kazdym razie wszystko jest ok. Quote
mc_mother Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Halny jest w Hotelu w Zielonej Górze. na razie chudziutki, ale będzie dobrze- jest w dobrych rękach:) Quote
OlaLola Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 nie zawsze się da, w tym przypadku nie mogę mimo, że robię zaawansowaną edycję, ale napisze do moda :) Quote
Szarotka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ok. bo tytul totalnie nie adykwatny ;);) Quote
mc_mother Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ja też mam czasami problem ze zmianą tytułu:roll: Dogo nas nie lubi:cool3: A warto zmienić, bo nasz śliczny Halny szykuje się do domku powoli;) Zamieszka sobie na Pomorzu i będzie miał kumpla do zabawy- wykastrowanego :) Jego pani opisała mi go tak: "wiem, że trudno to sobie wyobrazić, ale to mix jamnika z owczarkiem":crazyeye::cool3: Quote
Szarotka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Hm a wielkosc jamnika czy owczarka ??? Quote
akrim Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Halny w sobotę zostanie pozbawiony klejnotów. Narazie może do woli ganiać się z białą koleżanką. nowi państwo cierpliwie czekają na niego(domek został sprawdzony) Quote
Szarotka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Natepna biala, bida: http://www.dogomania.pl/threads/201550-Podhalanka Quote
akrim Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dzis o 9-tej rano Halny pojechał do nowego domku. Nowi państwo bardzo już się niecierpliwili:razz:,ale pani jest pielęgniarką , więc dopilnuje gojenia. Halny (pozostanie Halnym) dobrze dogaduje się z psim kolegą. dziękujemy serdeczne za pomoc łańcuszkowi wielu dobrych ludzi: Oliloli, Oli i Patrykowi, Beacie, gudzikowi,cromikom,Romie,Asi i Arkowi:loveu: Powodzenia psiaku, bądź grzeczny i kochaj nowych państwa tak jak oni już pokochali Ciebie. wiem, że to zdjęcie nie jest adekwatne do treści postu, ale..nie mogłam się powstrzymać:diabloti: Mam obiecane zdjęcia z nowego domku , jak tylko dostanę to tu wstawię. Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dobrze, ze Halny nie widzi tego zdjecia co wstawilas :):) Quote
Mysza2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jak ja lubię takie zakończenia:) Bardzo się cieszę:):) Quote
OlaLola Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Strasznie się cieszę, że Halny znalazł Nowy Domek :) Ze swojej strony bardzo chciałam podziękować Fundacji Bono i Tobie Akrim za pomoc :) Nie pozostaje nam chyba nic innego jak czekać na zdjęcia z nowego domu :) Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję :) Quote
akrim Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Halny został przemianowany na Fado i pozdrawia wszystkich swoich dotychczasowych opiekunów: Quote
Szarotka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No i sie pieknie usmiecha gryzac imitacje kosci :):) Quote
OlaLola Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Śliczny Halny/Fado :) Miałam akrim do Ciebie pisać co tam u niego słychać, a tu wchodzę i widzę :) No i jeszcze raz dziękuje, za wszystko co dla Halnego zrobiliście !!! :) Quote
akrim Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Halny jest bardzo szczęśliwy w swoim domku a domownicy są w nim zakochani: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> a ja zapraszam na głosowanie - w styczniu 2013 f.Bono w koalicji ze schroniskiem w Szczecinku startuje jako kandydat dogomanii w konkursie na krakvecie. Białasy z fundacji oraz wszystkie psiaki i kociaki ze Szczecinka proszą o głosy :modla: http://www.dogomania.pl/forum/thread...FUNDACJĄ-BONO Quote
Recommended Posts