Yuveza Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja zawsze na gwiadke coś kupuję D :) w tym roku jakies zabawki, smaki i obrózke świąteczną, wczesniej jeszcze kupuje szelki, a Ty co dla Ruby kupiłas? Quote
Misia&Ruby Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='westie_justa']Ja zawsze na gwiadke coś kupuję D :) w tym roku jakies zabawki, smaki i obrózke świąteczną, wczesniej jeszcze kupuje szelki, a Ty co dla Ruby kupiłas?[/QUOTE] Zamówiłam dla Ruby ortalionowy kubraczek na zimę. Bo walczyć z śnieżnymi kulami na sierści po każdym spacerze to masakra :lol: Szeleczki to też miał być świąteczny prezent,ale nie mogłam się powstrzymać, żeby kupić je wcześniej :D Bliżej świąt zamówię jeszcze kilka paczek psich ciasteczek. Będę musiała jeszcze kupić zestaw kolb dla Gacka i ciasteczka dla Tośki :) Quote
Lucky. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ja dziewczynkom zamówię chyba po świętach prezenty. u mnie słąbo z kasą, chyba, że rodziców naciągnę :P Quote
Molowe Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 o a jakie szelki zamówiłaś ??? :D Moja tez dostanie szelki ,smaki i może jakąś zabawkę :) Quote
Lucky. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Molowe']o a jakie szelki zamówiłaś ??? :D Moja tez dostanie szelki ,smaki i może jakąś zabawkę :)[/QUOTE] chyba o taksówki chodzi :) Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja bym zbankrutowala jakbym miala calej trojce cos kupic :D Quote
Molowe Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 aa spoko nie załapałam ze chodzi o taksówki sorry :D Quote
Misia&Ruby Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Tak, tak, chodziło mi o Taksóweczki :) Quote
Daga&Maks Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 u mnie jak zwykle skończy się na smakołykach, bo nic innego do kupienia dla psa nie mam. Zabawek ma całe mnóstwo, dwie obroże mu starczą, na śnieżne kule na łapach też mam swój sposób Quote
Pusiakowa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witam, witam :) Nadrabiamy zaległości i obiecujemy poprawę :D Quote
Misia&Ruby Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='dagaa111']u mnie jak zwykle skończy się na smakołykach, bo nic innego do kupienia dla psa nie mam. Zabawek ma całe mnóstwo, dwie obroże mu starczą, na śnieżne kule na łapach też mam swój sposób[/QUOTE] Ciepła woda? :cool3: [quote name='Pusiakowa']Witam, witam :) Nadrabiamy zaległości i obiecujemy poprawę :D[/QUOTE] Hej! :multi: Quote
Daga&Maks Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Ciepła woda? :cool3: [/QUOTE] woda jak już się kule zrobią, ale zawsze wolę zapobiegać do smaruję psu nieco sierść zwykłą oliwką dla dzieci i śnieg nie chwyta Quote
cockermaister Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja moim w tym roku pod choinkę kupię wołowinkę i jakieś inne mięsko i im ugotuje i to będzie dla nich najlepszy prezent. Najedzą się do woli ( może w końcu bo one ostatnio non stop by jadły i cały czas są głodne:roll: ). A teraz zamówiłam 10 puszek animondy (800g), 2 paczki TOTWa i smaki no to my takie prezenty mamy :lol::razz: Quote
vaness Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 witamy :) piękna jest spanielka :) co do prezentów to też mój miał dostać nowe szelki na święta , ale kupiłam przed :D również nie mogłam się powstrzymać :D pozdrowionka od Toffika Quote
vaness Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 a jak tam Gacuś ?:loveu: śliczny jest :eviltong: Quote
Misia&Ruby Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='vaness']a jak tam Gacuś ?:loveu: śliczny jest :eviltong:[/QUOTE] A Gacuś jak to myszka przesypia 3/4 dnia :D A jak nie śpi, to biega w kołowrotku (akurat zawsze musi zacząć o tej godzinie, kiedy ja kładę się do łóżka :lol: ) lub je :D Quote
Karro Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A ja jakoś zwierzakom świątecznych prezentów nie kupuje ;) Quote
cockermaister Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Kiedy nowe fotki ??? zapraszam do nas na nowe zdjęcia Quote
meow Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 moja sunia dostanie na święta nową obrożę i szczotke. skromnie bo niedawno dostała 15kg żarełka. pozdrawiam :) Quote
Talucha Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Lasti w tym roku chyba dostanie tylko gryzaczki :) A obróżkę albo szelki kupię mu później. Daj jakieś fotki :D Quote
Misia&Ruby Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='cockermaister']Kiedy nowe fotki ??? zapraszam do nas na nowe zdjęcia[/QUOTE] Fotek ni ma, bo pogody na fotki ni ma :lol: [quote name='meow']moja sunia dostanie na święta nową obrożę i szczotke. skromnie bo niedawno dostała 15kg żarełka. pozdrawiam :)[/QUOTE] Witam w naszej galerii! :) Myślę, że moja bardziej ucieszyłaby się z żarełka niż z kubraczka i szelek, hehe :D Ale i to jest przydatne :) [quote name='Talucha']Lasti w tym roku chyba dostanie tylko gryzaczki :) A obróżkę albo szelki kupię mu później. Daj jakieś fotki :D[/QUOTE] Nie mam fotek :shake: Quote
taxelina Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak nie masz fotek to trzeba zrobic :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='deer_1987']Jak nie masz fotek to trzeba zrobic :diabloti:[/QUOTE] no właśnie czekam.:p Quote
Talucha Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Właśnie zauważyłam, że macie chyba nowy banerek? :lol: Bardzo fajny :) też czekam na fotki! Quote
Recommended Posts