Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']Ja zawsze na gwiadke coś kupuję D :) w tym roku jakies zabawki, smaki i obrózke świąteczną, wczesniej jeszcze kupuje szelki, a Ty co dla Ruby kupiłas?[/QUOTE]

Zamówiłam dla Ruby ortalionowy kubraczek na zimę. Bo walczyć z śnieżnymi kulami na sierści po każdym spacerze to masakra :lol: Szeleczki to też miał być świąteczny prezent,ale nie mogłam się powstrzymać, żeby kupić je wcześniej :D Bliżej świąt zamówię jeszcze kilka paczek psich ciasteczek.
Będę musiała jeszcze kupić zestaw kolb dla Gacka i ciasteczka dla Tośki :)

Posted

u mnie jak zwykle skończy się na smakołykach, bo nic innego do kupienia dla psa nie mam. Zabawek ma całe mnóstwo, dwie obroże mu starczą, na śnieżne kule na łapach też mam swój sposób

Posted

[quote name='dagaa111']u mnie jak zwykle skończy się na smakołykach, bo nic innego do kupienia dla psa nie mam. Zabawek ma całe mnóstwo, dwie obroże mu starczą, na śnieżne kule na łapach też mam swój sposób[/QUOTE]

Ciepła woda? :cool3:

[quote name='Pusiakowa']Witam, witam :)
Nadrabiamy zaległości i obiecujemy poprawę :D[/QUOTE]

Hej! :multi:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Ciepła woda? :cool3:
[/QUOTE]

woda jak już się kule zrobią, ale zawsze wolę zapobiegać do smaruję psu nieco sierść zwykłą oliwką dla dzieci i śnieg nie chwyta

Posted

Ja moim w tym roku pod choinkę kupię wołowinkę i jakieś inne mięsko i im ugotuje i to będzie dla nich najlepszy prezent. Najedzą się do woli ( może w końcu bo one ostatnio non stop by jadły i cały czas są głodne:roll: ). A teraz zamówiłam 10 puszek animondy (800g), 2 paczki TOTWa i smaki no to my takie prezenty mamy :lol::razz:

Posted

witamy :) piękna jest spanielka :) co do prezentów to też mój miał dostać nowe szelki na święta , ale kupiłam przed :D również nie mogłam się powstrzymać :D
pozdrowionka od Toffika

Posted

[quote name='vaness']a jak tam Gacuś ?:loveu: śliczny jest :eviltong:[/QUOTE]
A Gacuś jak to myszka przesypia 3/4 dnia :D A jak nie śpi, to biega w kołowrotku (akurat zawsze musi zacząć o tej godzinie, kiedy ja kładę się do łóżka :lol: ) lub je :D

Posted

[quote name='cockermaister']Kiedy nowe fotki ???

zapraszam do nas na nowe zdjęcia[/QUOTE]

Fotek ni ma, bo pogody na fotki ni ma :lol:

[quote name='meow']moja sunia dostanie na święta nową obrożę i szczotke.
skromnie bo niedawno dostała 15kg żarełka.

pozdrawiam :)[/QUOTE]

Witam w naszej galerii! :)
Myślę, że moja bardziej ucieszyłaby się z żarełka niż z kubraczka i szelek, hehe :D Ale i to jest przydatne :)

[quote name='Talucha']Lasti w tym roku chyba dostanie tylko gryzaczki :)
A obróżkę albo szelki kupię mu później.

Daj jakieś fotki :D[/QUOTE]

Nie mam fotek :shake: