Yona Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Anka :loveu: Gruba d..ę trzeba odchudzić, bo nikt jej nie zechce :evil_lol: On wygląda jak baleron :cool1: Quote
Szczurosława Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Nieee, jak baleron wyglądał miesiąc temu, teraz troche schudł,ale do ideału mu brakuje;) Przez cały spacer biega, nie idzie, nie drepcze, tylko gna wciąż gdzieś, ale jeden spacer w tygodniu to za mało,żeby utrzymać kondycje... To co spali na spacerze ,to po powrocie szybko nadrobi:roll: Quote
Yona Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nie ma co... Dobrze karmią w tych Wąsoszkach :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [IMG]http://i32.tinypic.com/14m5rg9.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/10nt8vm.jpg[/IMG] [IMG]http://i30.tinypic.com/9a1imt.jpg[/IMG] Quote
Yona Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dobrze widzę?... Czyżby Mietek z lekka odchudzony?... :cool3: Quote
Szczurosława Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Z lekka tak;) Wczoraj galopował z młodymi ,więc troche jeszcze spalił, bo przedtem to wyglądał jak tucznik. Quote
Yona Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Szczurosława']Z lekka tak;) Wczoraj galopował z młodymi ,więc troche jeszcze spalił, bo przedtem to wyglądał jak tucznik.[/quote] Zgadza się :) Ja ostatnio galopowałam z moją córką i też mi isę poprawiło z lekka :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Haha, mała rzecz ,a ile może zdziałać;) Quote
Yona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Mietek :mad: Poszedłbyś wreszcie do domu :mad: Quote
Szczurosława Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mietek zbyt charakterny,aby ktoś go zechciał.... Quote
Yona Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Raczej za gruby :evil_lol: Kto ma tyle kasy, żeby utrzymać takiego zwierza?... Quote
Szczurosława Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 To już było obraźliwe:evil_lol: Ale co prawda, to prawda, je dużo i czyści dodatkowo miski współlokatorów, brzydal jeden! Quote
Yona Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Przed chwilą zadzwonił w sprawie adopcji Mietka... naprany gość :drink1: Poradziłam, żeby zadzwonił do Anki :evil_lol: A niech ma kobitka trochę rozrywki przed snem :evil_lol: Facet zadzwonił, ale Anka nie odbiera, śpi chyba, więc on znowu do mnie dzwoni i żali się na Ankę :evil_lol: Potem jeszcze dowiedziałam się, że Mietek byłby dla sąsiadki, bo jego smutny wzrok się jej spodobał :lol: Świat pełen... pijaków o tej porze :drink1::drink1::drink1: Quote
Yona Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aha... No to ja tyż idę się czegoś napić :cool3: Quote
Szczurosława Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A faktycznie ktoś dzwonił,ale wyciszyłam i poszłam dalej spać;) Quote
Yona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Biedny ten Mietek... Wszyscy, którzy do tej pory go chcieli mieli jakieś dziwne kłopoty: z kotami, przechodnimi podwórkami, a teraz jeszcze z alkoholem :mad: bo rozumiem, że ta sąsiadka też ma, skoro o tej porze u napranego pana była i ogłoszenia na allegro z nim oglądała :mad: Quote
Luzia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Yona']Przed chwilą zadzwonił w sprawie adopcji Mietka... naprany gość :drink1: Poradziłam, żeby zadzwonił do Anki :evil_lol: A niech ma kobitka trochę rozrywki przed snem :evil_lol: Facet zadzwonił, ale Anka nie odbiera, śpi chyba, więc on znowu do mnie dzwoni i żali się na Ankę :evil_lol: Potem jeszcze dowiedziałam się, że Mietek byłby dla sąsiadki, bo jego smutny wzrok się jej spodobał :lol: Świat pełen... pijaków o tej porze :drink1::drink1::drink1:[/quote] No wiesz ja czasem jeżdżę z wujkiem w trasy to takie pijaczki jak wstaną rano to pierwsze kroki kierują po winko. O 7 już są w transie :evil_lol: Quote
Recommended Posts