Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nieee, jak baleron wyglądał miesiąc temu, teraz troche schudł,ale do ideału mu brakuje;)

Przez cały spacer biega, nie idzie, nie drepcze, tylko gna wciąż gdzieś, ale jeden spacer w tygodniu to za mało,żeby utrzymać kondycje...
To co spali na spacerze ,to po powrocie szybko nadrobi:roll:

Posted

[quote name='Szczurosława']Z lekka tak;)
Wczoraj galopował z młodymi ,więc troche jeszcze spalił, bo przedtem to wyglądał jak tucznik.[/quote]

Zgadza się :)
Ja ostatnio galopowałam z moją córką i też mi isę poprawiło z lekka :evil_lol:

Posted

Przed chwilą zadzwonił w sprawie adopcji Mietka... naprany gość :drink1:
Poradziłam, żeby zadzwonił do Anki :evil_lol: A niech ma kobitka trochę rozrywki przed snem :evil_lol:

Facet zadzwonił, ale Anka nie odbiera, śpi chyba, więc on znowu do mnie dzwoni i żali się na Ankę :evil_lol:
Potem jeszcze dowiedziałam się, że Mietek byłby dla sąsiadki, bo jego smutny wzrok się jej spodobał :lol:
Świat pełen... pijaków o tej porze :drink1::drink1::drink1:

Posted

Biedny ten Mietek...
Wszyscy, którzy do tej pory go chcieli mieli jakieś dziwne kłopoty: z kotami, przechodnimi podwórkami, a teraz jeszcze z alkoholem :mad:
bo rozumiem, że ta sąsiadka też ma, skoro o tej porze u napranego pana była i ogłoszenia na allegro z nim oglądała :mad:

Posted

[quote name='Yona']Przed chwilą zadzwonił w sprawie adopcji Mietka... naprany gość :drink1:
Poradziłam, żeby zadzwonił do Anki :evil_lol: A niech ma kobitka trochę rozrywki przed snem :evil_lol:

Facet zadzwonił, ale Anka nie odbiera, śpi chyba, więc on znowu do mnie dzwoni i żali się na Ankę :evil_lol:
Potem jeszcze dowiedziałam się, że Mietek byłby dla sąsiadki, bo jego smutny wzrok się jej spodobał :lol:
Świat pełen... pijaków o tej porze :drink1::drink1::drink1:[/quote]

No wiesz ja czasem jeżdżę z wujkiem w trasy to takie pijaczki jak wstaną rano to pierwsze kroki kierują po winko. O 7 już są w transie :evil_lol: