Jump to content
Dogomania

SIENA - kłębek strachu w schronisku od 2007. Zabrze. Teraz uczy się domu.

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjutko, prawie trzy godziny temu, kliknęłam na wątek, który podałaś w poprzednim poście i dopiero teraz skończyłam go czytać. Poznałam cudowną Heksunię, Twoich wspaniałych Rodziców, Filipka, no i bardziej poznałam Ciebie. Plastyczne opisy, mnóstwo zdjęć, pozwalały mi przeżywać z Wami radosne i smutne chwile. Śmiałam sie i płakałam na przemian.
Heksie podarowałaś życie, o jakim tylko można marzyć. Teraz los na loterii wygrała Siena. Chociaż tak długo czekała w schronie, to i tak jest wielką szczęściarą! Pozdrów swoich Rodziców i życz dużo zdrowia !
Będę śledzić wątek Sienki.

Posted

Sienko, wszystko o Tobie piszę już na wątku Heksy, ale winnam tutaj odwołać oszczerstwa na temat Twojej urody! Jesteś prześliczna!!!
Na dowód zdjęcie Ani Csernark

Posted

Jest słodka i kochana!!! Ale jak się podniesie rękę - żeby poprawić okulary, podrapać się po nosie itd - to przywiera do ziemi. Jednak musiał ją ktoś lać. Jest bardzo kontaktowa. Wszystkie moje psy Nuta, Heksa i Filip - nie lubiły, albo się bały psów - a ona do każdego ciągnie - to jest bardzo miła odmiana! :) :) :) Niestety ma zwyczaj zachodzenia od tyłu przechodniów i szczekania. Ludzie się tego boją. No może jakoś z tym też sobie poradzimy. Jest bardzo podobna do Heksy w sposobie przeżywania świata. Wszystkim się cieszy. I goni gołębie - za co ma punkty u mojego TZta! :)

Posted

Super :):) Wnioskuję,że się już bardzo otworzyła,choć jednak jakieś tam wydarzenia z przeszłości musi pamiętać,że tak się ręki boi. Cieszę się,że się Wam tak dobrze układa,a Sienka wnosi dużo radości w życie :)

Kurczę,teraz zauważyłam,że napisałam na wątku Sienki,a ona przecież przeniosła się już na wątek Filpa,no nic - mój błąd ;)