Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orsi dziś na spacerze łapiąc zabawkę źle upadła ma coś z nogą była u weta dostała zastrzyk przeciw bólowy i w pon. ma iść jeszcze raz.Niunia strasznie kulała na tą nogę :(

Posted

Niestety z nogą nie ma zmian jutro jedziemy z Orsi do murowanej gośliny na rendgena...Niestety jak będzie to coś powarzniejszego będą potrzebne piniądze na leczenie:(
Taka kochana wesoła sunia a tyle musi wycierpieć i jeszcze do tego wisi na łańcuchu :(

Posted

Wala2006 napisał(a):
Niestety z nogą nie ma zmian jutro jedziemy z Orsi do murowanej gośliny na rendgena...Niestety jak będzie to coś powarzniejszego będą potrzebne piniądze na leczenie:(
Taka kochana wesoła sunia a tyle musi wycierpieć i jeszcze do tego wisi na łańcuchu :(

psy w schronisku zakute lancuchami ,pfuj co to za schronisko ?jaki daje przyklad ludziom adoptujacym psy?

Posted

xxxx52 napisał(a):
psy w schronisku zakute lancuchami ,pfuj co to za schronisko ?jaki daje przyklad ludziom adoptujacym psy?

Orsi jest jedynym psem na łańcuchu bo wychodzi z boksu i nie może być w nim zamknięta!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Orsi znalazła wczoraj nowy dom, będzie miała dobrze,
mieszka niedaleko mnie więc często pewnie będę ja widywała:):)
Już nie męczy się w schronisku :):)
Teraz została tylko Czitka :(
Może chce ktoś porobić jej ogłoszenia??

Posted

Jakie dobre wiadomosci :) I super że mieszka niedaleko i bedziesz mogła ja odwiedzać ;)
Jeszcze żeby Czicie sie tak poszczesciło.....
Ja może bym sie zabrała jutro za ogłoszenia bo w domu siedzie i nie mam co robić....;)

Posted

Szyna13222 napisał(a):
Jakie dobre wiadomosci :) I super że mieszka niedaleko i bedziesz mogła ja odwiedzać ;)
Jeszcze żeby Czicie sie tak poszczesciło.....
Ja może bym sie zabrała jutro za ogłoszenia bo w domu siedzie i nie mam co robić....;)

Było by fajnie gdybyś porobiła Czicie ogłoszenia ;)

• 3 months later...
Posted

Zdjęcia Czity ;)
kiepskie troche , ale aparat nawalał .

na spacerze ciężko jej zdjęcie zrobić :)

w kuchni po spacerze :)

Moje ślicznotki:loveu:: Czita, Bianka i Łucja :) ^^

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]

• 1 month later...
Posted

Kochane Cioteczki w imieniu naszych psiaków z Azorka oraz Pracowników i Wolontariuszek dziękujemy za dotychczasową pomoc i życzymy radosnych i rodzinnych Świąt Bożonarodzeniowych.

• 8 months later...
  • 11 months later...
Posted

Nie zgadniecie kogo dziś spotkałam ;)
Naszą Orsi
Była ze swoją Panią u fryzjera - przyszła na kąpiel ale okazało się ze nie jest jednak potrzebna.
Pani mówiła że ma dużo energii więc codziennie wychodzi z nią na 4 spacery, na szczęście szybko się męczy i po powrocie wyleguje się na kanapie ;)
Dziewczyna wygląda ślicznie, wyładniała a pychol ciągle się uśmiechał :) W poczekalni wariowała z zabawką