Akrum Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 A u Murzynka zwanego Małym wszystko dobrze, choć zdezorientowany jest lekko biedak, ponieważ duży remont mamy, schody którymi zawsze do domu wchodził zostały wyburzone i biedaka musiałam nauczyć, że innymi musi teraz wchodzić ;P Ale za to po rusztowaniu sobie skacze i aż się boję, że którejś nocy na dach będę musiała po niego włazić ;P Ogólnie to kochany miziak, uwielbia przebywać na dworze, choć noce już coraz zimniejsze, więc coraz częściej noc spędza już w domku :) Apetyt ma ostatni bardzo duży - jak to moja babcia mówiła zawsze - gdy koty zaczynają po lecie bardzo dużo jeść, to znaczy że zima idzie ostra :) Quote
Mani2000 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ohh murzynie żeby twoja ukochana panci nie musiała wchodzić na dach! Wymiziaj ode mnie:D Quote
Marta1990 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ode mnie też aż miło się czyta takie superowe wieści :D Quote
Recommended Posts