Asia_Rawicz Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ja kurcze robiłam też jakimś szczeniakom ogłoszenia i dostałam identyczną wiadomość od Pani Violetty i kurcze też nie mam namiaru na nią. Quote
BeaBono Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wiadomość z allegro. Tym razem mam e-mail... ale coś ten Pan w gorącej wodzie kąpany... Witam :) chciałbym zaadoptować któregoś ze szczeniąt... chciałem sie dowiedzieć jaka jest cena za szczeniaka i czy było by możliwe np. jutro podjechanie i obejżenie ja jestem z piły wiec najpredzej jutro pod wieczór mogłbym być jakby panu/pani pasowało pozdrawiam Mateusz [email protected] Quote
supergoga Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Tak na już to raczej się nie da. I cos mi tak średnio brzmi, ale wysyłam Grażynie. I dowiem się co z małymi, ile jeszcze czeka i co wiemy. Quote
supergoga Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Wszystkie maluchy w domach. Na umowy poszły 3 psiaki - jedni Państwo aż znad morza przyjechali - super ludzie. Nasza wolontraiuszka dopilnowała tego. Niestety pozostałe zostały wydane przez inną osobe, nie wiem, przez kogo - kto ponoc też dał ogłoszenia. Niestety z tego co mi przekazano, pojechały bez umów i sprawdzenia adresów i namiarów. Cóż - było ponoc niezbyt miło na koniec. Pan psiakow został zabrany do szpitala. Została sunia Tina - mamusia - ponoc pod opieką znajomych. Podobno to kochana i łagodna suczka. I siedzi sama. Grażyna ma się dowiedzieć jak sprawa. Może suni trzeba będzie posuzkac dobrego domu. Na razie - watek nieaktualny. Wielkie dzięki za pomoc. Quote
Recommended Posts