Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I musisz jeszcze z metryczką podreptać do swojego oddziału by wyrobić małej rodowód i stać się ich członkiem,będziesz musiała zapłacić składkę członkowską i zapłacić za wyrobienie rodowodu..ja chyba za wszystko razem zapłaciłam 145zł.

Posted

[quote name='paulina200']:) No może i się skuszę i pojadę na wystawę :) A kiedy i gdzie będzie teraz ? Ja to jestem w tym nie zielona, ale MEGA zielona :)[/QUOTE]
tym się nie przejmuj tu większość z nas zaczynała od "mega zielona" :)

Posted

Dzięki. No ja jej poświęcam cały dzień i bardzo ją pokochałam i mała to czuje i jest szczęśliwa. Wczoraj musiałam ją zostawic na 2 godzinki to jak wróciłam to aż piszczała ze szczęścia jak mnie zobaczyła :) Nie ma przyjemniejszego widoku, aż mi łzy w oczach stanęły.

Posted

[quote name='paulina200']No też się cieszę, ponieważ miałam pewne obawy, bo to jest suczka już dorosła więc przyzwyczaiła się do swoich poprzednich opiekunów.[/QUOTE]
ona jest jedyna dla ciebie, a ty dla niej, nie musi się dzielić tobą z innymi psami, w hodowli nie była jedyna wiec na pewno nie poświęcano jej tak dużo uwagi jak teraz.