pumcia02 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [CENTER]Ten maly jamnikowaty piesek zamarzal na jednej z ulic w podwarszawskim Piastowie. Lezal na sniegu trzesac sie z zimna, a ludzie go mijali, mijali... Dopiero dzis w nocy ktos zadzwonil do nas z informacja. Podobno nalezal do jakiegos pijaczka, ktory zniknal miesiac temu i od tego czasu piesek mieszkal na ulicy. Piesek Piastek (nazwalismy go tak roboczo od miejsca, skad przyjechal) jest w tej chwili w lecznicy na badaniach. Wstepnie jego stan wydaje się dobry. Jest lagodny, ale zestresowany sytuacja. Potrzeba okazac mu cieplo, zrozumienie i cierpliwosc. Bardzo pilnie szukamy mu domu tymczasowego, w ktorym bedzie mogl spokojnie poczekac, az ktos go przygarnie na stale. nie chcemy oddawac go do schroniska ani wypuszczac z powrotem na ulice. Za kilka dni zima znow zaatakuje silnym mrozem i sniegiem. Bardzo prosze o pomoc! KONTAKT: 888 066 402 [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3721/dscn5618e.jpg[/IMG] [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/2923/beztytuuygo.png[/IMG] [/CENTER] Quote
mestudio Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Piękny pieseczek, chociaż podniosę bo tymczasy u mnie niestety zajęte. Quote
pumcia02 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Piastek jest cały i zdrowy, jednak nie ma miejsca dla niego. Poszukujemy nawet płatnego tymczasu Quote
pumcia02 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zapisujcie... dziekuje potrzebny tymczas Quote
pumcia02 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 u kobiety z Fundacji w domu - w mieszkaniu. Tyle, że ona ma jeszcze 2 psy i 3 koty, więc nie daje rady z dodatkowym bagażem. Quote
pumcia02 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 PIASTEK WRÓCIŁ DO SWOICH WLAŚCICIELI!!! Tattoi, dzieki za chęć pomocy. Próbowałam się skontaktować przez dogo, ale masz zapchaną skrzynkę ;) Quote
Tattoi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 UFFF- szukam wątku od godziny i w końcu wpadłam na odkrywczą myśl, żeby użyć wyszukiwarki:-) Bardzo się cieszę:-) A skrzynka posprzątana- pozdrawiam- Quote
Recommended Posts