Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']Cholera, on nadal tam siedzi....[/QUOTE]
No Maryś,ile jesteś na dogo,żeby się tak dziwić?Posiedzi,oj posiedzi nasz Grej...nikt nie chce opiekować się starymi psami...ale spacer w sobotę był...razem z równie starym Miśkiem...pocieszające jest to,że Grej przytył i wygląda teraz bardzo ładnie...

Posted

Romeczko, ale właśnie w tych kwestiach nie ma reguły. Już widziałam raz ciach adopcje i takie właśnie sieeeedzenie:( Dobrze, że o niego dbacie i przewietrzyć się może.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Musimy pokazać go p.doktor...ma bardzo spuchnięty staw,wprawdzie wiem jaka to przyczyna(wypadek samochodowy)ale trzeba się upewnić czy pomimo tego,ze jest to stare złamanie...Grej nie cierpi...już zgłaszam psiaka do lecznicy...

Posted

[quote name='mamanabank']tak, koniecznie, te łapiny zarzucają nim aż na boki... niemożliwe, żeby nie można było mu pomóc...[/QUOTE]
Już zgłosiłam...

• 2 weeks later...
Posted

Grej wyszedł 2 dni temu na wycieczkę:p...wszyscy go szukali,dałam znać do wszystkich miejsc gdzie kiedyś bywał w mieście,byłam pod schroniskiem około 22 30,a nuż wrócił...a on wrócił do schroniska,ale na drugi dzień:p a,że było zamknięte to... położył się grzecznie w krzakach i czekał na otwarcie...ma trochę pogryziona łapę,pewnie jakaś męska bójka,ale ogólnie jest wszystko ok...:lol::lol:

Posted

No to jest Gałgan jeden!!! Dobrze, że mu się nic nie stało poważnego, ech!
Uwaga:
[INDENT] [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='mamanabank']Jak się czuje Wagabunda? Czy nadal jest sam w boksie?[/QUOTE]
Sam,sam...bo jak kogoś p.Marek chce wsadzić to Grej,jak to stary "dziadyga" daje mu popalić...;)...w końcu na stare lata należy mu się pojedyńczy apartament...