kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [URL=http://img812.imageshack.us/i/dsc4972.jpg/][IMG]http://img812.imageshack.us/img812/3323/dsc4972.jpg[/IMG][/URL] Quote
perdusia1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Grej ostatnio został wyszczotkowany i jest jeszcze piękniejszy... <EWA> Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 A Grej był dziś na spacerku?Jak przyszłam nawoływał mnie ze swojego boksu... Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Marycha35']Cholera, on nadal tam siedzi....[/QUOTE] No Maryś,ile jesteś na dogo,żeby się tak dziwić?Posiedzi,oj posiedzi nasz Grej...nikt nie chce opiekować się starymi psami...ale spacer w sobotę był...razem z równie starym Miśkiem...pocieszające jest to,że Grej przytył i wygląda teraz bardzo ładnie... Quote
Marycha35 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romeczko, ale właśnie w tych kwestiach nie ma reguły. Już widziałam raz ciach adopcje i takie właśnie sieeeedzenie:( Dobrze, że o niego dbacie i przewietrzyć się może. Quote
edzia.71 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Greju, trzeba pomyśleć, żebyś był gdzieś, gdzie będziesz widoczny dla innych i będziesz widział co się dzieje:mad: Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dziś też był spacerek i kąpiel też była...byli poza schroniskiem razem z Ewą... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Musimy pokazać go p.doktor...ma bardzo spuchnięty staw,wprawdzie wiem jaka to przyczyna(wypadek samochodowy)ale trzeba się upewnić czy pomimo tego,ze jest to stare złamanie...Grej nie cierpi...już zgłaszam psiaka do lecznicy... Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 tak, koniecznie, te łapiny zarzucają nim aż na boki... niemożliwe, żeby nie można było mu pomóc... Quote
Romka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='mamanabank']tak, koniecznie, te łapiny zarzucają nim aż na boki... niemożliwe, żeby nie można było mu pomóc...[/QUOTE] Już zgłosiłam... Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Grej wyszedł 2 dni temu na wycieczkę:p...wszyscy go szukali,dałam znać do wszystkich miejsc gdzie kiedyś bywał w mieście,byłam pod schroniskiem około 22 30,a nuż wrócił...a on wrócił do schroniska,ale na drugi dzień:p a,że było zamknięte to... położył się grzecznie w krzakach i czekał na otwarcie...ma trochę pogryziona łapę,pewnie jakaś męska bójka,ale ogólnie jest wszystko ok...:lol::lol: Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No to jest Gałgan jeden!!! Dobrze, że mu się nic nie stało poważnego, ech! Uwaga: [INDENT] [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Marycha35 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Czy grejowa łapka już ok? Jak ten Wagabunda się czuje?:) Quote
mamanabank Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Jak się czuje Wagabunda? Czy nadal jest sam w boksie? Quote
Romka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='mamanabank']Jak się czuje Wagabunda? Czy nadal jest sam w boksie?[/QUOTE] Sam,sam...bo jak kogoś p.Marek chce wsadzić to Grej,jak to stary "dziadyga" daje mu popalić...;)...w końcu na stare lata należy mu się pojedyńczy apartament... Quote
Marycha35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Hi, hi, Wagabunda Dziadyga:) A łapka luzik już? Quote
Recommended Posts